Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Δες το νέο Keto Blend της Myprotein

Δες το νέο Keto Blend της Myprotein
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Η κέτωση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Keto blend. 

Από το 2017, η κετογονική διατροφή έλαβε τεράστια φήμη και το 2019 ήταν η διατροφή που αναζητήθηκε περισσότερο, ακόμα περισσότερο και από την χορτοφαγία. Έγινε πολύ δημοφιλής ανάμεσα σε celebrities και άτομα που κάνουν δίαιτα. Με 15.2 εκ. posts στα social media μόνο με το hashtag #keto, σίγουρα αποτελεί μια διατροφή που ήρθε για να μείνει.

Η κετογονική διατροφή ακολουθεί μια αναλογία μακροθρεπτικών συστατικών με 75% λιπαρά, 20% πρωτεΐνη και 5% υδατάνθρακες.

Ωστόσο, κάποια άτομα ακολουθούν μια έκδοση με περισσότερη πρωτεΐνη. Άρα η αναλογία διαμορφώνεται σε 60% λιπαρά, 35% πρωτεΐνη και 5% υδατάνθρακες.

Το Keto Blend ήρθε για να γίνει ο καλύτερος φίλος της κέτωσης.

Μείνε στον στόχο σου

Το Keto Blend θα βοηθήσει όποιον ακολουθεί μια κετογονική διατροφή με αρκετή πρωτεΐνη προσφέροντας ένα μείγμα 60% λιπαρών, 35% πρωτεΐνης και 5% υδατανθράκων την ημέρα. Όχι μόνο συμπίπτει με τα συνιστώμενα μακροθρεπτικά συστατικά για μια κετογονική διατροφή με αρκετή πρωτεΐνη, αλλά έχει τρομερή θρεπτική αξία σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με μια κετογονική διατροφή με θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για έναν ενεργό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Συστατικά από πλήρη τρόφιμα

Έχουμε επιλέξει συστατικά με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να σχεδιάσουμε το Keto Blend. Αν ακολουθείς κέτωση καιρό, θα γνωρίζεις ότι το αβοκάντο είναι must για μια κετογονική διατροφή. Προσθέσαμε, λοιπόν, αβοκάντο ώστε το ρόφημα να έχει μη κορεσμένα λιπαρά και πιο κρεμώδη υφή.

Προσθέσαμε πλήρες αυγό για πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά το οποίο ενισχύει την πρόσληψη βιταμίνης, με περιεκτικότητα λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E και K.

Η βασική πηγή πρωτεΐνης είναι η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η οποία αποτελεί μια εκλεπτυσμένη μορφή πρωτεΐνης ορού γάλακτος που διαθέτει περίπου 90% πρωτεΐνη, καθώς και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Τέλος, περιέχει τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (MCT). Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία μορίων λίπους που είναι εύκολα αφομοιώσιμα και απορροφώνται γρήγορα από το σώμα, καθιστώντας το την τέλεια πηγή άμεσης ενέργειας για να σε κρατήσει σε κέτωση.

Έχει τρομερή γεύση

Και τώρα το καλύτερο! Οι γεύσεις! Το Keto Blend διατίθεται σε 3 μοναδικές γεύσεις, ώστε να περιορίσει τις λιγούρες και να σε κρατήσει σε πρόγραμμα.

Θες κάτι δροσερό; Δοκίμασε έναν συνδυασμό φράουλα και βανίλια.

Έχεις λιγούρες; Δοκίμασε την γεύση σοκολάτα και καραμέλα.

Και αν θες να φας κέικ, προτίμησε την γεύση καφέ και καρύδι. Έχει τρομερή γεύση και άρωμα.

Με λίγα λόγια

To Keto Blend έχει ό,τι χρειάζεται για να ακολουθήσεις μια κετογονική διατροφή με επιτυχία. Δεν χρειάζεται να στερηθείς την γεύση, αφού αυτό το ρόφημα περιέχει ό,τι χρειάζεσαι σε ένα μείγμα περιεκτικότητας 60% λιπαρών, 35% πρωτεΐνης και 5% υδατανθράκων την ημέρα.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein