Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Keto Blend: 3 τρόποι να το χρησιμοποιήσεις

Keto Blend: 3 τρόποι να το χρησιμοποιήσεις
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Η υποστήριξη της κετογονικής σου δίαιτας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και απλή. 

Ό,τι δίαιτα και αν ακολουθείς, η δυσκολία πάντα είναι στο μείνεις πιστός/η σε αυτή και να την κάνεις ενδιαφέρουσα και απολαυστική. Είναι πολύ εύκολο να επικεντρωθείς σε όλα τα πράγματα που δεν μπορείς να έχεις καθώς και να αναπτύξεις μια εμμονική συμπεριφορά κοιτώντας τις ετικέτες και μετρώντας θερμίδες. Αυτό σίγουρα δεν είναι αστείο για κάνεναν.

Ευτυχώς, η πιο πρόσφατη καινοτομία μας, το Keto Blend, ήρθε για να κάνει την ζωή σου πιο εύκολη όταν ακολουθείς έναν κετογονικό τρόπο ζωής και διατροφής.

Έχει σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο ώστε να υποστηρίζει μια κετογονική δίαιτα, με αναλογία μακρoθρεπτικών συστατικών 60% λιπαρά, 35% πρωτεΐνη και μόνο 5% υδατάνθρακες, κάνοντάς το πιο εύκολο από ποτέ να παραμείνεις στην κορυφή της καθημερινής σου διατροφής. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταναλώσεις αυτό το νόστιμο και απαλό ρόφημα κάθε φορά που νιώθεις την λιγούρα να έρχεται.

Διατίθεται σε τρεις μοναδικές γεύσεις - Φράουλα & Βανίλια, Καφέ & Καρύδι, και Σοκολάτα Καραμέλα - και έχει απίθανη γεύση.

Οι δυνατότητες αυτού του προϊόντος όμως δεν περιορίζονται σε ένα απλό ρόφημα. Σίγουρα το ρόφημα αποτελεί μια βολική λύση, αλλά υπάρχουν και άλλοι γευστικοί τρόποι ώστε να χρησιμοποιήσεις το Keto Blend.

Θέλεις λίγη έμπνευση; Δες τις παρακάτω συνταγές.

1. Keto Shake

Συστατικά
  • 300ml νερό
  • 1 scoop Keto Blend (Φράουλα & Βανίλια)
Διαδικασία

1) Πρόσθεσε 300ml νερό σε ένα σέικερ και στην συνέχεια πρόσθεσε 1 scoop Keto Blend.

2) Ανακάτεψε καλά (βεβαιώσου ότι το καπάκι είναι κλειστό πρώτα!) και απόλαυσε ένα απαλό και κρεμώδες ρόφημα. Τόσο απλά!

2. Keto Balls

Συστατικά
  • 1 scoop Keto Blend (Καφέ & Καρύδι)
  • 50g απαλό αμυγδαλοβούτυρο
  • Θρυμματισμένα καρύδια
Διαδικασία

1) Σε ένα μικρό μπολ, πρόσθεσε ένα scoop Keto Blend και το απαλό αμυγδαλοβούτυρο.

2) Χρησιμοποίησε ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα για να αναμίξεις τα δύο συστατικά μέχρι να συνδυαστούν καλά. Στην συνέχεια, βγάλε μια μικρή ποσότητα από το μπολ και χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να πλάσεις μπαλίτσες.

3) Στη συνέχεια, ρίξε τις μπαλίτσες στα θρυμματισμένα καρύδια ώστε να δημιουργηθεί μια στρώση.

4) Απόλαυσε τις μπαλίτσες αμέσως, ή κράτησέ της στο ψυγείο για τις δύσκολες ώρες που χρειάζεσαι ένα σνακ!

3. Keto Pancakes

Συστατικά
  • 2 αυγά
  • 150ml γάλα καρύδας
  • 3 scoops Keto Blend (Σοκολάτα Καραμέλα)
  • 1 κ.γ. λάδι καρύδας
Προαιρετικό γαρνίρισνα:
  • Σιρόπι χωρίς ζάχαρη (Butterscotch)
  • Ψιλοκομμένα αμύγδαλα

1) Αρχικά, πρόσθεσε τα αυγά σε ένα μπολ και μετά ρίξε το γάλα αμυγδάλου. Χτύπα το μείγμα καλά με σύρμα ώστε να ανακατευτεί καλά.

2) Πρόσθεσε το Keto Blend και ανακάτεψε καλά για γίνει ένα καλό μείγμα.

3) Σε ένα τηγάνι, ζέστανε λίγο λάδι καρύδας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια κουτάλα για να τοποθετήσεις μια μικρή ποσότητα του μείγματος στο τηγάνι.

4) Τηγάνισε για 2-3 λεπτά, αναποδογύρισε και συνέχισε για άλλο τόσο από την άλλη πλευρά.

5) Επανάλαβε την διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα μέχρι να φτιάξεις όλα τα νόστιμα keto pancakes.

6) Αν θέλεις, πρόσθεσε σιρόπι χωρίς ζάχαρη με γεύση butterscotch και άπλωσε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα. Καλό ξεκίνημα στην ημέρα σου!

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein