0
Καλάθι

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Συμπληρώματα

Η επανάσταση στην καζεΐνη ;

 

Whey & Μικκυλιακής καζεΐνη σε ένα !

600x600-mp-wk26-gs-impact-diet-isolate_UK

Συχνά ρωτάτε «ποιό είναι το πιο αποτελεσματικό είδος πρωτεΐνης για την ανάπτυξη των μυών, την ανάρρωση και την προσαρμογή, ενώ κοιμόμαστε;» Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την πρωτοποριακή σκόνη πρωτεΐνης η οποία είναι συνδυάζει της ιδιότητες της ορογαλακτικής πρωτεΐνης με εκείνες της Μικκυλιακής καζεΐνης.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα πεινάει για θρεπτικά συστατικά και υπάρχει περίπτωση να διασπά τους μυς σας (καταβολισμός) μιας και είστε για ώρες νηστικός. Ο αθλητής που στοχεύει σε ένα καλά γυμνασμένο σώμα, με μυϊκότητα και χαμηλό λίπος ή απλώς επιθυμεί απόδοση και γενικότερη υγεία, πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του αυτό το γεγονός.

Η Μικκυλιακή Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία του Fitness, καθώς διαθέτει to μοναδικό προφίλ αμινοξέων μιας Whey σε συνδυασμό με τις ιδιότητες απορρόφησης της καζεΐνης. Ως εκ τούτου, έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τα επίπεδα πρωτεϊνοσύνθεση υψηλά καθώς και να θρέψει τους μυς σας κατα την διάρκεια του ύπνου.

 

Micelle Xl καζεΐνη – Ακόμα πιο αργή απορρόφηση! (Patented)

600x600-mp-wk26-gs-impact-diet-isolate_UK-2

Το Micelle XL™ είναι μια πρωτεΐνη παρασκευασμένη χρησιμοποιώντας μια μοναδική διαδικασία υπερδιήθησης, που έχει ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό των πολύ μεγάλων μικκυλίων. Προερχόμενα από το γάλα, αυτά τα γιγάντια πρωτεϊνικά μόρια Micelle XL™ μεταβολίζονται σε ακόμα πιο αργό ρυθμό από ότι η συνηθισμένη σας μικκυλιακή καζεΐνη.

Το αποτέλεσμα είναι μια παρατεταμένη απελευθέρωση αμινοξέων. Αυτό καθιστά το Micelle XL™ την τέλεια πρωτεΐνη για χρήση ως νυχτερινό συμπλήρωμα, όταν παραδοσιακά ο μυς θα βρίσκεται σε καταβολική κατάσταση. Με 21g πρωτεΐνης ανά δόση και μόλις 0.5g λιπαρών, το Micelle XL™ είναι κατάλληλο για μια σειρά από προπονητικά προγράμματα και στόχους. Με 4.5g BCAA και 4.5g γλουταμίνης ανά δόση, το Micelle XL™ παρέχει μια άφθονη προμήθεια των βασικών αμινοξέων.

Protein-Infographic-7-2

Τα άρθρα μας διατείθονται για εκπαιδευτικούςκαι πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.Bασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Διατροφής και Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκολίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και ασχολούμαι με το Fitness τα τελευταία 15 χρόνια. Μπορεί οι σπουδές μου να διαφέρουν απο το πεδίο της άθλησης/διατροφής, η μακρόχρονη εμπειρία μου όμως και η επιστημονική προσέγγιση των ζητημάτων του Fitness, με καθυστούν έναν καταξιωμένο γνώστη του χώρου. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση "Extraordinary claims require extraordinary evidence", αφού τα λεγόμενα μου υποστηρίζονται κατα μεγάλο ποσοστό απο ερευνητικά δεδομένα σε συνδυασμό με εμπειρικά δεδομένα.


Οι Super προσφορές συνεχίζονται, ρίξε μια ματιά! Περισσότερα