Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Πόνος στις αρθρώσεις; Cissus quadrangularis.

Πόνος στις αρθρώσεις; Cissus quadrangularis.
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Πονάς στις αρθρώσεις ή στους τένοντες; To Cissus quadrangularis είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ευεργετικές ιδιότητες στον πόνο των αρθρώσεων.

Πόνος στις αρθρώσεις; Cissus quadrangularis.

knee pain

Το Cissus quadrangularis είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο για την υγεία των αρθρώσεων και των οστών (καθώς και για διάφορες γυναικείες διαταραχές και την εμμηνόπαυση), και υπόσχεται την προώθηση των ρυθμών ανάπτυξης των οστών. Είναι δημοφιλής η χρήση του για τους αθλητές, και πρόσφατες έρευνες υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητά του.

Είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να θεραπεύσει τις αρθρώσεις και τα οστικά κατάγματα. Οι θεραπευτικές επιδράσεις του μπορεί να οφείλονται στις αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες και τους παράγοντες ανάπτυξης που προκαλούν στις αρθρώσεις και τα οστά.

Δοσολογία

Ξεκινήστε με 300 έως 600 mg. Συνεχίστε την αύξηση της δόσης μέχρι να ανακουφιστείτε. Προσοχή, το το προϊόν μπορεί να χαλαρώσει τους μύες, γι 'αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται μετά από μια προπόνηση ή πριν από το κρεβάτι.

Γιατί Mega Cissus;

Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι Κετοστερόνη και αυτό το προιόν είναι τυποποιημένο σε 50% περιεκτικότητα, κάνοντάς το αρκετά πιο δυνατό από πολλά άλλα προιόντα στην αγορά που έχουν το συστατικό Cissus. Είναι γενικά απαραίτητο για οποιονδήποτε συμμετέχει σε συχνή και έντονη φυσική δραστηριότητα, κυρίως λόγω των ωφελειών του χτισίματος μάζας και προστασίας αρθρώσεων. Σε αντίθεση με άλλα προιόντα για ανακούφιση από τον πόνο, το συγκεκριμένο δεν απαλύνει μόνο τον πόνο από τους συνδετικούς ιστούς, αλλά επίσης δουλεύει για να το επισκευάσει.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein