Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Τι να αγοράσεις τη Black Friday του 2023 | Προσφορές συμπληρωμάτων, υγείας και διατροφής 

Τι να αγοράσεις τη Black Friday του 2023 | Προσφορές συμπληρωμάτων, υγείας και διατροφής 
Monica Green
Writer and expert6 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green
Η Black Friday 2023 είναι προ των πυλών και φέτος και εμείς κυνηγάμε τις πολύ γλυκές προσφορές...Ναι, ήρθε αυτή η ώρα, η Black Friday σχεδόν έφτασε και θα υπάρχουν προσφορές, αποκλειστικές και ασυναγώνιστες εκπτώσεις στα αγαπημένα σου προϊόντα Myprotein και MP Activewear. Με εκδηλώσεις όπως το App-Exclusive Week και κωδικούς έκπτωσης αποκλειστικά για influencers, θα μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, στις καλύτερες τιμές.Ως η κορυφαία μάρκα αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη στο διαδίκτυο, έχουμε πολλά να προσφέρουμε όσον αφορά στην ποιότητα, την ποικιλομορφία των προϊόντων και τη σχέση ποιότητας/τιμής – και αυτό πριν από τη μεγαλύτερη εκδήλωση εκπτώσεων της χρονιάς.Είτε περιποιείσαι τον εαυτό σου είτε αναζητάς τα τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για το/τη σύντροφό σου, τώρα είναι η ώρα να συμμετάσχεις στο κυνήγι και να εκμεταλλευτείς αυτές τις προσφορές.

Στη συνέχεια θα δεις: 

  • Πότε είναι η Black Friday 2023; 
  • Τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Black Friday  
  • Black Friday πρωτεΐνη ορού γάλακτος  
  • Βιταμίνες Black Friday 
  • Black Friday vegan πρωτεΐνη 
  • Αποκλειστικές προσφορές και πακέτα Myprotein Black Friday  
  • Black Friday ένδυση 
  • Black Friday μπάρες και σνακ 
  • Οι καλύτερες σκόνες πρωτεΐνης  
  • Black Friday συμπληρώματα πριν την προπόνηση 

Πότε είναι η Black Friday του 2023;  

Η Black Friday του 2023 είναι στις 24 Νοεμβρίου, αλλά η διασκέδαση δεν θα ξεκινήσει τη συγκεκριμένη μέρα. Θα μπορείς να λαμβάνεις εκπληκτικές προσφορές όλο τον Νοέμβριο, από την πρώτη ημέρα έως την τελευταία ημέρα του μήνα.  

Τι θα μπορούσες να εξοικονομήσεις σε συμπληρώματα και διατροφή αυτή τη Βlack Friday;

Πέρυσι, τη Black Friday, ήμασταν πολύ γενναιόδωροι, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της Cyber Week. Αλλά φέτος θα είμαστε ακόμα πιο πολύ, προσφέροντάς σου απίστευτες εκπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του Cyber Month. Τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες εκπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων αποκλειστικά για το app και τους influencers. 

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα Black Friday 

Black Friday Whey Protein 

Impact Whey Protein – White Gold

Αναζητάς μια νέα έκδοση στην ρουτίνα σου; Γι’αυτό σου έχουμε τη νέα White Gold Impact Whey Protein. Αυτή η πρωτεΐνη περιορισμένης έκδοσης είναι ένα χρυσό μείγμα λευκής σοκολάτας με πλούσια κρέμα καραμέλας. Με 18 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, αυτή η καθημερινή πρωτεΐνη είναι ιδανική για όλους τους στόχους της φυσικής σου κατάστασης.  

Impact Whey Protein 

Μια παλιά αγαπημένη για τους πελάτες μας είναι η Impact Whey Protein. Εγγυημένη πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας από τις ίδιες αγελάδες που φτιάχνουν το γάλα και το τυρί σου. Και με 23 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, τα macros σου ταιριάζουν ιδανικά με την υπέροχη γεύση.  

THE WHEY 

Προπoνείσαι για να είσαι ο καλύτερος/η; Λοιπόν,γι’αυτό χρειάζεσαι τα καλύτερα συστατικά. Ήρθε η ώρα να τροφοδοτήσεις την προπόνησή σου με το THE Whey, το προηγμένο μείγμα τριών πρωτεϊνών μας. Ετοιμάσου να ανταγωνιστείς, να κυριαρχήσεις και να κερδίσεις. Συσκευασμένο με 25 γρ.πρωτεΐνης ανά μερίδα, προσφέρει θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και λίπος για να διατηρεί το σώμα σου στη μέγιστη απόδοση. Επιπλέον, είναι νόστιμο. Και, φτιαγμένα ειδικά για τη Black Friday, έχουμε δύο νέες γεύσεις Jelly Belly για να δοκιμάσεις: ποπ κορν καραμέλας και πουτίγκα σοκολάτας.  

