Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ενεργειακά ποτά με BCAA – BCAA ENERGY

Ενεργειακά ποτά με BCAA – BCAA ENERGY
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Σας παρουσιάζουμε το νέο ενεργειακό ποτό με BCAA . Διαβάστε σε αυτό το άρθρο τα συστατικά και τα πλεονεκτήματα που έχετε σε σχέση με άλλα ενεργειακά ποτά ή αναψυκτικά.

Το γνωρίζατε;

Μια κανονική μερίδα 200ml ενός δημοφιλούς αναψυκτικού ισοδυναμεί με 5 κ.γ. ζάχαρης. Επομένως, αν θέλετε να αποφύγετε τα ραντεβού με τον οδοντίατρο, σας συνιστούμε να τα αποφύγετε. Κάποιες φορές ένας καφές δεν αρκεί σαν εναλλακτική. Οι προθεσμίες για εργασίες, τα πρωϊνά ξυπνήματα για άσκηση, οι πρωινές συναντήσεις και οι «τσαγκαροδευτέρες» απαιτούν κάτι άλλο. Το καταλαβαίνουνε, ακόμα και αν η διατροφή σας είναι καλή και κάνετε προπόνηση 5 φορές την βδομάδα, υπάρχουν αρκετές στιγμές που χρειάζεστε μια δόση ενέργειας. Ναι, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές χωρίς ζάχαρη και δεν είναι άσχημες. Αλλά δεν θα ήταν ιδανικό και καλύτερο να καταναλώνουμε φαγητά και ποτά που προσφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα σε θέμα θρεπτικών συστατικών και υγείας;

Η εναλλακτική επιλογή σε σχέση με τα αναψυκτικά ;

Ο σκοπός μας είναι η άριστη απόδοση σας και η ανατροφοδότηση του σώματος σας ώστε να φτάσει τα μέγιστα και για αυτό φτιάξαμε μια βολική δόση ενέργειας, η οποία δεν προκαλεί άμεση πτώση μετά την κατανάλωση της.

Το BCAA Energy 

Χωρίς ζάχαρη, ελάχιστες θερμίδες και χωρίς υδατάνθρακες! Μια γρήγορη δόση ενέργειας! Το BCAA Energy είναι ένα τέλεια γευστικό ποτό απόδοσης το οποίο προσφέρει 5 γραμμάρια αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας BCAA σε μια αναλογία 2:1:1 ανά κουτάκι!

Περιέχει, επίσης, 400mg L‐Tyrosine και 180mg καφεΐνης, προσφέροντας ενέργεια, συγκέντρωση και απόδοση. Είναι μια ευέλικτη φόρμουλα που χρησιμοποιείτε πριν ή μέσα στην προπόνηση ή όταν είστε στο δρόμο.

ενεργειακά ποτά bcaa

 Τι είναι τα BCAA ;

Τα BCAAs είναι τα απαραίτητα αμινοξέα λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη, που αποτελούν περίπου το 35% της μυϊκής μάζας του σώματός σας. Είναι «απαραίτητα» επειδή το σώμα σας δεν τα παράγει ‐ και εδώ έρχεται το BCAA Energy. Τα BCAA μπορούν να ενισχύσουν την ανοσολογική λειτουργία, να τονώσουν την απώλεια λίπους, να ενισχύσουν την αποκατάσταση, να ενισχύσουν την ανάπτυξη των μυών και να αυξήσουν την αντοχή, και με την προστιθέμενη σειρά βιταμινών το BCAA Energy θα είναι η συντροφιά σας ακόμα και στις πιο δύσκολες προπονήσεις ποδιών. Πότε να καταναλώσετε το BCAA Energy; Το BCAA Energy είναι ιδανικό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είστε κουρασμένος; BCAA Energy. Ημέρα ποδιών; BCAA Energy. Τσαγκαροδευτέρα; BCAA Energy. Είναι διαθέσιμο σε γεύση Cherry Cola και Mixed Berries και συνδυάζει τον πρωϊνό σας καφέ, μια λιχουδιά, την ώθηση πριν την προπόνηση και την αποκατάσταση σας.

Επιπρόσθετα συστατικά από τα BCAA

Αναλύσαμε το προφίλ αμινοξέων και την περιεκτικότητα καφεΐνης και τυροσίνης. Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Το BCAA Energy περιέχει βιταμίνες από την βιταμίνη Β6 έως και βιοτίνη ώστε να σας αναζωογονήσει, ανανεώσει και να σας τροφοδοτήσει στην καθημερινότητά σας.

Δείτε τα συστατικά!

BCAA Energy
Ανά 100ml Ανά μερίδα 440ml
BCAA (g) 1.14 5
Καφεΐνη (mg) 40.91 180
Θερμίδες (kcal) 3.18 14
Υδατάνθρακες (g) 0 0
Σάκχαρα (g) 0 0
Τυροσίνη (mg) 90.91 400
Καρνιτίνη (mg)
% της ΗΣΔ
Βιταμίνη D (ug) 25%
Βιταμίνη B6 (ug) 100%
Βιταμίνη B12 (ug) 25%
Βιοτίνη (ug) 27.5%
Φολικό Οξύ (ug) 6.25%
Νιασίνη (mg) 16%

Πλεονεκτήματα του ενεργειακού ποτού με BCAA

Με λίγα λόγια το ενεργειακό ποτό BCAA Energy προσφέρει
  1. Τα απαραίτητα αμινοξέα που δεν μπορεί να παράγει το σώμα σας και βοηθούν τη μυϊκή ανάπτυξη
  2. Καφεΐνη χωρίς την συνακόλουθη απότομη πτώση ενέργειας
  3. Βελτιώνει τη συγκέντρωση και την εστίαση με την προστιθέμενη βιταμίνη Β6
  4. Είναι βολικό και άμεσο

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein