Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Break Bar: Ώρα Για Πρωτεϊνικό Σνακ

Break Bar: Ώρα Για Πρωτεϊνικό Σνακ
Evangeline Howarth
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Είναι μια μεγάλη και δύσκολη μέρα, τα μάτια σου είναι έτοιμα να κλείσουν από την κούραση και προσπαθείς να συγκεντρωθείς.

Τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει. Εκτός από το ράφι σου που έχει μια σοκολατένια λιχουδιά.

Το καταλάβαμε. Θέλεις να βελτιώσεις την διάθεσή σου ώστε να πας γυμναστήριο το απόγευμα... αλλά χρειάζεται ζάχαρη και κακό διατροφικό προφίλ;

Όχι πλέον. Έχουμε μια καινούργια μπάρα για το ράφι σου.

Γνώρισε την Break Bar.

Η Break Bar έχει αρκετή πρωτεΐνη, λίγη ζάχαρη και είναι νόστιμη όπως η αγαπημένη σου μπάρα σοκολάτας. Είναι φτιαγμένη με πραγματική σοκολάτα γάλακτος και στρώσεις τραγανής γκοφρέτας. Είναι απολαυστική ... χωρίς να νιώθεις ενοχές!

Δεν σε πείσαμε ακόμα; Πάμε να δούμε τα θρεπτικά συστατικά...

Έχει 90% λιγότερη ζάχαρη

Καλά άκουσες. Έχει μόνο 4.2 γρ. ζάχαρης ανά 100 γρ. σε συγκρίση με τα 51 γρ. ανά 100 γρ. που έχει ο βασικός ανταγωνιστής μας.

Δεν έχει γλουτένη

Αν έχεις δυσανεξίας στην λακτόζη, τότε έχουμε κάποια καλά νέα για εσένα. Η Break Bar είναι χωρίς γλουτένη, σε σύγκριση με την ανταγωνιστική μας μπάρα.

Έχει περισσότερη πρωτεΐνη

Αποτελεί μια τέλεια και νόστιμη λιχουδιά με αρκετή πρωτεΐνη - ιδανική για μετά την προπόνηση ή ως σνακ μέσα στην ημέρα.

Με λίγα λόγια

Κάλυψε τις διατροφικές σου ανάγκες σε μακροθρεπτικά συστατικά και φτιάξε την διάθεσή σου με την Break Bar - το μόνο σνακ που θα σου προσφέρει απόλαυση χωρίς ενοχές.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein