Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Black Friday | Τι είναι, πότε είναι, προσφορές & εκπτώσεις

Black Friday | Τι είναι, πότε είναι, προσφορές & εκπτώσεις
Alice Pearson
Writer and expert7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Alice Pearson

Πότε είναι η Black Friday;

Φέτος η black friday - Mαύρη Παρασκευή είναι στις 23 Νοεμβρίου 2018 . Ορίζεται σαν η Παρασκευή πριν από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα τις black friday προσφορές και τις μεγάλες εκπτώσεις που θα υπάρχουν σε ρούχα και συμπληρώματα. Οι προσφορές στην Myprotein αρχίζουν από την Δευτέρα 19/11 και κορυφώνονται την Παρασκευή 23/11.

black friday

Γιατί ονομάζεται Black Friday;

Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης έχουν τα υψηλότερα κέρδη τους στην Μαύρη Παρασκευή (Black Friday). Το μαύρο τμήμα του ονόματος, "Μαύρη Παρασκευή" έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα λογιστικά φύλλα οι εταιρείες έγραφαν τα χαμένα κέρδη με κόκκινο μελάνι και τα κέρδη με μαύρο. Έτσι λόγω αυτής της παράδοσης στον λογιστικό κλάδο, έμεινε και το όνομα Black.

Συνδυάζεται με τη Γιορτή των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ  (Thanksgiving Day)και υπήρξε ημέρα εκπτώσεων και αυξημένης αγοραστικής κίνησης ήδη από το 1930. Θεωρείται η έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών,  Δεν αποτελεί επίσημη αργία, όμως σε ορισμένες πολιτείες, όπως στην California, δίνεται άδεια στους εργαζομένους στην τοπική κυβέρνηση εκείνη την ημέρα.

black friday προσφορές

Black Friday προσφορές σε συμπληρώματα

Η Myprotein γιορτάζει το Black Friday για 4η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο και θα σας δώσει την ευκαιρία να αγοράσετε τα προϊόντα της στις καλύτερες τιμές. Επομένως, ετοιμαστείτε να απολαύσετε μοναδικές εκπτώσεις για μοναδικά προϊόντα !

Από την Νο.1 Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος Impact Whey ,τα αποτελεσματικά Χάπια & Αμινοξέα συμπεριλαμβανομένων των BCAA & CLA, τις ανανεωμένες σειρές προϊόντων Μyprotein Pro , αλλά και τις σειρές Myvegan και Αctive Women τα προϊόντα μας έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι σας βοηθάνε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

προσφορές black friday

Τι άλλο μπορώ να επιλέξω εκτός από συμπληρώματα ;

Προσφορές Black Friday σε ρούχα

Δείξε μου τα ρούχα σου, να σου πω τι τύπος είσαι! Τα ρούχα γυμναστηρίου είναι επένδυση. Για όσους έχουν πάρει σοβαρά τον στόχο τους. Τα καλά ρούχα γυμναστηρίου πρέπει να είναι ένα με το σώμα μας, αλλά ταυτόχρονα να αναπνέουν και να επιτρέπουν ολόκληρο το εύρος της κίνησης ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τον ιδρώτα. Μάλιστα τα ρούχα γυμναστηρίου μπορούν άνετα να φορεθούν σαν καθημερινά ρούχα για ένα καφέ, μια βόλτα ή και στην δουλειά …

Στην Myprotein θα βρείτε ανδρικές & γυναικείες συλλογές ρούχων για κάθε άθλημα και δραστηριότητα. Και εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα πιο κάτω....θα βρείτε και εσώρουχα Myprotein ειδικά σχεδιασμένα για δυνατές επιδόσεις στο γυμναστήριο και κατά την διάρκεια των αθλητικών σας δραστηριοτήτων.

προσφορές black εκπτώσεις

Προσφορές Black Friday σε εξοπλισμό γυμναστικής

Αυτή είναι η κατηγορία που θα κάνει την καθημερινή σας προπόνηση πιο ευχάριστη και λιγάκι πιο εύκολη..... καθώς εδώ θα βρείτε από γάντια προπόνησης και τα πρώτα σε πωλήσεις gallon hydraton έως μπάλες γιόγκα, τσάντες γυμναστηρίου, λάστιχα πιλάτες και πολλά ακόμη.

black friday πότε είναι

Κάθε μέρα νέες προσφορές

Αφού μάθατε τι είναι η Black Friday και γιατί ονομάζεται έτσι  ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε για τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς. Το Black Friday αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να καλύψετε τις προμήθειες σας σε προϊόντα που θα χρειαστείτε για τους επόμενους μήνες αλλά και να επιλέξετε από νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα !Μην χάσετε την ευκαιρία να βρείτε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς.

Κάποιοι προνοητικοί κατασκηνώνουν έξω από τα πολυκαταστήματα, άλλοι πιάνονται στα χέρια περιμένοντας στην ουρά, καθώς ο στόχος είναι ένας: Να κάνουν τα ψώνια της… χρονιάς. Παράλληλα, η μέρα σηματοδοτεί και την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με αποτέλεσμα να επικρατεί η απόλυτη καταναλωτική φρενίτιδα.

Εσείς λοιπόν δεν χρειάζεται να περιμένετε σε μεγάλες ουρές, αγοράζοντας ηλεκτρονικά έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το προϊόντα που θέλετε από το σπίτι, το γραφείο ακόμη και εάν βρίσκεστε σε ταξίδι, εκδρομή καθώς το site της Myprotein είναι εύκολα προσβάσιμο από κινητά (smartphones) ,tablets αλλά και από σταθερούς υπολογιστές.

Τip : Απλά ετοιμάστε το καλάθι σας με τα αγαπημένα σας προϊόντα, εγγραφείτε στην λίστα εδώ και μείνετε συντονισμένοι . 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Alice Pearson
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Alice Pearson

H Alice Pearson είναι UKVRN Registered Associate Nutritionist και UK Anti‐Doping διαπιστευμένη σύμβουλος με πτυχίο σε Science in Nutrition και Master’s of Science σε Sport Nutrition. Έχει ειδικό ενδιαφέρον για τη χρήση αθλητικών συμπληρωμάτων για τη βελτίωση της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της αθλητικής απόδοσης. Η Alice έχει εμπειρία αφού έχει εργαστεί τόσο με ερασιτέχνες όσο και ελίτ αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της παροχής διατροφικών συμβουλών, την υποστήριξη στο Tranmere Rovers FC και το Rugby Club του Newcastle Falcons. Η διατροφική της καθοδήγησή της υποστηρίζεται πάντοτε από έρευνα βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία, για την οποία ενημερώνεται συνεχώς μέσω της συνέχισης της επαγγελματικής της ανάπτυξης και την συνεχή μάθηση. Στον ελεύθερό της χρόνο, η Alice ταξιδεύει, πάει γυμναστήριο και διαβάζει βιβλία. Μάθε περισσότερα για την ιστορία της Alice εδώ.

myprotein