Clear Whey 

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη την Clear Whey Protein, χάνεις σοβαρά. Ζωντανή, αναζωογονητική και φρουτώδης, η Clear Whey συνδυάζει εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων 20 γρ. πρωτεΐνης, με μια φρουτώδη φόρμουλα για ένα πιο ελαφρύ σέικ. Και με νέες γεύσεις να προστίθενται συνεχώς, η κατάλληλη σε περιμένει να την προσθέσεις στο καλάθι σου…  

Clear Whey – Chupa Chups® 

Για την περίοδο της Black Friday, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τους θρύλους του γλειφιτζουριού Chupa Chups® για να δημιουργήσουμε μια ολοκαίνουργια γεύση Clear Whey – την κλασική Strawberry (φράουλα). Αυτή η Clear Whey είναι εμποτισμένη με αυτή την εμβληματική γεύση Strawberry Chupa Chups®, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τη νοσταλγία της παιδικής σου ηλικίας ενώ λαμβάνεις την πρωτεΐνη σου. 

Black Friday Vitamins 

Οι Myvitamins σκέφτονται πάντα νέες καινοτομίες για να ενισχύσουν το stack των συμπληρωμάτων σου. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία προϊόντα για να αγοράσεις αυτή τη Black Friday. 

Multivitamin Gummies 

Ο πιο νόστιμος τρόπος για να συμπληρώσεις τις απαραίτητες βιταμίνες σου. Οι πολυβιταμινούχες τσίχλες μας με γεύση φράουλας, με την απαραίτητη βιταμίνη C για την υποστήριξη της ανοσοποιητικής λειτουργίας και προσθήκη παντοθενικού οξέος και βιταμίνης Β6 για να διατηρήσεις το μυαλό σου ευκρινές και τον μεταβολισμό σου σε κορυφαία κατάσταση.  

Αpple Cider Vinegar Gummies 

Αν δεν σου αρέσει ένα σφηνάκι μηλόξυδο το πρωί (ούτε κι εμάς), τα Apple Gummies είναι τέλεια. Αυτό είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όσους καταπολεμούν την κούραση και θέλουν να διατηρήσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα σε αγωνιστική φόρμα.  

Gummies Box  

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιες τσίχλες να διαλέξεις; Το Gummies Box είναι εξαιρετικό για να κάνεις την αρχή. Διαθέτοντας τις πολύ αγαπημένες μας τσίχλες για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια και τις αγαπημένες πολυβιταμινούχες τσίχλες, αυτό το κουτί θα φροντίσει να καλύψεις τις ανάγκεες σου καθώς περιέχει περισσότερες από 10 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, τυλιγμένα σε μια νόστιμη τσίχλα.  

Black Friday Vegan Protein 

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τους πελάτες μας που είναι vegan να χάσουν τις απαραίτητες προσφορές μας για τη Black Friday. Μπορεί να έχεις ήδη δοκιμάσει το Vegan Protein Blend, αλλά έχουμε επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα των vegan για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνεις την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι με υπέροχη γεύση. Δεν θα προσφέρουμε μόνο τη vegan σκόνη πρωτεΐνης – όλα τα vegan σνακ μας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις θα είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων των Vegan Baked Cookie, Gooey Cookie και Vegan Carb Crusher. 

Vegan Protein Blend – White gold 

Το Vegan Protein Blend συνδυάζει την υπέροχη γεύση και την απαλή υφή σε συνδυασμό με τα macros σου. Αυτό το ρόφημα είναι εντελώς απαλλαγμένο από τεχνητά χρώματα και γεύσεις, ενώ συνδυάζει απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού και φάβας για να δημιουργήσει ένα πλήρες προφίλ αμινοξέων με 22 γρ. πρωτεΐνης και μόλις 110 θερμίδες. Και φυσικά, έπρεπε να του δώσουμε τη θεραπεία Λευκού Χρυσού.  

Vegan protein blend 

Αυτή η εξ ολοκλήρου φυσική vegan πρωτεΐνη συνδυάζει απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού και φάβας για να αξιοποιήσεις στο έπακρο το καθένα. Κάθε μερίδα περιέχει 21 γρ. πρωτεΐνης και άφθονη γεύση, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. 

Vegan Sample Box 

Με τόσες πολλές νέες επιλογές vegan στην αγορά, το να βρεις αυτό που σου ταιριάζει είναι αρκετά δύσκολο. Το Vegan Sample Box είναι ο τέλειος τρόπος για να δοκιμάσεις όλες τις καλύτερες σκόνες και σνακ για vegan πρωτεΐνη για να βρεις το κατάλληλο για σένα. 12 προϊόντα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. 

Clear Vegan protein  

Βαρέθηκες το παχύρρευστο και κρεμώδες ρόφημα πρωτεΐνης; Η Clear Vegan Protein σου φέρνει ένα ελαφρύ και φρουτώδες τρόπο για να καταναλώσεις την πρωτεΐνη σου. Με 10γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα με μόλις 51 θερμίδες, θα ήταν αγενές να μην πιεις ένα σέικ. 

Προσφορές Myprotein Black Friday  

Breakfast Variety Box  

Το Breakfast Variety Box διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Περιλαμβάνει τα κλασικά Oat Bakes, Vegan Pancake Mix, το ολοκαίνουργιο Breakfast Smoothie, την κλασική Impact Whey Protein και πολλά άλλα.  

Everyday Clear Bundle 

Μόλις ξεκίνησες να μπαίνεις στον κόσμο των πρωτεϊνών; Μην ανησυχείς, γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι συντριπτικό. Το Everyday Clear Bundle είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωρίσεις τα συμπληρώματα, με δύο από τα αγαπημένα των πελατών μας - την Clear Whey και το Layered Bar Selection Box - καθώς και ένα σέικερ Myprotein.  

Pancake Bundle 

Τι καλύτερο από pancakes την Κυριακή το πρωί; Ω ναι, pancakes πρωτεΐνης. Το Pancake Bundle περιλαμβάνει το Protein Pancake Mix, 1 κιλό φυστικοβούτυρο και σιρόπι χωρίς ζάχαρη σε γεύση της επιλογής σoy. Όλα όσα χρειάζεσαι για αφράτα pancakes πρωτεΐνης για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου.  

Black Friday Activewear  

Η ομάδα του MP έφτιαξε μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης για να ανανεώσει το ντύσιμο προπόνησής σου αυτή τη Black Friday. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες.  

Μen’s Activewear: Tempo Range 

Η σειρά Tempo της MP συνδυάζει άνεση και απόδοση, για να σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις τις προπονήσεις σου με στυλ. Για βελτιωμένη αναπνοή, δοκίμασε το MP Ανδρικό T-Shirt Tempo, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Αν νιώθεις εύκολα το κρύο, δοκίμασε το MP Men's Tempo ¼ Zip για να παραμείνεις ζεστός στο δρόμο προς το γυμναστήριο. Δεν στοχεύουν όλα μόνο στην απόδοση. Το MP Men's Tempo Jogger σε κρατά άνετο, ακόμα και αφού ολοκληρώσεις την προπόνησή σου. Σου αρέσει η ελευθερία κινήσεων στο γυμναστήριο; Δοκίμασε τα ανδρικά σορτς Tempo MP – με ελαστικό ύφασμα 4 κατευθύνσεων, θα σε κρατήσουν δροσερό και άνετο ανεξάρτητα από την προπόνησή σου.  

  • MP Men's Tempo T-Shirt 
  • MP Men's Tempo 1/4 Zip  
  • MP Men's Tempo Jogger  
  • MP Men's Tempo Shorts 

Women’s Activewear: Scrunch Seamless 

Η σειρά MP's Impact έχει να κάνει με το εξαιρετικά απαλό, χωρίς ραφές ύφασμα – για στυλ και άνεση μέσα και έξω από το γυμναστήριο. 

Θέλεις υποστήριξη που μπορεί να σε οδηγήσει από την προπόνησή σου στο brunch με το σύντροφό σου; Δοκίμασε το αθλητικό σουτιέν MP Women's Impact Scrunch χωρίς ραφές, κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαστικό ύφασμα για άνεση και ασφάλεια.  

Για κολακευτικό και λειτουργικό, μην ψάξεις αλλού γιατί σου έχουμε το MP Women's Impact Scrunch κολάν χωρίς ραφή. Προτιμάς σορτς; Σου έχουμε να δοκιμάσεος τα MP Women's Impact Scrunch Seamless Booty Shorts.  

