Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Τα νέα μας ζελεδάκια

Τα νέα μας ζελεδάκια
Myprotein
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Η γκάμα με τα πρώτα σε πωλήσεις προϊόντων μας αυξάνεται! Αυτά τα τρία νέα συμπληρώματα είναι ένας γευστικός τρόπος για να ενισχύσεις την καθημερινότητά σου. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Vegan Multivitamin Gummies

Για μια φυτική πηγή εννέα βασικών θρεπτικών συστατικών, δοκίμασε τις Vegan Multivitamin Gummies μας. Αυτές οι λιχουδιές με γεύση λεμονιού περιέχουν βιταμίνη C για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού, (1) ιώδιο για τη διατήρηση της γνωστικής λειτουργίας (2) και βιταμίνη D3 για την προώθηση υγιών οστών. 3

Αυτά τα ζελεδάκια περιέχουν επίσης βιοτίνη και ψευδάργυρο - δύο σημαντικά θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται συχνότερα στα ζωικά προϊόντα. Αυτή η σύνθεση φιλική προς τους vegan είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξεις τα επίπεδα των βασικών θρεπτικών συστατικών που μπορεί να λείπουν από τη διατροφή σου.

Vegan Hair, Skin & Nails Gummies

Η διατροφή μας παίζει σημαντικό ρόλο στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Η κακή διατροφή ή η έλλειψη βιταμινών μπορεί να οδηγήσει σε τριχόπτωση, εύθραυστα νύχια και ξηροδερμία.

Το Vegan Hair, Skin & Nails Gummies με γεύση φράουλας περιλαμβάνει βιοτίνη για τη βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών και του δέρματός σου (4) και βιταμίνη C για υποστήριξη του φυσικού σχηματισμού κολλαγόνου. (5) Προσθέσαμε επίσης βιταμίνη Β6 για να μειώσουμε το αίσθημα της κούρασης, (6) ώστε να μπορείς να δείχνεις και να αισθάνεσαι καλύτερα όλη την ημέρα.

Gummies βιταμίνης D

Η βιταμίνη D είναι ένα απαραίτητο καθημερινό θρεπτικό συστατικό που επηρεάζει την υγεία των οστών, την ανοσία και τη λειτουργία των κυττάρων. (7) Μπορούμε να φτιάξουμε αυτή τη βιταμίνη φυσικά μέσω της έκθεσής μας στο ηλιακό φως, πράγμα που σημαίνει ότι η ανεπάρκεια στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εξαιρετικά συχνή. Στην Ελλάδα ευτυχώς τα πράγματα είναι καλύτερα...!

Με 25 μg βιταμίνης D3 ανά μερίδα, τα φρουτώδη ζελεδάκια μας είναι ένας νόστιμος τρόπος για να αυξήσεις την καθημερινή σου πρόσληψη.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

  1. Vitamin C contributes to the normal function of the immune system. 
  2. Iodine contributes to normal cognitive function. 
  3. Vitamin D3 contributes to the maintenance of normal bones, contributes to the normal function of the immune system and has a role in the process of cell division. 
  4. Biotin contributes to the maintenance of normal hair and skin.  
  5. Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of skin. 
  6. Vitamin B6 contributes to a reduction in tiredness and fatigue. 
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein