Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Impact Week: ολοκαίνουργια προϊόντα, προσφορές και νέα γεύση φιστίκι

Impact Week: ολοκαίνουργια προϊόντα, προσφορές και νέα γεύση φιστίκι
Monica Green
Writer and expert8 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Η Impact Week ήρθε ξανά και αυτη τη φορά σου προσφέρουμε ακόμα περισσότερα για να πετύχεις τους στόχους σου. Δες μοναδικές προσφορές, ολοκαίνουργια προϊόντα και νέες γεύσεις!

Αυτή τη χρονιά αποφασίσαμε να γιορτάσουμε το φιστίκι και έτσι σε αυτή την Impact Week θα βρεις κάποια προϊόντα με αυτή τη γεύση.

Impact Whey Protein

Το αγαπημένο best seller όλων μας! Και το καλύτερο; Σε μοναδικές προσφορές. Είναι ορός γάλακτος κορυφαίας ποιότητας με 21 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα. Η πρωτεΐνη αυτή προέρχεται από πηγή υψηλής ποιότητας. Από τις ίδιες αγελάδες που παράγουν το γάλα και το τυρί σας. Ενώ τα συστατικά του ορού γάλακτος έχουν διηθηθεί και αποξηρανθεί με ψεκασμό για να σου παρέχουν όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά.

Vegan Protein Blend 

Και η επιλογή για τους Vegan της παρέας. Το εντελώς φυσικό Vegan Protein Blend μας δεν έχει καθόλου τεχνητές χρωστικές και γεύσεις, ενώ περιέχει ένα μείγμα από απομονωμένες πρωτεΐνες μπιζελιού και φασολιού, ώστε να ενισχύσει την φυτική σου διατροφή. Τέλος, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και είναι νόστιμο.

THE Whey - Γεύση Φιστίκι

Αυτό το premium μείγμα πρωτεϊνών διαθέτει 25 g πρωτεΐνης, 3 g λευκίνης και πάνω από 5 g φυσικής γλουταμίνης σε κάθε μερίδα.

Περιέχει επίσης λιγότερο από 2g υδατάνθρακες και λιγότερο από 1g λίπος—καθιστώντας το ιδανικό καύσιμο για τις προπονήσεις σου χωρίς να εκτροχιάσει τη διατροφή σου.

Coffee Boost Whey - Γεύση Φιστίκι

Ένα νόστιμο μείγμα ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με πραγματικό καφέ και γκουαράνα. Είναι γεμάτο με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης και 95 mg καφεΐνης και τώρα είναι διαθέσιμο σε γεύση φιστικιού. Η τέλεια εναλλακτική στον συνηθισμένο πρωινό καφέ σου.

Με λίγα λόγια

Μην χάσεις τις μοναδικές προσφορές μας. Δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια! Τέλος, μην ξεχνάς να τσεκάρεις τα social μας για μοναδικές προσφορές και νέα!

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Σχετικά άρθρα

myprotein