Πακέτο Ενέργειας και Αντοχής

Τσιπ Σοκολάτας

-25% σε όλα | Κωδικός: 25ELL | Ή -30% με αγορές 15€ απο την σειρά Active women | Κωδικός: 30ELL

-25% σε όλα | Κωδικός: 25ELL | Ή -30% με αγορές 15€ απο την σειρά Active women | Κωδικός: 30ELL

ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

-25% ΣΕ ΟΛΑ | Κωδικός : 25ELL

Ή

-30% ΣΕ ΟΛΑ με αγορές 15€ απο την σειρά Active women | Κωδικός: 30ELL

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
121.54€
Δεν είναι σε στοκ

Ξεπωλημένο

Δαθεσιμότητα: Ξεπωλημένο

Πληροφορίες Προϊόν

Είτε πρόκειται για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, είτε για ποδηλασία, αυτό το πακέτο παρέχει μια σειρά από βασικά προϊόντα για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την προπόνηση και την απόδοσή σας. Έτσι, όποιος και να είναι ο στόχος σας για αυτόν τον χρόνο, τροφοδοτήστε το σώμα σας και μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές σας με το καινούριο μας πακέτο Ενέργειας & Αντοχής.

Το Πακέτο Ενέργειας και Αντοχής περιλαμβάνει:

ENER:GEL, Πορτοκάλι

Αυτό το τζελ ενέργειας περιλαμβάνει ένα απαραίτητο μίγμα ηλεκτρολυτών το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων αντοχής και ενισχύει την απορρόφηση νερού κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης.

TriCarb, Χωρίς Γεύση, 800g

Το TRI:CARB είναι ένα ρόφημα που έχει ως βάση τον υδατάνθρακα, προσφέροντας έτσι ένα μίγμα από τρεις διαφορετικούς τύπους υδατανθράκων. Αυτοί οι τύποι περιλαμβάνουν Μαλτοδεξτρίνη, Φρουκτόζη και Palitinose®. Το TRI:CARB παρέχει επίσης 500mg ηλεκτρολυτών οι οποίοι, σε συνδυασμό με τους υδατάνθρακες θα συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων προπονήσεων αντοχής και θα ενισχύσουν την απορρόφηση νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

RE:CHARGE, Πορτοκάλι, 1.5kg

Το RE:CHARGE είναι μια προηγμένη φόρμουλα που περιλαμβάνει πάνω από 17g πρωτεΐνης, 55g υδατάνθρακα και 1000mg ηλεκτρολυτών. Επίσης περιέχει 5g μονοϋδρικής κρεατίνης ανά δόση και διαθέτει μηδέν γραμμάρια λιπαρών. Επιπλέον, το κορυφαίο μίγμα πρωτεΐνης θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

MyBar Oats and Whey, Τσιπ Σοκολάτας

Η MyBar® Oats & Whey είναι μια γευστική και θρεπτική μπάρα για αυτούς που επιθυμούν να προσθέσουν πρωτεΐνη και υδατάνθρακες στη διατροφή τους. Κάθε μπάρα των 88g περιέχει μια τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης των 22g που προέρχεται από Πρωτεΐνη Γάλακτος και Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος.

Γλυκοζαμίνη HCL, 360 Ταμπλέτες

Η Γλυκοζαμίνη είναι ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό και ένα σημαντικό συστατικό του χόνδρου ο οποίος είναι ο σωματικός ιστός που απορροφά τους κραδασμούς και και προστατεύει τις αρθρώσεις μας όταν κινούμαστε. Κάθε ταμπλέτα διαθέτει μια άριστη σχέση ποιότητας / τιμής, περιέχοντας 1000mg Γλυκοζαμίνης HCL. Η Γλυκοζαμίνη HCL παρέχει 40% παραπάνω Γλυκοζαμίνη από ότι η τυπική Θειική Γλυκοζαμίνη.

ΓΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.

Κύριες Ωφέλειες

  • Περιλαμβάνει 5 φανταστικά προϊόντα
  • Εξαιρετικός συνδυασμός ποιότητας και τιμής
  • Ιδανικό για όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν την απόδοση Αντοχής

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Πακέτο Ενέργειας και Αντοχής

Επιλέξτε

Πακέτο Ενέργειας και Αντοχής
Back to top