Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Επωφελήσου από αυτές τις προσφορές * Περιορισμένης έκδοσης * για την Impact Week

Επωφελήσου από αυτές τις προσφορές * Περιορισμένης έκδοσης * για την Impact Week
Evangeline Howarth
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Από συναρπαστικές νέες γεύσεις σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας έως και ολοκαίνουργια σνακ, για την πρώτη μας Impact Week, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.

Σαν να μην ήταν αρκετή μια εβδομάδα καταπληκτικών προσφορών σε όλη την σελίδα μας, θα κάνουμε τους φίλους σου στο γυμναστήριο να σε ζηλεύουν με υπέροχες νέες γεύσεις σε Clear Protein και Layered Bar.

Ολοκαίνουργιο Blue Raspberry

Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με νέες γεύσεις στα προϊόντα μας, αλλά μερικές φορές η επαναφορά των κλασικών είναι ακόμα καλύτερη. Εάν το μπλε βατόμουρο δεν σου φέρνει μνήμες από την παιδική σου ηλικία που γέμιζες με γλυκά και γρανίτες, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορεί να σε γυρίσει πίσω σε αυτές τις στιγμές.

Αυτή η νοσταλγική γεύση προστίθεται όχι μόνο σε ένα, αλλά σε τρία από τα προϊόντα Clear Protein, ώστε να μπορείς να το απολαύσεις όποιος κι εάν είναι ο στόχος σου. Μια ξεχωριστή γεύση χρειάζεται επίσης μια ξεχωριστή εμφάνιση, οπότε προσθέσαμε μια ειδική λάμψη για να κάνουμε το Blue Raspberry Clear Protein να φαίνεται τόσο καλό όσο είναι και γευστικά.

Πάρε ένα scoop Clear Whey Protein, Clear Vegan Protein ή Clear Collagen και ανακάτεψε το με παγωμένο νερό για ένα νόστιμο και δροσιστικό ποτό. Εάν θες κάτι έξτρα, ανακάτεψε με πάγο και στην κορυφή βάλε μια ομπρέλα για να δημιουργήσεις το απόλυτο slushie mocktail.

Εάν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τη σειρά Clear Protein, που ζεις;! Είναι η τέλεια προσθήκη για ένα χυμώδες και γεμάτο πρωτεΐνες συμπλήρωμα για το καλοκαιρινό σου πρόγραμμα προπόνησης ή την ημέρα ξεκούρασης σου.

Παρουσιάζουμε *Τραγανές* Layered Bars

Η μπάρα με τις περισσότερες πωλήσεις επέστρεψε με δύο νόστιμες νέες γεύσεις και αυτή τη φορά, προσθέσαμε επίσης ένα τραγανιστό στρώμα.

Αν σου αρέσει μια υπέροχη και τραγανή μπάρα, τότε αυτή είναι για σένα. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γεμάτη νόστιμες γεύσεις. Επέλεξε από τις νέες απίστευτες γεύσεις λευκής σοκολάτας και φυστικοβούτυρου ή καραμέλας σοκολάτας για το σνακ σου μετά την προπόνηση και σου υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητευτείς.

Πάνω που νόμιζες ότι το Layered Bar δεν θα μπορούσε να βελτιωθεί ...

Άνοιξε Ένα Κουτάκι Ανθρακούχου Vegan Protein Νερού

Τα αφρώδη ποτά μπορεί να ξεδιψάσουν, αλλά δεν είναι πάντα γεμάτα με θρεπτικά συστατικά. Μέχρι τώρα, δηλαδή. Παρουσιάζουμε το έτοιμο για κατανάλωση ανθρακούχο Vegan Protein Water νερό.

Ο ιδανικός τρόπος για να πάρει μια ώθηση μέσα στην ημέρα σου με φυσικές πηγές καφεΐνης, μηδενική ζάχαρη, άφθονη πρωτεΐνη και δύο αναζωογονητικές γεύσεις - Mixed Berry και Lemon & Lime.

Δεν χρειάζεται κούνημα, αυτό το ποτό είναι έτοιμο για χρήση όταν το χρειαστείς και μπορεί επίσης να ανακυκλωθεί εύκολα. Ένα ποτό χωρίς πολύ φασαρία, για όλες τις ώρες.

Πιες τις βιταμίνες σου

Έχεις κουραστεί να ψωνίζεις όλες τις προσφορές μας; Έχουμε τον τέλειο τρόπο επαναφόρτισης - τη νέα μας σειρά έτοιμων για κατανάλωση βιταμινών.

Η κάθε μία με μηδενική ζάχαρη και καφεΐνη, αυτά τα ποτά έχουν σχεδιαστεί για να εξισορροπούν φυσικά και να αποκαθίστανται με τη βοήθεια εύχρηστων βιταμινών και μετάλλων. Επέλεξε από:

- Defence (Orange & Mango) - Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό σου σύστημα και καταπολέμησε την κόπωση

- Focus (Tropical) - Υποστήριξε την ψυχική σου δύναμη και καταπολέμησε την κόπωση

- Glow (Ροδάκινο τσάι) - Φτιάξε όμορφα, δυνατά μαλλιά, δέρμα και νύχια

- Recharge (Raspberry & Cherry) - Αναζωογόνησε την ενέργεια σου, το ανοσοποιητικό σου σύστημα και τους ηλεκτρολύτες σου

Σχεδιασμένα για να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε μέρα, αυτά τα ποτά δεν σταματούν εκεί. Εάν η ώθηση ευεξίας δεν ήταν αρκετή, τότε οι φρουτώδεις και αναζωογονητικές γεύσεις τους θα σε κάνουν να επιστρέψεις για περισσότερα.

Με λίγα λόγια

Ορισμένες από αυτές τις συναρπαστικές νέες γεύσεις δεν θα είναι εδώ για πολύ και οι εκπτώσεις Impact Week δεν θα είναι ούτε αυτές, οπότε αν σου αρέσει το πως ακούγονται, τότε ξέρεις τι να κάνεις!

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein