Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Τα καλύτερα συμπληρώματα για να πετύχεις τους στόχους σου

Τα καλύτερα συμπληρώματα για να πετύχεις τους στόχους σου
Claire Muszalski
εγγεγραμμένη διαιτολόγος2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Claire Muszalski

Ο κόσμος των συμπληρωμάτων μπορεί να είναι τρομακτικός, ακόμη και για τους έμπειρους. Ευτυχώς, έχουμε συμβουλές από τους ειδικούς που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τις λειτουργίες και τα οφέλη των συμπληρωμάτων και των προϊόντων διατροφής, ώστε να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για εσένα και τους στόχους σου.

Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να γεμίσεις τα ντουλάπια σου από την Impact Week. Εκτός από τις συμβουλές των ειδικών, θα προσφέρουμε κάποιες σοβαρές εκπτώσεις σχεδόν σε όλα. Ακριβώς στην ώρα του καλοκαιριού.

Συμπληρώματα

Impact Week 2022: προσφορές, limited edition προϊόντα και ρούχα και πολλά άλλα

Εβδομάδα Impact Week 2022 - πάρε και συ πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές και προϊόντα limited edition!

2 χρόνια πρινΚατά Monica Green

Απώλεια βάρους

Το πιο σημαντικό πράγμα για την απώλεια βάρους είναι το θερμιδικό έλλειμα, δηλαδή να καις περισσότερες θερμίδες από αυτές που καταναλώνεις. 1 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Τα ακόλουθα προϊόντα μπορούν να λειτουργήσουν με διαφορετικούς τρόπους για να βοηθήσουν στη στόχευση της απώλειας λίπους, στη διατήρηση της άπαχης μυϊκής μάζας και στον έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων σου.

Impact Diet Whey

  • Ανά μερίδα, η Impact Diet Whey περιέχει 39 γρ. πρωτεΐνης, 1 γρ. γλουταμίνης και μόνο 220 θερμίδες. Περιέχει επίσης χολίνη, η οποία υποστηρίζει το μεταβολισμό.
  • Η Impact Diet Whey παρέχει πρωτεΐνη που σε βοηθά να αισθάνεσαι χορτάτος και προστατεύει την άλιπη μάζα του σώματός σου ακόμη και σε περίπτωση ελλείμματος θερμίδων. 1 Η πρωτεΐνη επιβραδύνει την πέψη, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τα συναισθήματα της πείνας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους και να μας βοηθήσει να αποφύγουμε την υπερκατανάλωση τροφής. 2 Η Impact Diet Whey έχει μειωμένους υδατάνθρακες, ενώ παρέχει πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας για την επιδιόρθωση των μυών.3 Η χολίνη και η γλουταμίνη είναι δύο άλλα θρεπτικά συστατικά που φαίνεται να υποστηρίζουν την απώλεια βάρους. 4,5

Impact Diet Lean

  • Η Impact Diet Lean είναι μια σκόνη πλούσια σε πρωτεΐνες που περιέχει πολλά συστατικά (διαιτητικές ίνες , βιταμίνες και μέταλλα) για την υποστήριξη της απώλειας βάρους.
  • Η Impact Diet Whey είναι επίσης χρήσιμη για την αύξηση της πρόσληψης διαιτητικών ινών . 6 Οι φυτικές ίνες είναι μια μορφή υδατανθράκων που το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει. Μας κάνει να νιώθουμε γεμάτοι. Το LeanBiome, ένα συστατικό στην Impact Diet Lean, και τα 17 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα σε βοηθούν να νιώθεις ικανοποιημένος/η ενω σε κρατούν υπό έλέγχο ώστε να μην υπερβείς τους θερμιδικούς σου στόχους.

CLA

  • Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι ένα φυσικό ωμέγα-6 λιπαρό οξύ που μπορούμε να λάβουμε από τα τρόφιμα, αλλά το σώμα μας δεν μπορεί να το φτιάξει μόνο του.
  • Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι το CLA μπορεί να υποστηρίξει την απώλεια βάρους σε υπέρβαρους πληθυσμούς. Η λήψη μόνο του CLA σου παρέχει τα θρεπτικά συστατικά χωρίς επιπλέον θερμίδες από τις πηγές τροφίμων από τις οποίες προέρχεται, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

FlavDrops

  • Αν θέλεις να προσθέσεις γεύση στα φαγητά σου χωρίς να προσθέσεις ζάχαρη και θερμίδες, τα FlavDrops είναι τέλεια. Είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 15 γεύσεις... και χωρίς θερμίδες!
  • Όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, το έλλειμμα θερμίδων είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας και τα FlavDrops μπορεί να γλυκάνουν το φαγητό σου χωρίς επιπλέον θερμίδες.

Χτίστε μυς

Η ανάπτυξη των μυών είναι ένας κοινός στόχος που συχνά είναι υπερβολικά περίπλοκος. Για να αποκτήσεις μυϊκή μάζα, χρειάζεσαι πολλές θερμίδες, ένα πρόγραμμα προπόνησης με αντιστάσεις και αρκετή πρωτεΐνη για να βοηθήσεις τους μύες σου να αναπτυχθούν και να αποκατασταθούν μετά την άσκηση. 3 Τα συμπληρώματα είναι εξαιρετικά για την υποστήριξη της μυϊκής ανάπτυξης, καθώς παρέχουν τη διατροφή και την ενέργεια που θα χρειαστείς.

Μονοϋδρική κρεατίνη

  • Η κρεατίνη είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα αποδεδειγμένο για την ανάπτυξη των μυών. Η κρεατίνη θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό εργογονικό βοήθημα που βοηθά στην ανάπτυξη των μυών και στην αύξηση της ικανότητας άσκησης υψηλής έντασης. 8
  • Η τακτική λήψη κρεατίνης ενεργοποιεί τους μύες σου μεγιστοποιώντας τα αποθέματά τους κρεατίνης ως προετοιμασία για την ανάπτυξη των μυών. 8

Clear Whey Gainer

  • Το χτίσιμο μυών απαιτεί τρεις παράγοντες: αρκετές θερμίδες, αρκετή πρωτεΐνη και αρκετή άσκηση9. Η Clear Whey Gainer είναι η καλύτερη επιλογή πρωτεΐνης για την ανάπτυξη των μυών, δίνοντάς σου την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την τροφοδοσία της μυϊκής ανάπτυξης. 9
  • Μια σκόνη πρωτεΐνης όπως η Clear Whey Gainer υποστηρίζει τόσο θερμίδες όσο και πρωτεΐνη, αλλά είναι μια αναζωογονητική επιλογή που δεν έχει κρεμώδη ή βαριά γεύση.

Φυστικοβούτυρο

  • Το φυστικοβούτυρο είναι μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά πηγή πρωτεΐνης και θερμίδων που μπορεί εύκολα να χωρέσει σε πολλές δίαιτες, συμπεριλαμβανομένων των vegan και των vegetarians.
  • Περιέχει επίσης πολλά υγιή λιπαρά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της πρόσληψης θερμίδων και πρωτεϊνών σου. Και τα δύο είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των μυών.

Βρώμη

  • Η βρώμη είναι μια καταπληκτική πηγή δημητριακών ολικής αλέσεως, φυτικών ινών, υδατανθράκων και φυτικής πρωτεΐνης που υποστηρίζουν την προπόνησή σου και τη γενική σου υγεία.
  • Κατά την ανάπτυξη των μυών, η βρώμη μπορεί να παρέχει φυτικές πρωτεΐνες και υδατάνθρακες ολικής αλέσεως για να παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα σου για να τροφοδοτήσει το σώμα σου μέσω μιας προπόνησης ενδυνάμωσης.

Τόνωση

Η τόνωση είναι ένας κοινός στόχος. Ο στόχος σου δεν είναι ούτε να χάσεις βάρος ούτε να αυξήσεις το βάρος σου, αλλά θέλεις να στοχεύσεις στην καύση λίπους και να διατηρήσεις τους μυς στη διαδικασία. Τα ακόλουθα συμπληρώματα υποστηρίζουν τη διατήρηση της σύστασης του σώματος εάν καταναλώνονται ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής και ενός καλά σχεδιασμένου προγράμματος άσκησης.

Clear Whey Isolate

  • Η Clear Whey Isolate είναι μια βραβευμένη εναλλακτική της κανονικής πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Περιέχει 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα,  όντως η καλύτερη επιλογή για όταν θέλεις ένα διάλειμμα από τα κρεμώδη σέικ. Διατίθεται σε μια ποικιλία από δροσιστικές γεύσεις και έχει υπέροχη γεύση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • Η Clear Whey Isolate παρέχει υψηλής ποιότητας, εκλεπτυσμένη πρωτεΐνη που μπορεί να υποστηρίξει την άλιπη μάζα του σώματος ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε ένα έλλειμμα θερμίδων ή πιέζεις πολύ στο γυμναστήριο. 2 Και χωρίς σχεδόν καθόλου ζάχαρη ή λιπαρά, η Clear Whey Isolate είναι τέλεια για την υποστήριξη τονωτικών σου στόχων.

Impact Whey Isolate

  • Η Impact Whey Isolate είναι μια από τις πιο καθαρές επιλογές πρωτεΐνης στην αγορά, αφού περιέχει 90% πρωτεΐνη και 23 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα. Είναι ιδανική για μετά την προπόνηση, ως σνακ ή ως προσθήκη σε ένα γεύμα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
  • Όταν προσπαθείς να τονωθείς χωρίς να μπεις στον όγκο, η επιλογή καθαρών πηγών πρωτεΐνης χωρίς επιπλέον υδατάνθρακες και θερμίδες είναι απαραίτητη. Η διατήρηση της πρόσληψης πρωτεΐνης σε υψηλά επίπεδα ενώ δεν καταναλώνεις επιπλέον θερμίδες είναι το κλειδί για τη διατήρηση της υγιούς μυϊκής σου μάζας.
  • Η Impact Whey Isolate έχει πολλές επιλογές γεύσης για να καλύψει τις ανάγκες σου σε πρωτεΐνη, ενώ διατηρεί τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Soy Protein Isolate

  • Εάν θέλεις μια πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας αλλά ακολουθείς μια vegetarian ή vegan διατροφή, η Soy Protein Isolate είναι μια εξαιρετική επιλογή. Περιέχει 90% πρωτεΐνη και 27 γρ. ανά μερίδα, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και είναι ιδανική για έναν φυτικό τρόπο ζωής.
  • Οι vegetarians και οι vegans που θέλουν να υποστηρίξουν την άλιπη μάζα του σώματός τους ενώ εξακολουθούν να γυμνάζονται σκληρά στο γυμναστήριο χρειάζονται μια καθαρή πηγή πρωτεΐνης όπως η Soy Protein Isolate για να υποστηρίξουν τους στόχους τους. Με λιγότερες από 110 θερμίδες ανά μερίδα, η Soy Protein Isolate είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να τονώσουν.

Αρχίζοντας

Εάν είσαι νέος σε μια ρουτίνα συμπληρωμάτων και δεν είσαι σίγουρος από πού να ξεκινήσεις, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές βασικές επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις. Από σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να υποστηρίξεις την υγεία των μυών σου ή ένα μείγμα πρωτεϊνών vegan, σίγουρα θα βρεις τη γεύση που θα απολαύσεις . Είτε αντικαταστήσεις ένα λιγότερο υγιεινό σνακ με ένα σέικ είτε το χρησιμοποιήσεις μετά από μια προπόνηση στο γυμναστήριο, η σκόνη πρωτεΐνης είναι τέλεια για οποιοδήποτε μέρος του fitness ταξιδιού σου.

Impact Whey Protein

  • Η Impact Whey Protein είναι μια premium επιλογή με 21 γρ. ανά μερίδα. Με έως και 40 γεύσεις, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα υπάρχει κάτι που θα λατρέψεις. Κατανάλωσέ την ως σνακ ή σε σέικ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
  • Εάν μόλις ξεκινάς και θέλεις να υποστηρίξεις το σώμα σου και τη γενική υγεία σου, η Impact Whey Protein είναι ένα προϊόν που μπορεί να παρέχει την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι για να νιώσεις την ενέργεια και να είσαι έτοιμος για ό,τι φέρει η μέρα. Είναι εύκολη στην ανάμειξη με νερό και αρκετά ευέλικτη για χρήση σε πολλές άλλες συνταγές. Η Impact Whey Protein είναι το τέλειο προϊόν για να το έχεις στο ντουλάπι σου.

Vegan Protein Blend

  • Εάν ακολουθείς μια φυτική διατροφή, πιθανότατα γνωρίζεις ότι η χρήση πολλαπλών πηγών φυτικών πρωτεϊνών μπορεί να προσφέρει το καλύτερο προφίλ αμινοξέων και η Vegan Protein Blend κάνει ακριβώς αυτό. Φτιαγμένο από απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού και φάβας, η Vegan Protein Blend περιέχει 22 γρ. πλήρους πρωτεΐνης ανά μερίδα.
  • Εάν είσαι αθλητής με μία φυτική διατροφή που μόλις ξεκινάς, η διατήρηση του Vegan Protein Blend ως μέρος της ρουτίνας σου μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό βήμα για την υποστήριξη των στόχων σου για την υγεία και τον αθλητισμό.

Αποκατάσταση

Γνωρίζουμε ότι η σκληρή προπόνηση μπορεί να είναι ωραία. Μερικοί από εμάς λαχταρούν έντονες προπονήσεις. Ωστόσο, η επαρκής αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική με την ίδια την άσκηση για το μυαλό και το σώμα. Το να αφήσεις χρόνο στον εαυτό σου να ανακάμψει και να ανασυγκροτηθεί είναι θεμελιώδες για ένα επιτυχημένο πλάνο άσκησης.

Relax gummies

  • Η ποιοτική ξεκούραση και ο επαρκής ύπνος για βέλτιστη αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική με την προπόνηση που κάνεις στο γυμναστήριο. Τα Relax Gummies περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα βιταμινών και μετάλλων και φυσικά εκχυλίσματα για την υποστήριξη της ψυχολογικής λειτουργίας και την ελαχιστοποίηση του οξειδωτικού στρες. 9,10
  • Η επαρκής αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική με τις προπονήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Εάν δεν δώσεις στους μύες, το μυαλό και το σώμα σου χρόνο να χαλαρώσουν και νααποκατασταθούν, δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα Relax Gummies μπορεί να σε βοηθήσουν όταν τελειώσεις με τη σκληρή δουλειά και είσαι έτοιμος να ξεκουραστείς και να επαναφορτιστείς.

Slow-Release Casein

  • Ενώ οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παίρνουμε αρκετή πρωτεΐνη, μπορεί να μην σκεφτόμαστε ποιος τύπος πρωτεΐνης είναι καλύτερος για την περίσταση ή την ώρα της ημέρας. Ενώ η πρωτεΐνη ορού γάλακτος λειτουργεί γρήγορα μετά από μια προπόνηση για να βοηθήσει το σώμα σου να χτίσει και να αναρρώσει2 , η πρωτεΐνη καζεΐνης απορροφάται πιο αργά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 11
  • Όταν πρέπει να αυξήσεις την πρόσληψη πρωτεΐνης στο τέλος της ημέρας ή όταν κάνεις προπόνηση αργότερα το βράδυ, η Καζεΐνη αργής αποδέσμευσης είναι η τέλεια επιλογή πρωτεΐνης για να υποστηρίξεις την ανάρρωση και την ανάπτυξη των μυών σου ακόμα και ενώ κοιμάσαι. Η βελτιστοποίηση της μυϊκής αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας Καζεΐνη αργής αποδέσμευσης μπορεί να είναι η επιπλέον ώθηση που χρειάζονται οι μύες σου για την επόμενη σκληρή σου προπόνηση.

Overnight Recovery Blend

  • Ένα μοναδικό μείγμα με 45 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα, το Overnight Recovery Blend συνδυάζει πολλαπλές πηγές πρωτεΐνης μαζί με γλουταμίνη για την υποστήριξη της μυϊκής αποκατάστασης. 12
  • Ένα συμπληρωματικό μείγμα καζεΐνης βραδείας αποδέσμευσης και πρωτεΐνης αυγού και γάλακτος, υποστηρίζει τους μύες σου να αναρρώσουν και να αναδομηθούν ενώ σε βοηθά να αισθάνεσαι καλύτερα για την επόμενη προπόνησή σου. Το Overnight Recovery Blend έχει όλα τα συστατικά για να υποστηρίξει την αποκατάσταση.

Σνακ

Πολλοί από εμάς πεινάμε ανάμεσα στα γεύματα. Το snacking είναι φυσιολογικό και ευχάριστο. Ωστόσο, ορισμένες επιλογές σνακ είναι επιζήμιες για την πρόοδο στο γυμναστήριο. Προγραμματίζοντας εκ των προτέρων και κρατώντας μερικά σνακ με πρωτεΐνη, μπορείς να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου και χωρίς να βλάψεις την προπόνησή σου. Τα σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες όπως το Impact Bar και το Double Dough Brownie μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία για γλυκό και να υποστηρίξουν τους μυς σου.

Impact Protein Bar

  • Οι μπάρες πρωτεΐνης Impact περιέχουν 45 γρ. πρωτεΐνης σε ένα εύκολο σνακ εν κινήσει. Χαμηλές σε ζάχαρη και πλούσιες σε φυτικές ίνες , οι μπάρες πρωτεΐνης Impact μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους της φυσικής σου κατάστασης και να σε κάνουν να νιώθεις ικανοποιημένος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • Όταν είσαι εν κινήσει, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις υγιεινές επιλογές. Η διατήρηση ενός σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες όχι μόνο υποστηρίζει τους μύες σου, αλλά μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις λιγούρες σου και να σε κάνει λιγότερο πιθανό να φας πολύαργότερα μέσα στην ημέρα. 2

Layered Bar

  • Η Layered Protein Bar έχει απολαυστική γεύση, αλλά περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες όλα σε μια βολική μπάρα. Με πάνω από 20 γρ. πρωτεΐνης και μια ποικιλία γεύσεων για να διαλέξεις, είναι ένας εύκολος τρόπος να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου για σνακ.
  • Τα έξι στρώματα γεύσης και υφής μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε λαχτάρα χωρίς να πετάξεις τους στόχους σου από το παράθυρο. Η εστίαση σε γεύματα και σνακ που περιέχουν πρωτεΐνες και φυτικές ίνες μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ικανοποιημένος και σε φόρμα.

Vegan Double Dough Brownie

  • Για όποιον ακολουθεί μια φυτική διατροφή και χρειάζεται μια ώθηση διατροφικής λιχουδιάς εν κινήσει. Το Vegan Double Dough Brownie είναι μια απολαυστική απόλαυση που συνδυάζει τα καλύτερα μπισκότα και μπράουνις — αλλά με ελάχιστη ζάχαρη και λίπος. Περιέχει 13γρ. φυτικής πρωτεΐνης μαζί με φυτικές ίνες για να διατηρεί το σώμα σου να λειτουργεί ομαλά.
  • Ενώ υπάρχουν πολλές διαθέσιμες σνακ μπάρες πρωτεΐνης με βάση τον ορό γάλακτος, οι vegetariansκαι οι vegans μπορούν να εκτιμήσουν τη φυτική διατροφή στο Vegan Double Dough Brownie. Είναι ένα σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες που μπορείς να το έχεις στο συρτάρι του γραφείου, στο σακίδιο ή στην τσάντα σου, έτοιμο όποτε θέλεις να αυξήσεις την πρόσληψη πρωτεΐνης για την ημέρα.

Γενική υγεία

Τα συμπληρώματα και τα προϊόντα διατροφής δεν είναι μόνο για όσους πηγαίνουν στο γυμναστήριο. Μια υγιεινή, καλά στρογγυλεμένη διατροφή είναι σημαντική, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να βεβαιωθείς ότι λαμβάνεις αρκετά από όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι για να παραμείνεις σε φόρμα και υγιείς μόνο μέσω της τροφής. Τα συμπληρώματα βιταμινών και ανόργανων συστατικών είναι εξαιρετικά για τη στήριξη της συνολικής υγείας.

Multivitamin Gummies

  • Ακόμη και όταν κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τρώμε υγιεινά, μερικές μέρες η διατροφή μας μπορεί να υπολείπεται του ιδανικού αριθμού βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται το σώμα μας. Τα πολυβιταμινούχα Gummies περιέχουν ένα μείγμα από 11 βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν στην κάλυψη τυχόν τρυπών σε ένα πρόγραμμα διατροφής.

Ενώ τα σώματά μας είναι αποτελεσματικά μηχανήματα, δεν μπορούν να παράγουν όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εάν δεν λαμβάνουμε σημαντικά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα, μπορεί να είναι χρήσιμο να παίρνουμε πολυβιταμίνες για να καλύπτουμε όλες τις βάσεις. Τα Multivitamin Gummies περιέχουν εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας για να μας δώσει ώθηση ακόμα και τις ημέρες που μπορεί να υπολείπονται.

