Πακέτο Χειμερινής Προπόνησης – Μπανάνα

-25% σε όλα | Κωδικός: 25ELL | Ή -30% με αγορές 15€ απο την σειρά Active women | Κωδικός: 30ELL

-25% σε όλα | Κωδικός: 25ELL | Ή -30% με αγορές 15€ απο την σειρά Active women | Κωδικός: 30ELL

ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

-25% ΣΕ ΟΛΑ | Κωδικός : 25ELL

Ή

-30% ΣΕ ΟΛΑ με αγορές 15€ απο την σειρά Active women | Κωδικός: 30ELL

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
100.98€
Δεν είναι σε στοκ

Ξεπωλημένο

Δαθεσιμότητα: Ξεπωλημένο

Πληροφορίες Προϊόν

Το Πακέτο Χειμερινής Προπόνησης είναι το ιδανικό πακέτο για όποιον θέλει να αυξήσει τον όγκο του κατά τη χειμερινή περίοδο και να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού σε περιόδους που είναι πιο πιθανό να κατασταλεί κατά τη διάρκεια των ψυχρών κλιμάτων. Αυτό το μοναδικό πακέτο περιέχει ένα συνδυασμό από 6 διαφορετικά προϊόντα για να βοηθήσει επίσης στην τροφοδότηση των προπονήσεών σας καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα και να υποστηρίξει την ανάρρωση από έντονες περιόδους ασκήσεων και όταν το σώμα βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 2.5kg από το Hurricane XS (Μπανάνα), ένα ‘όλα-σε-ένα’ συμπλήρωμα το οποίο διαθέτει ένα υψηλό σε πρωτεΐνη περιεχόμενο, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση των μυών, και ένα μίγμα υδατανθράκων από δεξτρόζη και άμεση βρώμη για να βοηθήσει στην τροφοδότηση των προπονήσεών σας και να αυξήσει τη συνολική πρόσληψη θερμίδων. Έχει επίσης την προσθήκη της μονοϋδρικής κρεατίνης (Creapure®) και του HMB για να βοηθήσουν στην αύξηση της σωματικής απόδοσης σε διαδοχικές εκρήξεις κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμων προπονήσεων υψηλής έντασης και να μειώσουν τον καταβολισμό των μυών. Αυτό το bundle επίσης διαθέτει 90 κάψουλες από τον Ψευδάργυρο και Μαγνήσιο το οποίο θα βοηθήσει στην ανάρρωση και την προώθηση του ύπνου, 90 Ταμπλέτες από το BCAA Plus για να αποτρέψει τον μυϊκό καταβολισμό, 330g από το Total Nutri-Greens το οποίο περιέχει μια σειρά από βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σύστημα κατά τη διάρκεια του ψυχρού κλίματος, και τέλος, 2.5kg από την Άμεση Βρώμη το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της πρόσληψης θερμίδων σε μορφή υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (GI). Επίσης περιέχει ένα Μπουκάλι Blender MyProtein για μα σας επιτρέψει να αναμίξετε όλα αυτά, όπως απαιτείται. Hurricane XS 2.5kg, Μπανάνα 1 δόση (70g) μετά την προπόνηση και ακόμα μία δόση εάν απαιτείται Ψευδάργυρος και Μαγνήσιο 90 κάψουλες 2-3 κάψουλες 30-60 λεπτά πριν από τον ύπνο BCAA Plus 90 ταμπλέτες 3-5 Ταμπλέτες 2-4 φορές ημερησίως για βέλτιστα αποτελέσματα Total Nutri-Greens 330g, Τροπική 2 δόσεις του Total Nutri-Greens ημερησίως για να συμβάλλει σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή Άμεση Βρώμη 2.5kg, Χωρίς Γεύση 100g δόση όπως απαιτείται . Μπουκάλι Blender MyProtein ΓΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. Η Συνιστώμενη Λιανική Τιμή του πακέτου βασίζεται στη συνολική τιμή των Συνιστώμενων Λιανικών Τιμών των προϊόντων.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

Εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας Ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο όταν γίνεται αύξηση της μάζας.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Πακέτο Χειμερινής Προπόνησης – Μπανάνα

Επιλέξτε

Πακέτο Χειμερινής Προπόνησης – Μπανάνα
Back to top