Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Αμινοξέα THE Amino+ | Η νέα γενιά στα συμπληρώματα

Αμινοξέα THE Amino+ | Η νέα γενιά στα συμπληρώματα
Παναγιώτης Περεντής
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος και Αθλητής Taekwondo5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Παναγιώτης Περεντής

Γράφτηκε από την συγγραφέα: Lauren Dawes

Έγινε διατροφικός έλεγχος από την: JenniferBlow, πιστοποιημένη διατροφολόγο

Η αποκατάσταση έγινε παιχνίδι με αυτά τα νέα αμινοξέα THE Amino+ . Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ενεργών συστατικών με την εξελιγμένη τεχνολογία με παροχή συστατικών σε διπλή φάση ώστε να τροφοδοτήστε για παρατεταμένη περίοδο.

Με 14 γρ. αμινοξέων – 6 των οποίων είναι BCAAs – και πατενταρισμένα συστατικά για βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας και αυξημένη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Δείτε τους λόγους που το THE Amino+ είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά σας.

THE Amino+

PhaseTech

Τα αμινοξέα THE Amino+ παρέχουν 6 γρ. bcaa ανά μερίδα και χρησιμοποιούν την τεχνολογία με τα σφαιρίδια PhaseTech™  για την παροχή αμινοξέων ελευθέρης μορφής σε συνδυασμό με την απελευθέρωσης διπλής φάσης. Αυτό καθυστερή την χώνεψη στο σώμα με αποτέλεσμα το μυϊκό σας σύστημα να λαμβάνει μια σταθερή παροχή αυτών των απαραίτητων αμινοξέων - ώστε τα πλεονεκτήματα να κρατούν αρκετή ώρα μετά την προπόνησή σας.

Εκτός απο τα 9 απαραίτητα αμινοξέα, υπάρχουν 3 τα οποία αναφέρονται ως αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας ή BCAAs. Αυτά είναι η λευκίνη, η ισολευκίνη και η βαλίνη και αποτελούν περίπου το 35% των απαραίτητων αμινοξέων στις μυϊκές πρωτεΐνες.

Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι αυτά τα BCAA και ειδικά η λευκίνη, αυξάνει τον ρυθμό πρωτεϊνοσύνθεσης ενώ μειώνεται το ποσοστό της πρωτεϊνικής αποικοδόμησης στον ανθρώπινο μυ.1 Με απλά λόγια, διαδραματίζουν βασικό ρόλο στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, που βοηθά στην κατασκευή και επισκευή νέων μυών.

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι έχουν θετικές επιδράσεις στην ανάκαμψη των μυών και μετά την άσκηση, ενώ οι συμμετέχοντες αναφέρουν ότι μειώνεται το μυϊκό πιάσιμο (DOMS) και η κόπωση των μυών μετά τη συμπλήρωση με BCAAs.2

PhaseTech Γλουταμίνη

Όπως και με τα PhaseTech™ BCAAs, έχουμε εισάγει και διπλής φάσης γλουταμίνη, η οποία είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ για πρωτεϊνοσύνθεση.

Χρησιμοποιείται από το σώμα κατά τη μυϊκή σύσπαση που λαμβάνει μέρος κατά την άσκηση - και χωρίς αυτή, η απόδοση στην άσκηση και η πρόοδος μένουν πίσω...

Αμινοξέα ελεύθερης μορφής

Η προσθήκη αμινοξέων ελεύθερης μορφής σημαίνει ότι το THE Amino+ περιέχει 14 γρ. αμινοξέων - δίνοντας σας μια δόση από αμινοξέα όπως η αργινίνη, η κιτρουλίνη, η τυροσίνη και η ταυρίνη, μαζί με BCAA απελευθέρωσης σε φάσεις.

Το σύστημα παροχής θρεπτικών συστατικών διπλής φάσης είναι μοναδικό και δεν θα το βρείτε σε άλλα προϊόντα!

Βελτιωμένη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών

Για να βοηθήσετε το σώμα σας να λάβει όλα τα οφέλη από αυτά τα αμινοξέα, αυτή η φόρμουλα έχει συστατικά όπως η BioPerine®, η οποία έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει και βελτιώνει την απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων.4

Επιπλέον, περιέχει το AstraGin® και έρευνες έχουν δείξει ότι βελτιώσει συγκεκριμένα την απορρόφηση των αμινοξέων.5

Βελτίωση της διάθεσης

Και δεν πρόκειται για ένα απλό συμπλήρωμα αμινοξέων. Το μείγμα αυτό περιέχει το προσαρμογόνο βότανο KSM-66® Ashwagandh που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες σε παραδοσιακές βοτανικές θεραπείες και τώρα κερδίζει τη φήμη ως φυσικό συστατικό αθλητικής απόδοσης.

