Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Gainers για μυϊκό όγκο| Βρείτε τα καλύτερα της αγοράς

Gainers για μυϊκό όγκο| Βρείτε τα καλύτερα της αγοράς
Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Μυϊκός όγκος: Δες τα καλύτερα ροφήματα Gainers της αγοράς

Θέλετε να γίνετε ο επόμενος Eddie Hall; Ή απλά κουραστήκατε να είστε ο «αδύνατος» της παρέας; Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλετε μυϊκό όγκο, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο ρόφημα αύξησης βάρους ώστε να τροφοδοτήσετε το σώμα σας.

Πριν ξεκινήσετε τη περίοδο αύξησης μυϊκού όγκου, πρέπει να γνωρίζετε με τι πρέπει να τροφοδοτήσετε το σώμα σας ώστε να κερδίσετε τα μέγιστα οφέλη. Ένα ρόφημα μυϊκού όγκου είναι αρκετά διαφορετικό από το μέσο ρόφημα πρωτεΐνης. Επομένως, αν καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργεί ένα ρόφημα όγκου και πότε πρέπει να το καταναλώσετε θα είστε σε θέση να απολαύσετε περισσότερα gains.

 

Ρόφημα Όγκου (Gainer): Τι είναι;

Για να χτίσετε μυϊκό όγκο θα πρέπει να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από ότι καταναλώνετε, δηλαδή να βρίσκεστε σε θερμιδικό πλεόνασμα. Ένα Ρόφημα Όγκου (Gainer) θα κάνει όλη τη διαφορά αν η συνηθισμένη διατροφή σας δεν σας βοηθάει να χτίσετε μυϊκό όγκο.

Περιέχουν επίσης απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα οποία θα σας βοηθήσουν παράλληλα με τον προπονητικό σας στόχο και πρόγραμμα. Έχουν πρωτεΐνη και υδατάνθρακες και συμβάλλουν στην πρωτεϊνοσύνθεση, στην αναπλήρωση του γλυκογόνου για ενέργεια και στην παροχή αρκετών θερμίδων που θα είχαν καταναλωθεί. 1-2

Τα συστατικά στα διαφορετικά ροφήματα όγκου διαφέρουν σημαντικά, συνήθως στον τύπο υδατανθράκων και πρωτεΐνης που περιέχουν. Ο στόχος είναι να βρείτε ένα ρόφημα που θα σας δώσει μια γρήγορη ενεργειακή ώθηση (χωρίς να πάει στα ύψη την ινσουλίνη και το ζάχαρο σας), καθώς και μια παρατεταμένη παροχή ενέργειας μέσα στην ημέρα.

Πότε πρέπει να το καταναλώνω;

Δεν υπάρχουν κανόνες στο πότε πρέπει να απολαμβάνετε ένα ρόφημα όγκου, αλλά υπάρχουν κάποιες ώρες τις ημέρες που είναι πιο ευεργετικές. Αυτές είναι στο πρωϊνό σας και μετά την προπόνηση για αναπλήρωση της ενέργειας και άριστη αποκατάσταση που θα οδηγήσει σε σωστή μυϊκή ανάπτυξη.

Βρες το κατάλληλο για σένα Ρόφημα Όγκου (Gainer)

Φτιάξαμε μια λίστα με τα τρία πιο δημοφιλή ροφήματα όγκου μας ώστε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Είτε ψάχνετε μια λύση για καθαρό μυϊκό όγκο, είτε έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, έχουμε την πιο νόστιμη λύση για εσάς. Η επιλογή ενός ισορροπημένου ροφήματος που υποστηρίζει τα gains σας είναι το κλειδί της επιτυχίας.

THE Gainer

Θέλετε καθαρό μυϊκό όγκο; Δηλαδή να βάλετε βάρος, αλλά να μείνετε στεγνός; Μέχρι και πριν λίγο καιρό, η περίοδος μυϊκού όγκου ήταν μια περίοδος που ο κόσμος έβαζε αρκετό λίπος μαζί με μυϊκό ιστό. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Κατασκευάσαμε μια ολοκαίνουργια φόρμουλα με τεχνολογία αιχμής η οποία προσφέρει ποιοτικές θερμίδες ώστε να χτίσετε μυϊκή μάζα χωρίς βάρος.

Η THE Gainer περιέχει έναν συνδυασμό αργών και γρήγορων υδατανθράκων από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές πηγές καθώς και ένα ανώτερο μείγμα αργής και γρήγορης πρωτεΐνης. Η αναλογία 2:1 υδατάνθρακα προς πρωτεΐνη σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αποδοτικά την πρωτεΐνη και να παράγει ενέργεια για γιγαντιαία gains.3

Δείτε τα συστατικά αναλυτικά και θα καταλάβετε γιατί είναι το ιδανικό προϊόν για αυτή την περίοδο όγκου.

 

Carb

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προηγμένο σύμπλεγμα υδατανθράκων που παρέχει μόνο υγιή, χαμηλού γλυκαιμικού υδατάνθρακα. Η χαμηλή οσμωτικότητά του σημαίνει ταχεία γαστρική εκκένωση που σημαίνει ότι περνάει γρήγορα στο παχύ έντερο. Βοηθάει επίσης στον να αποφύγετε μια απότομη αύξηση και συνακόλουθη πτώση στο σάκχαρο του αίματος και την ινσουλίνη σας, καθώς σας τροφοδοτεί με αργή και παρατεταμένη απελευθέρωση ενέργειας.4

 Κυκλική Δεξτρίνη

Αυτός ο υδατάνθρακας επίσης περνά μέσα από το στομάχι γρήγορα για να απορροφηθεί από τα έντερα και να σταλεί στους μυς σας γρηγορότερα. Αυτός ο υδατάνθρακας δρα αρκετά γρήγορα ώστε να σας παρέχει αυτή την αρχική ενέργεια, ωστόσο οι μοναδικές του ιδιότητες προσφέρουν το εξής πλεονέκτημα: όχι απότομη αύξηση του ζαχάρου και της ινσουλίνης.

Η κυκλική δεξτρίνη είναι διαφορετική από άλλους υδατάνθρακες, επειδή απορροφάται σταδιακά στην κυκλοφορία του αίματος, έτσι ώστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα να παραμένουν σταθερά. Έτσι, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να γυμνάζεστε σκληρότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να κουράζεστε και να πεινάτε.5

 Μείγμα πρωτεΐνης

Έχουμε συνδυάσει τις εξής πηγές πρωτεΐνης για άριστη απόδοση: Whey Protein Isolate, Whey Phospholipid Protein Concentrate, Micellar Casein (Καζεΐνη) and Hydrolysed Whey (Υδρολυμένη πρωτεΐνη). Ποιοτικές θερμίδες για καθαρό μυϊκό όγκο.

Το μείγμα πρωτεϊνών αργής και γρήγορης απορρόφησης σημαίνει ότι το χτίσιμο όγκου θα ξεκινήσει πριν φτάσετε στο γυμναστήριο … και θα συνεχίσει για αρκετή ώρα μετά.

Ένα ανώτερο μείγμα για καθαρό όγκο

Το ιδανικό μείγμα πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στη σύνθεση του σώματος σας.6 Πολλές σκόνες όγκου είναι γεμάτες με κενές θερμίδες από υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, υπερβολικές ποσότητες ζάχαρης και κακών λιπαρών, πράγμα που οδηγεί σε περιττό λίπος και καταστροφή της σωματικής σας εμφάνισης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι θερμίδες στο THE Gainer - που είναι πάνω από 750kcal - προέρχονται από συστατικά υψηλής ποιότητας, για να προσφέρουν καθαρά και υγιή μυϊκά κέρδη και να αποτρέψουν την ανεπιθύμητη λιπαρή μάζα.

Extreme Φόρμουλα Αύξησης Βάρους

Δυσκολεύεστε να βάλετε μυϊκό όγκο παρόλο που δίνετε τα πάντα στην προπόνηση; Το Extreme Gainer Blend μπορεί να είναι η απάντηση στην επίτευξη των στόχων σας. Με 35 γραμμάρια μείγματος πρωτεϊνών και 61 γραμμάρια υδατανθράκων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Αυτό το ρόφημα όγκου διαθέτει επίσης κρεατίνη και γλουταμίνη, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας και να χτίσετε μυϊκή μάζα. Το μείγμα βιταμινών βοηθά στη μείωση της κόπωσης σας, που σημαίνει ότι μπορείτε θα έχετε δύναμη ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες και θα βγάζετε εις πέρας κάθε προπόνηση.

Διατίθεται σε 4 γεύσεις: Σοκολάτα, Σοκολάτα Μέντα, Κρέμα Φράουλα και Βανίλια. Ο καλύτερος σας φίλος στην φετινή περίοδο όγκου.