Με λίγα λόγια

Κατά τη διάρκεια της Impact Week θα προσφέρουμε έκπτωση 45% σχεδόν σε όλα, οπότε είναι η καλύτερη στιγμή για να εφοδιαστείς με συμπληρώματα! Ανεξάρτητα από τον στόχο σου - απώλεια σωματικού βάρους, όγκος, τόνωση, μυϊκή ανάπτυξη - υπάρχουν πολλά συμπληρώματα και μέταλλα για να υποστηρίξουν το ταξίδι σου.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

  1. Johnston, B. C., Kanters, S., Bandayrel, K., Wu, P., Naji, F., Siemieniuk, R. A., … & Mills, E. J. (2014). Comparison of weight loss among named diet programs in overweight and obese adults: a meta-analysis. Jama, 312(9), 923-933.
  2. Paddon-Jones, D., Westman, E., Mattes, R. D., Wolfe, R. R., Astrup, A., & Westerterp-Plantenga, M. (2008). Protein, weight management, and satiety. The American journal of clinical nutrition, 87(5), 1558S-1561S.
  3. Ivy, J. L. (2004). Regulation of muscle glycogen repletion, muscle protein synthesis and repair following exercise. Journal of sports science & medicine, 3(3), 131.
  4. Elsawy, G., Abdelrahman, O., & Hamza, A. (2014). Effect of choline supplementation on rapid weight loss and biochemical variables among female taekwondo and judo athletes. Journal of human kinetics, 40, 77.
  5. Laviano, A., Molfino, A., Lacaria, M. T., Canelli, A., De Leo, S., Preziosa, I., & Rossi Fanelli, F. (2014). Glutamine supplementation favors weight loss in nondieting obese female patients. A pilot study. European journal of clinical nutrition, 68(11), 1264-1266.
  6. Howarth, N. C., Saltzman, E., & Roberts, S. B. (2001). Dietary fiber and weight regulation. Nutrition reviews, 59(5), 129-139.
  7. Chen, S. C., Lin, Y. H., Huang, H. P., Hsu, W. L., Houng, J. Y., & Huang, C. K. (2012). Effect of conjugated linoleic acid supplementation on weight loss and body fat composition in a Chinese population. Nutrition, 28(5), 559-565.
  8. Buford, T. W., Kreider, R. B., Stout, J. R., Greenwood, M., Campbell, B., Spano, M., … & Antonio, J. (2007). International Society of Sports Nutrition position stand: creatine supplementation and exercise. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 4(1), 1-8.
  9. Patrick J Stover, Martha S Field, Vitamin B-6, Advances in Nutrition, Volume 6, Issue 1, January 2015, Pages 132–133, https://doi.org/10.3945/an.113.005207
  10. Yamauchi, R. (1997). Vitamin E: mechanism of its antioxidant activity. Food Science and Technology International, Tokyo, 3(4), 301-309.
  11. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, 303(1), E152-E162.
Claire Muszalski
εγγεγραμμένη διαιτολόγος
Προβολή του προφίλ του Claire Muszalski

H Claire είναι Registered Dietitian (εγγεγραμμένη διαιτολόγος) από το Academy of Nutrition and Dietetics  και πιστοποιημένη Health and Wellness Coach από το International Consortium for Health and Wellness Coaching. Έχει πτυχίο Bachelor of Science in Biology και μεταπτυχιακό Master’s degree in Clinical Dietetics και Nutrition από το University of Pittsburgh.

 Η Claire λατρεύει να μιλάει και να γράφει για το φαγητό και το fitness και της αρέσει να χρησιμοποιεί την εμπειρία της ώστε να βοηθήσει τους άλλους να πετύχουν τους στόχους υγείας και ευεξία τους.

Η Claire είναι επίσης πιστοποιημένη instructor στην ποδηλασία σε κλειστό χώρο και αγαπάει την πνευματική και φυσική ώθηση που λαμβάνει από τα μαθήματα yoga και τρεξίματος. Όταν δεν καταφέρνει να διατηρηθεί fit, ζητωκραυγάζει για τις τοπικές ομάδες της περιοχής της στο Pittsburgh, ή μαγειρεύει για την οικογένειά της στην κουζίνα.

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Claire’s εδώ.

myprotein