Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Πιστοποίηση Informed Choice – τι είναι;

Πιστοποίηση Informed Choice – τι είναι;
Myprotein
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Όταν προπονείσαι για να είσαι στα καλύτερα σου, δεν πρέπει να "χαλαρώνεις" στο κομμάτι των συμπληρωμάτων. Ο έλεγχος Informed Choice σημαίνει ότι οι μη αγνές και οι απαγορευμένες ουσίες στα προϊόντα είναι πιο πιθανό να εντοπιστούν πριν φτάσουν σε εσένα. Τα προϊόντα με πιστοποίηση Informed Choice είναι υψηλών προδιαγραφών.

Τι είναι η πιστοποίηση Informed Choice;

Το Informed Choice είναι ένα παγκόσμιο πρότυπο στον ποιοτικό έλεγχο της αθλητικής διατροφής. Η διαδικασία παρακολούθησης λιανικής που παρέχεται από την Informed Choice δοκιμάζει προϊόντα για να βοηθήσει στη μείωση του ήδη χαμηλού κινδύνου μόλυνσης των συμπληρωμάτων. Σου δίνει την επιπλέον ηρεμία που χρειάζεσαι ως καταναλωτής. Έτσι, όταν αγοράζεις ένα προϊόν, ξέρεις ακριβώς τι περιέχει. Με την πιστοποίηση Informed Choice, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ποιότητα του προϊόντος.

Τα οφέλη

  • Τα προϊόντα ελέγχονται τακτικά για απαγορευμένες ουσίες και μόλυνση από άλλες ουσίες
  • Οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα των συμπληρωμάτων τους
  • Το λογότυπο της Informed Choice είναι ένα σήμα απόλυτης ποιότητας
  • Όλα τα προϊόντα με την πιστοποίηση επιδεικνύουν το υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης στη διασφάλιση ποιότητας στην αγορά αθλητικών συμπληρωμάτων

Η διαδικασία

Πρώτον, ελέγχεται η παραγωγική διαδικασία. Χρειάζεται εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιότητας για να περάσει αυτό το στάδιο πιστοποίησης.

Στη συνέχεια, τα προϊόντα περνούν από δοκιμές προ-πιστοποίησης σε πολλές παρτίδες.

Τέλος, τα προϊόντα περνούν από τακτική τυφλή δειγματοληψία παρτίδων.

Τι είναι η πιστοποίηση Informed Sport;

Η πιστοποίηση Informed Sport απαιτεί μια ακόμη πιο αυστηρή διαδικασία. Αντί για μια τυχαιοποιημένη προσέγγιση στις δοκιμές, κάθε παρτίδα του προϊόντος ελέγχεται. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ περιορισμένη πιθανότητα τα συμπληρώματα να περιέχουν απαγορευμένες ουσίες, καθιστώντας το ιδανικό για κορυφαίους αθλητές.

Με λίγα λόγια

Προπονήσου στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου με τα προϊόντα Informed Choice, με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι τα συμπληρώματά σου είναι απαλλαγμένα από μη αγνές και απαγορευμένες ουσίες.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein