0
Καλάθι

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Συμπληρώματα

Πόνος στις αρθρώσεις; Cissus quadrangularis.

Πονάς στις αρθρώσεις ή στους τένοντες; To Cissus quadrangularis είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ευεργετικές ιδιότητες στον πόνο των αρθρώσεων.

Πόνος στις αρθρώσεις; Cissus quadrangularis.

knee pain

Το Cissus quadrangularis είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο για την υγεία των αρθρώσεων και των οστών (καθώς και για διάφορες γυναικείες διαταραχές και την εμμηνόπαυση), και υπόσχεται την προώθηση των ρυθμών ανάπτυξης των οστών. Είναι δημοφιλής η χρήση του για τους αθλητές, και πρόσφατες έρευνες υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητά του.

Είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να θεραπεύσει τις αρθρώσεις και τα οστικά κατάγματα. Οι θεραπευτικές επιδράσεις του μπορεί να οφείλονται στις αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες και τους παράγοντες ανάπτυξης που προκαλούν στις αρθρώσεις και τα οστά.

Δοσολογία

Ξεκινήστε με 300 έως 600 mg. Συνεχίστε την αύξηση της δόσης μέχρι να ανακουφιστείτε. Προσοχή, το το προϊόν μπορεί να χαλαρώσει τους μύες, γι ‘αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται μετά από μια προπόνηση ή πριν από το κρεβάτι.

Γιατί Mega Cissus;

Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι Κετοστερόνη και αυτό το προιόν είναι τυποποιημένο σε 50% περιεκτικότητα, κάνοντάς το αρκετά πιο δυνατό από πολλά άλλα προιόντα στην αγορά που έχουν το συστατικό Cissus. Είναι γενικά απαραίτητο για οποιονδήποτε συμμετέχει σε συχνή και έντονη φυσική δραστηριότητα, κυρίως λόγω των ωφελειών του χτισίματος μάζας και προστασίας αρθρώσεων. Σε αντίθεση με άλλα προιόντα για ανακούφιση από τον πόνο, το συγκεκριμένο δεν απαλύνει μόνο τον πόνο από τους συνδετικούς ιστούς, αλλά επίσης δουλεύει για να το επισκευάσει.

Τα άρθρα μας διατείθονται για εκπαιδευτικούςκαι πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.Bασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Διατροφής και Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκολίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και ασχολούμαι με το Fitness τα τελευταία 15 χρόνια. Μπορεί οι σπουδές μου να διαφέρουν απο το πεδίο της άθλησης/διατροφής, η μακρόχρονη εμπειρία μου όμως και η επιστημονική προσέγγιση των ζητημάτων του Fitness, με καθυστούν έναν καταξιωμένο γνώστη του χώρου. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση "Extraordinary claims require extraordinary evidence", αφού τα λεγόμενα μου υποστηρίζονται κατα μεγάλο ποσοστό απο ερευνητικά δεδομένα σε συνδυασμό με εμπειρικά δεδομένα.


Οι Super προσφορές συνεχίζονται, ρίξε μια ματιά! Περισσότερα