Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Η επανάσταση στην καζεΐνη ;

Η επανάσταση στην καζεΐνη ;
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

 

Whey & Μικκυλιακής καζεΐνη σε ένα !

600x600-mp-wk26-gs-impact-diet-isolate_UK

Συχνά ρωτάτε «ποιό είναι το πιο αποτελεσματικό είδος πρωτεΐνης για την ανάπτυξη των μυών, την ανάρρωση και την προσαρμογή, ενώ κοιμόμαστε;" Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την πρωτοποριακή σκόνη πρωτεΐνης η οποία είναι συνδυάζει της ιδιότητες της ορογαλακτικής πρωτεΐνης με εκείνες της Μικκυλιακής καζεΐνης.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα πεινάει για θρεπτικά συστατικά και υπάρχει περίπτωση να διασπά τους μυς σας (καταβολισμός) μιας και είστε για ώρες νηστικός. Ο αθλητής που στοχεύει σε ένα καλά γυμνασμένο σώμα, με μυϊκότητα και χαμηλό λίπος ή απλώς επιθυμεί απόδοση και γενικότερη υγεία, πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του αυτό το γεγονός.

Η Μικκυλιακή Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία του Fitness, καθώς διαθέτει to μοναδικό προφίλ αμινοξέων μιας Whey σε συνδυασμό με τις ιδιότητες απορρόφησης της καζεΐνης. Ως εκ τούτου, έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τα επίπεδα πρωτεϊνοσύνθεση υψηλά καθώς και να θρέψει τους μυς σας κατα την διάρκεια του ύπνου.

 

Micelle Xl καζεΐνη - Ακόμα πιο αργή απορρόφηση! (Patented)

600x600-mp-wk26-gs-impact-diet-isolate_UK-2

Το Micelle XL™ είναι μια πρωτεΐνη παρασκευασμένη χρησιμοποιώντας μια μοναδική διαδικασία υπερδιήθησης, που έχει ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό των πολύ μεγάλων μικκυλίων. Προερχόμενα από το γάλα, αυτά τα γιγάντια πρωτεϊνικά μόρια Micelle XL™ μεταβολίζονται σε ακόμα πιο αργό ρυθμό από ότι η συνηθισμένη σας μικκυλιακή καζεΐνη.

Το αποτέλεσμα είναι μια παρατεταμένη απελευθέρωση αμινοξέων. Αυτό καθιστά το Micelle XL™ την τέλεια πρωτεΐνη για χρήση ως νυχτερινό συμπλήρωμα, όταν παραδοσιακά ο μυς θα βρίσκεται σε καταβολική κατάσταση. Με 21g πρωτεΐνης ανά δόση και μόλις 0.5g λιπαρών, το Micelle XL™ είναι κατάλληλο για μια σειρά από προπονητικά προγράμματα και στόχους. Με 4.5g BCAA και 4.5g γλουταμίνης ανά δόση, το Micelle XL™ παρέχει μια άφθονη προμήθεια των βασικών αμινοξέων.

Protein-Infographic-7-2

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein