Πληροφορίες Προϊόν

Ικανοποιήστε την όρεξή σας για γλυκό με αυτό το πακέτο! Το Πακέτο Μπισκότων & Γλυκών σας παρέχει με μια σειρά από συστατικά για να φτιάξετε μπισκότα και άλλα γλυκά με περισσότερα φυσικά προϊόντα και λιγότερη ζάχαρη, τα οποία είναι υγιεινότερα για εσάς! Αυτά τα συστατικά μπορούν επίσης να προστεθούν στην καθημερινή σας διατροφή, επομένως δεν είναι αποκλειστικά για να φτιάχνετε μπισκότα και γλυκά.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει:

Σκόνη Λιναρόσπορου – 250g

Η Σκόνη Λιναρόσπορου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αντικατάστατο του αυγού αλλά επίσης προσθέτει μια εξαιρετική υφή και γεύση ξηρών καρπών στο ψήσιμό σας. Επίσης παρέχει μια εξαιρετική πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων και είναι ιδανικό για διατροφές vegan ή χωρίς γαλακτοκομικά.

Ολόκληρη Φλοιοί Ψύλλιου – 1kg

Οι φλοιοί ψύλλιου είναι πολύ χρήσιμοι στο ψήσιμο χωρίς γλουτένη καθώς παρέχουν την υφή που δίνει η γλουτένη στα τρόφιμα όπως το ψωμί, η πίτσα, τα ζυμαρικά και τα μπισκότα και επίσης είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών.

FlavDrops – Toffee 40ml

Αυτές οι σταγόνες με μηδέν θερμίδες, μηδέν υδατάνθρακες και μηδέν λιπαρά είναι ιδανικές για το ψήσιμο ή την προετοιμασία μπαρών πρωτεΐνης για να προσθέσουν γλυκύτητα χωρίς την προσθήκη θερμίδων. Φανταστικές ιδίως όταν βρίσκεστε σε δίαιτα ή έχετε όρεξη για γλυκό!

Φυσικό Βούτυρο Κάσιους – Χωρίς Γεύση 1kg

Το Βούτυρο Κάσιους είναι ουδέτερο σε γεύση, πράγμα που βολεύει στο ψήσιμο καθώς δεν υπερισχύει των άλλων γεύσεων. Η προσθήκη λιπαρών στο ψήσιμό σας θα το κάνει νοστιμότερο για αυτό και συνιστάται, ενώ επίσης τα βούτυρα ξηρών καρπών είναι φανταστικά στο να βοηθάνε στο δέσιμο των ξηρών συστατικών.

Σουκραλόζη – 100g

Αυτό το γλυκαντικό με μηδέν θερμίδες είναι το δημοφιλέστερο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται από τη σύγχρονη βιομηχανία αθλητικών συμπληρωμάτων καθώς είναι ιδανικό για διατροφή περιέχοντας μηδέν θερμίδες, υδατάνθρακες και λιπαρά και είναι επίσης 600 φορές πιο γλυκό από ότι η ζάχαρη έτσι χρειάζεται μόνο λίγο. Χρησιμοποιήστε το στη θέση της ζάχαρης στο ψήσιμο και μπορείτε να έχετε όλη τη γλυκύτητα χωρίς την ενοχή!

Νιφάδες Βρώμης – 2.5kg

Είναι ένα εξαιρετικό εναλλακτικό στο αλεύρι σιταριού το οποίο είναι υψηλό σε φυτικές ίνες και περιέχει Βήτα-γλυκάνες. Οι νιφάδες βρώμης μπορούν να αλεστούν μέσα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ολόκληρες για να δημιουργήσουν υφή στα μπισκότα.

ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.

Η Συνιστώμενη Λιανική Τιμή του πακέτου βασίζεται στη συνολική τιμή των Συνιστώμενων Λιανικών Τιμών των προϊόντων.

Κύριες Ωφέλειες

  • Ειδικά επιλεγμένα προϊόντα για τη δημιουργία μπισκότων & γλυκών
  • Συνδυάζει μια σειρά προϊόντων για καθημερινή χρήση
  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής

Προτεινόμενη Λύση

Για λεπτομέρειες παρακαλούμε δείτε τις ξεχωριστές σελίδες των προϊόντων.

Συστατικά

Για λεπτομέρειες παρακαλούμε δείτε τις ξεχωριστές σελίδες των προϊόντων.

Διατροφικές Πληροφορίες

Για λεπτομέρειες παρακαλούμε δείτε τις ξεχωριστές σελίδες των προϊόντων.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Πακέτο Μπισκότων & Γλυκών

Επιλέξτε

Πακέτο Μπισκότων & Γλυκών
Back to top