Μελέτες υποδεικνύουν ότι το ashwagandha έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δρα κατά τους στρες, ενώ παράλληλα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες6 - καθιστώντας το ένα ισχυρό συμπλήρωμα για την προπόνηση σας.

Για ποιον είναι κατάλληλο;

Αν ψάχνετε για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να σκεφτείτε ότι ένα απαραίτητο στοιχείο είναι η αποκατάσταση η οποία σίγουρα θα επιτευχθεί με την νέα μας εξελιγμένη φόρμουλα. Αυτό το μείγμα είναι ιδανικό για οποιον κάνει σκληρές προπονήσεις και αναζητά εμφανή αποτελέσματα!

Πότε να το λάβω;

Το σύστημα απελευθέρωσης διπλής φάσης το κάνει ιδανικό για πριν, μετά και κατα τη διάρκεια της προπόνησης ή μέσα στην ημέρα για βελτίωση της διάθεσης και μυϊκή συντήρηση και αποκατάσταση.

Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του THE Amino+ οποιαήποτε στιγμή της ημέρας - γιαυτό και δεν βάλαμε καφεΐνη ώστε να μπορεί να καταναλωθεί ακόμα και βραδινές ώρες!

Με λίγα λόγια

Ένα άριστο μείγμα για άριστα αποτελέσματα. Απελευθερώστε τη δύναμή σας με τη σειρά PhaseTech™ - τη νέα γενιά στα συμπληρώματα διατροφής

 

 

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Βιβλιογραφία

  1. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.
  2. Shimomura, Y., Yamamoto, Y., Bajotto, G., Sato, J., Murakami, T., Shimomura, N., … & Mawatari, K. (2006). Nutraceutical effects of branched-chain amino acids on skeletal muscle.The Journal of nutrition136(2), 529S-532S.
  3. Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition17(4), 307-314.
  4. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  5. AstraGin; NuLivScience; Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a review. Alternative medicine review5(4), 334-346.
Παναγιώτης Περεντής
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος και Αθλητής Taekwondo
Προβολή του προφίλ του Παναγιώτης Περεντής
O Περεντής Παναγιώτης είναι διαιτολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διπλωματική του διατριβή αφορούσε το μεταβολισμό του σιδήρου σε υπερμαραθωνοδρόμους αθλητές. Από τον Οκτώβρη του 2017 συμμετέχει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΤΕΦΑΑ ‘’Βιολογία της Άσκησης’’ με κατεύθυνση Εργοφυσιολογία. Αρθρογραφεί στο προσωπικό του blog, το Powerdieting https://powerdieting.wordpress.com/ για θέματα σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και την αυτοβελτίωση. Επίσης συνεργάζεται με το site logodiatrofis.gr https://logodiatrofis.gr/sinergetes-omadas-logodiatrofis/panagiwtis-perentis . Μένει συνεχώς ενημερωμένος γύρω από οποιοδήποτε θέμα αφορά τη διατροφή και την άσκηση διαβάζοντας δημοσιευμένα επιστημονικά άρθρα και παρακολουθώντας συνέδρια. Εργάζεται ως διαιτολόγος και απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και ασκούμενους που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα του σώματός τους και τις επιδόσεις στο άθλημα / προπόνηση τους παράλληλα με την υγεία τους και επίσης δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστηρίου. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με γυμναστήρια της αλυσίδας Yava. Επιπλέον, βοηθά και προετοιμάζει αγωνιστικά αθλητές του Powerlifting. Τα τελευταία 5 έτη είναι αθλητής Powerlifting (μέλος της ΑΕΚ εδώ και 2 χρόνια) με πολλές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο (1η θέση στην κατηγορία των 83 κιλών στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2016 και 2017 και 14η θέση στο Ευρωπαϊκό ρωτάθλημα της EPF το 2017). Γενικότερα του αρέσει η άσκηση και ο αθλητισμός και στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με taekwondo, μπάσκετ, ποδηλασία κ.ά. ενώ προπονείται στο γυμναστήριο εδώ και 10 χρόνια.
myprotein