Υδατάνθρακες

Ο υδατάνθρακας προέρχεται από τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου το οποίο περνάει γρήγορα μέσα από το στομάχι και μέσα στο έντερο, έτσι ώστε να απορροφάται από τους μυς και να αντικαθιστά τα αποθέματα γλυκογόνου - επίσης δεν αυξάνει τα επίπεδα ινσουλίνης όπως οι άλλοι υδατάνθρακες. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του υδατάνθρακα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας πρόσληψης για άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως η κρεατίνη και η γλουταμίνη.

Φόρμουλα Αύξησης Βάρους

Θέλετε να αυξήσετε τις θερμίδες σας, κάνοντας οικονομία; Εαν ναι, το Weight Gainer Blend είναι το συμπλήρωμα για εσάς. Αυτό το σκεύασμα περιέχει πάνω από 30 γραμμάρια πρωτεΐνης ταχείας και βραδείας πέψης και 50 γραμμάρια ενός μείγματος υδατανθράκων σε κάθε μερίδα.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις νόστιμες γεύσεις: Σοκολάτα, Βανίλια ή Φράουλα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δίκες σας παραλλαγές με ένα μη αρωματισμένο μείγμα και να προσθέσετε τις δικές σας νόστιμες γεύσεις από φρούτα ή μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε τις σταγόνες Flavdrops.

Η πρωτεΐνη σε αυτό το ρόφημα όγκου προέρχεται από ένα μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και πρωτεΐνης γάλακτος, ενώ ο υδατάνθρακας είναι ένας συνδυασμός από αλεύρι βρώμης και μαλτοδεξτρίνης για την αρχική απελευθέρωση ενέργειας καθώς και την παρατεταμένη πηγή ενέργειας ώστε να αποφευχθεί η απότομη πτώση ενέργειας μετά την κατανάλωση του ροφήματος.

Με λίγα λόγια

Αν θέλετε σοβαρό μυϊκό όγκο, ένα ρόφημα όγκου θα κάνει τη διαφορά. Είναι δύσκολο να καταναλώσετε τις απαιτούμενες θερμίδες αν είστε απασχολημένος με δουλειές και άλλες υποχρεώσεις. Κάθε ένα από τα ροφήματά μας είναι ένας βολικός και θρεπτικός τρόπος για να ξεκλειδώσετε τον αριθμό των θερμίδων που απαιτείται και να βελτιώσετε την αποκατάστασή σας ενώ παράλληλα χτίζετε μυϊκή μάζα.

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

1 Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

2 Morifuji, M., Kanda, A., Koga, J., Kawanaka, K., & Higuchi, M. (2010). Post-exercise carbohydrate plus whey protein hydrolysates supplementation increases skeletal muscle glycogen level in rats. Amino acids38(4), 1109-1115.

3 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

4 Compound Solutions Inc. Carb10™.

5 Glico. Highly Branched Cyclic Dextrin.

6 Miller, W. C., Lindeman, A. K., Wallace, J., & Niederpruem, M. (1990). Diet composition, energy intake, and exercise in relation to body fat in men and women. The American journal of clinical nutrition52(3), 426-430.

Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Η Jennifer Blow είναι η UKVRN Registered Associate Nutritionist μας – εγγεγραμμένη στο μητρώο των αρμόδιων και ειδικευμένων επαγγελματιών διατροφής του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει πτυχίο Bachelor’s of Science σε Nutritional Science και μεταπτυχιακό Master’s of Science by Research στην Διατροφή, και τώρα ειδικεύεται στη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία και το fitness, η οποία στηρίζεται πάντα από επιστημονική έρευνα. Η Jennifer έχει αναφερθεί ως διατροφολόγος σε πολλές δημοσιεύσεις όπως στο Vogue, Elle, και Grazia, για την ειδικότητά της στην επιστήμη της διατροφής για την άσκηση και την υγιεινή ζωή. Η εμπειρία της ξεκινά από το σύστημα υγείας της Αγγλίας στο NHS μέχρι και σε εξειδικευμένη έρευνα για την συμπλήρωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων αλλά και την επίδραση των fast foods στην υγεία, η οποία παρουσιάστηκε στο Ετήσιο Συνέδριο Nutrition Society. Η Jennifer συμμετέχει σε πολλές συνεχιζόμενες εκδηλώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι η πρακτική της παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για την Jennifer εδώ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Jennifer κάνει περπάτημα και ποδηλασία ενώ στα posts της θα δείτε ότι λατρεύει να δείχνει στον κόσμο ότι η υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα πείνα.

myprotein