  • MP Women's Impact Scrunch Seamless Sports Bra 
  • MP Women's Impact Scrunch Seamless Leggings 
  • MP Women's Impact Scrunch Seamless Booty Shorts 

Mπάρες και σνακς για τη Black Friday 

Το 2023 κυκλοφορήσαμε τόσες πολλές νέες καινοτομίες στις μπάρες, στα φαγητά και στα σνακ. Και η Black Friday είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δοκιμάσεις μερικά από αυτά. Αλλά σε περίπτωση που δεν είσαι ενημερωμένος, εδώ είναι μερικά από τα προϊόντα που προσφέρονται αυτή τη Βlack Friday.  

Impact bar  

H Impact Bar ξεκίνησε την πορεία της τον προηγούμενο χρόνο και παρέμεινε σταθερά  αγαπημένη. Τρεις στρώσεις με καραμέλα, τραγανά crispies πρωτεΐνης, ζύμη πλούσια σε πρωτεΐνες και λεία σοκολάτα για επικάλυψη. Ιδανική για μια γρήγορη ώθηση μετά την προπόνηση ή ως λιχουδιά μετά το δείπνο. Πάρε μια ώθηση με 20γρ. πρωτεΐνης όλα σε μια νόστιμη μπάρα. 

Crispy Layered Bar 

H καθεμία Crispy Layered Protein Bar περιέχει 16γρ, πρωτεΐνης, βοηθώντας σε να καλύψεις τις ημερήσιες ανάγκες σου σε πρωτεΐνη με νόστιμο τρόπο. Και κάθε μπάρα έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, για να περιορίσει τη λαχτάρα σου για γλυκά, ενώ διατηρείς παράλληλα τη διατροφή σου σε σωστό δρόμο. Το τέλειο σνακ για να περάσεις τις σκοτεινές νύχτες των χειμερινών μηνών, με μια απολαυστική αίσθηση, χωρίς να νιώθεις τύψεις.  

Layered Bar  

Πριν εμφανιστεί η Crispy Layered Bar, υπήρχε η OG Layered Bar. Έξι στρώματα γεύσης και υφής, τυλιγμένα σε λεία σοκολάτα που προσφέρουν 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα. Επίλεξε από οκτώ διαφορετικές γεύσεις και σύντομα θα βρεις την αγαπημένη σου. 

Vegan Gooey Filled Cookie 

Το Vegan Gooey Filled Cookie άλλαξε το παιχνίδι των σνακ για πάντα. Αυτό το μαλακό και λαστιχωτό μπισκότο διαθέτει ένα απολαυστικό κέντρο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει 20 γρ. φυτικής πρωτεΐνης. Διατίθεται σε δύο ακαταμάχητες γεύσεις, Σοκολάτα & Αλατισμένη Καραμέλα και Διπλή Σοκολάτα & Φυστικοβούτυρο.  

Double Dough Brownie 

Μια βάση ζύμης μπισκότων με ζύμη γεμάτη πρωτεΐνη σε στυλ brownie, το όνειρο ενός γλυκατζή και με 14 γρ. πρωτεΐνης ανά Brownie. Επειδή δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο επιδόρπιο και στο να ξεφύγεις από τις μακροεντολές σου. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το Double Dough Brownie στις γεύσεις μας OG σε Chunky Chocolate και White Chocolate Marshmallow, η Black Friday είναι η τέλεια στιγμή για να πέσεις με τα μούτρα στο Double Dough με τη νέα μας γεύση, τα μπισκότα και την κρέμα. 

Oι καλύτερες σκόνες πρωτεΐνης  

Φυσικά, η σκόνη πρωτεΐνης θα προσφερθεί και αυτή τη Βlack Friday, εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας που πρέπει να δεις φέτος. 

Impact Whey Protein 

Είναι κλασική για καλό λόγο. Η Impact Whey Protein παρασκευάζεται με ορό γάλακτος εξαιρετικής ποιότητας από τις ίδιες αγελάδες που παρασκευάζουν το γάλα και το τυρί σου για να βεβαιωθείς ότι λαμβάνεις το καλύτερο προϊόν με ποιότητα. Με περισσότερες από 40 απίστευτες γεύσεις που διαθέτουν όλες 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, δεν θα απογοητευτείς. Και η Black Friday είναι η καλύτερη στιγμή για να εφοδιαστείς με αυτή, ειδικά με την ολοκαίνουργια γεύση White Gold.  

Clear Whey 

Η Clear Whey παίρνει τις απίστευτες μακροεντολές από την πρωτεΐνη ορού γάλακτος και τις βάζει σε ένα ζουμερό και αναζωογονητικό σέικ. Ιδανικό για όταν δεν σου αρέσει ένα παχύρρευστο και κρεμώδες σέικ πρωτεΐνης, αλλά θέλεις ακόμα να προσθέσεις στις μακροεντολές σου. 

Clear Soy 

Είχαμε Clear Whey, Clear Vegan, και για όσους προτιμούν μια πρωτεΐνη με βάση τη σόγια, έχουμε τώρα και την Clear Soy. Η Clear Soy εμποτίζει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας με αληθινά φρούτα και βιταμίνες  Β για να δημιουργήσει ένα εγγυημένο φρουτώδες σέικ που θα σε ανανεώσει και θα ενισχύσει τις μακροεντολές σου με 10γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα. Επίλεξε από τρεις ζουμερές γεύσεις, όπως Lemon & Lime, Orange & Pink Grapefruit και Grape.  

Soy Protein Isolate 

Άλλη μία για τους λάτρεις της πρωτεΐνης σόγιας είναι η Soy Protein Isolate. Παρέχει 27 γρ. πρωτεΐνης με μόλις 108 θερμίδες, και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να χάσουν λίγο λίπος, καθώς και για οποιονδήποτε vegan. 

Συμπληρώματα Black Friday για πριν την προπόνηση 

Αλλά προτού αφήσεις αυτό το ρόφημα πρωτεΐνης, ίσως θέλεις να πάρεις λίγο πριν την προπόνηση. Ευτυχώς, έχεις πολλά για να διαλέξεις… 

 

Ιmpact EAA  

Χρειάζεσαι έναν νέο συνεργάτη στην προπόνησή σου; Το Impact EAA προσφέρει ένα ανώτερο μείγμα και των εννέα βασικών αμινοξέων, με μηδέν θερμίδες και μηδέν σάκχαρα για να σε κρατά σε καλό δρόμο.  

Pre-workout blend  

Με 150 μγρ. καφεΐνης ανά μερίδα, βιταμίνη C, νιασίνη, ταυρίνη και βήτα-αλανίνη, το Pre-Workout Blend έχει όλα όσα χρειάζεσσαι για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις προπονήσεις σου.  

The Pre-Workout 

Μέρος της σειράς μας PRO, το THE Pre-Workout συνδυάζει την καφεΐνη με την κρεατίνη για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την προπόνησή σου και να βοηθήσει τους μυς σου να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν.  

Τhe Pre-Thermo 

Ένα άλλο προϊόν από τη σειρά PRO είναι το THE Pre-Thermo. Ένα θερμογενές μείγμα καφεΐνης πριν από την προπόνηση με L-κιτρουλίνη, βήτα-αλανίνη, CaloriBurn, L-καρνιτίνη και διτρυγική χολίνη για να σου δώσει ώθηση και να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε προπόνηση.  

Creatine monohydrate powder  

Είναι δημοφιλές για κάποιο λόγο. Η σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους της φυσικής σου κατάστασης. Μία από τις πιο άκρως ερευνημένες μορφές κρεατίνης στον κόσμο - η σκληρή μας σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τη φυσική απόδοση, βελτιώνοντας τη συνολική ισχύ. 

Alpha Pre Workout 

Αναζητάς την απόλυτη ώθηση στην επόμενη προπόνησή σου; Το Alpha Pre-Workout αυξάνει την αντοχή και τη συγκέντρωση για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο όλες τις προπονήσεις σου. Η απίστευτη φόρμουλα μας είναι γεμάτη με βασικά συστατικά για πριν την προπόνηση, όπως μηλική κιτρουλίνη, βήτα αλανίνη και καφεΐνη για να ανεβάσει την προπόνησή σου στο επόμενο επίπεδο. 

Με λίγα λόγια 

Δεν υπάρχει έλλειψη προϊόντων σε προσφορά αυτή τη Black Friday και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να εφοδιαστείς με όλα τα αγαπημένα σου και να δοκιμάσεις και νέες κυκλοφορίες. Είτε θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για το χειμώνα, είτε απλά πρέπει να ανανεώσεις το ντουλάπι συμπληρωμάτων σου, έχουμε την προσφορά που χρειάζεσαι. 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein