Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας | Τροφοδοτείστε τις φιλοδοξίες σας

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας | Τροφοδοτείστε τις φιλοδοξίες σας
Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Από τα πρώτα σε πωλήσεις συμπληρώματα πρωτεΐνης έως και τα συμπληρώματα με πρωτοποριακές συνθέσεις, αναλαμβάνουμε να πάμε την προπόνηση σας στο στο επόμενο επίπεδο. Διαθέτουμε ακόμα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα για να κρατάτε τον οργανισμό σας σε άριστη φόρμα και ευεξία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε, έχοντας μια τεράστια ποικιλία συμπληρωμάτων υψηλής ποιότητας αλλά και υψηλής απόδοσης.  Καταλαβαίνουμε ωστόσο ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στην αρχή να επιλέξετε τα κατάλληλα συμπληρώματα για εσάς.

Για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα τα καταπληκτικά προϊόντα που έχουμε να προσφέρουμε, σας παραθέτουμε μια σύντομη επισκόπηση των προϊοντικών κατηγοριών ώστε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς, την προπόνηση σας και τις ανάγκες σας   

Η Myprotein

Έχει νόημα για εμάς να ξεκινήσετε την αθλητική διατροφή σας με συμπληρώματα τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε οργανισμό. Η κατηγορία με τα απαραίτητα συμπληρώματα είναι η καλύτερη, εάν είστε σχετικά νέοι στην χώρο της άθλησης και της γυμναστικής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από άτομα που γυμνάζονται συστηματικά και για χρόνια. Από την πρώτη σε πωλήσεις Πρωτεΐνη ορού γάλακτος έως και τα σημαντικά αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου BCAA – η κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνει κάποια από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα μας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Βασική Σειρά

 Σειρά MyproteinPro

pro range

Αν ψάχνετε να πάτε την προπόνηση σας σε άλλο επίπεδο, αυτά είναι τα συμπληρώματα που θα σας συντροφεύσουν όλη μέρα. Συμπεριλαμβάνουν την αποκλειστική καινοτομία PhaseTech™ και την επόμενη γενιά της αθλητικής διατροφής THE Pre-Workout+ και THE Whey+. Συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά με την μοναδική τεχνολογία σταδιακής αποδέσμευσης, αυτό είναι το μέσο για να μετατρέψετε το ταξίδι σας γυμναστήριο και να επαναφορτίσετε τις προπονήσεις σας.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά Mypro εδώ.

 

Active Women

active women

Η σειρά αυτή έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται αποκλειστικά για γυναίκες, καθώς αυτά τα συμπληρώματα έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες του γυναικείου σώματος — σας βοηθάνε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε προπόνηση και να σας φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο σημείο που θέλετε να φτάσετε. Όποιο και αν είναι το επίπεδό προπόνηση σας, όποιος και αν είναι ο τρόπος ζωής σας, σας παρέχουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να πυροδοτήσετε την φλόγα μέσα σας , από Pre-Workout έως και  Μείγμα πρωτεΐνης Superfood.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά ActiveWomen εδώ

  

Σειρά Myvegan

vegan σειρα

Eίτε σας έχει κερδίσει η πράσινη διατροφή είτε ότι το σώμα σας έχει όλα που χρειάζεται από φυτική διατροφή, αυτή η κατηγορία προϊόντων είναι σίγουρα για εσάς. Από ποιότητα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, πχ ,με το Vegan Superfood Blend έως και βιταμίνες ιδανικές για vegan έως και πεντανόστιμα σνακ – η σειρά αυτή θα σας καλύψει από το άλφα έως το ωμέγα.

Μάθετε περισσότερα για την Myvegan σειρά εδώ .   

Σειρά Myvitamins

σειρά myvitamins

Γενικά ίσως είναι δύσκολο να λαμβάνετε καθημερινά όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε αυτή την βολική σειρά με συμπληρώματα. Δώστε στον εαυτό σας όλα όσα χρειάζεται και εξασφαλίστε την επιτυχία— είτε πρόκειται για το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τον μεταβολισμό σας, τη λειτουργία των μυών, την υγεία των οστών ή τα μαλλιά, ο δέρμα και τα νύχια σας, αυτή η σειρά μπορεί να σας υποστηρίξει από μέσα προς τα έξω.

Μάθετε περισσότερα για την  σειρά Myvitamins εδώ

Τα άρθρα μας πρέπει να χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς μόνο και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ιατρικές συμβουλές. Σε περίπτωση προβληματισμού, πάντα να ζητάτε την γνώμη ειδικού πριν από την λήψη συμπληρωμάτων ή την αλλαγή των διαιτητικών σας επιλογών.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Η Jennifer Blow είναι η UKVRN Registered Associate Nutritionist μας – εγγεγραμμένη στο μητρώο των αρμόδιων και ειδικευμένων επαγγελματιών διατροφής του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει πτυχίο Bachelor’s of Science σε Nutritional Science και μεταπτυχιακό Master’s of Science by Research στην Διατροφή, και τώρα ειδικεύεται στη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία και το fitness, η οποία στηρίζεται πάντα από επιστημονική έρευνα. Η Jennifer έχει αναφερθεί ως διατροφολόγος σε πολλές δημοσιεύσεις όπως στο Vogue, Elle, και Grazia, για την ειδικότητά της στην επιστήμη της διατροφής για την άσκηση και την υγιεινή ζωή. Η εμπειρία της ξεκινά από το σύστημα υγείας της Αγγλίας στο NHS μέχρι και σε εξειδικευμένη έρευνα για την συμπλήρωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων αλλά και την επίδραση των fast foods στην υγεία, η οποία παρουσιάστηκε στο Ετήσιο Συνέδριο Nutrition Society. Η Jennifer συμμετέχει σε πολλές συνεχιζόμενες εκδηλώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι η πρακτική της παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για την Jennifer εδώ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Jennifer κάνει περπάτημα και ποδηλασία ενώ στα posts της θα δείτε ότι λατρεύει να δείχνει στον κόσμο ότι η υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα πείνα.

myprotein