Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Μπάρες πρωτεΐνης με χαμηλούς υδατάνθρακες | Carb crusher

Μπάρες πρωτεΐνης με χαμηλούς υδατάνθρακες | Carb crusher
Katerina Baka
Writer and expert6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka

Τι είναι το Carb Crusher;

Γνωρίζετε ότι η κλασική μπάρα σοκολάτας που θα βρεις στο σούπερ μάρκετ περιέχει περίπου 25 γρ. ζάχαρης , θερμίδες χωρίς μεγάλη διατροφική αξία και παράλληλα εξαντλείτε την ημερήσια επιτρεπόμενη πρόσληψη σε ζάχαρη με ένα μονάχα σνακ. Εάν ψάχνετε για μπάρες πρωτεΐνης με χαμηλούς υδατάνθρακες το carb crusher έρχεται να καλύψει την ανάγκη σας για κάτι γλυκό , χωρίς όμως να χαλάει την δίαιτα σας.

μπάρα πρωτεΐνης φράουλα

Πλεονεκτήματα Carb Crusher

Οι μπάρες πρωτεΐνης Carb Crusher έχουν υψηλή πρωτεΐνη και χαμηλή ζάχαρη, δηλαδή αποτελεί την ιδανική μπάρα για όλους όσους λατρεύουν τα σνακ και έχουν συνεχώς λιγούρες.

  • Κάθε μπάρα παρέχει 21 γρ. πρωτεΐνης
  • Κατά μέσο όρο καλύπτει στο 100% τις ημερήσιες ανάγκες σας σε 20 διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα.
  • Περιέχει 2.7 γρ. άμεσων υδατανθράκων (δηλαδή τους υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη,  που περιέχουν ζάχαρη και εκτοξεύει την γλυκόζη του αίματος ).

Επομένως, είτε είστε στο γραφείο είτε στο γυμναστήριο, είτε στην παραλία μπορείτε να φάτε την μπάρα σας χωρίς ενοχές

Συστατικά Carb Crusher

  • Μπάρα πρωτεΐνης

    Με 21 γρ. υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, η μπάρα πρωτεΐνης  Carb Crusher σας δίνει μυϊκή ανάπτυξη ώστε να τροφοδοτήσει τις προπονήσεις σας και να σας κρατήσει στην κορυφή του fitness παιχνιδιού. Η πρωτεΐνη είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό συστατικό για την συντήρηση και ανάπτυξη μυϊκής μάζας, αφού προσφέρει τα απαραίτητα αμινοξέα τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να φτάσετε την προπόνησή σας στο επόμενο στάδιο και να είστε σίγουροι ότι διατηρείτε την αποθεραπεία σας σε άριστα επίπεδα χωρίς να στερείστε το αγαπημένο σας σνακ.

  • Μπάρα με βιταμίνες και μέταλλα

    Περιέχει κατά μέσο όρο το 100% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης των 20 διαφορετικών απαραίτητων μετάλλων και βιταμινών και ανεξάρτητα με το στόχο σας, να είστε σίγουροι ότι το Carb Crusher σας προσφέρει τα υγιεινά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας καθημερινά.

  • Μπάρα με χαμηλούς υδατάνθρακες

    Και το σημαντικότερο είναι ότι η Carb Crusher περιέχει λιγότερο από 2.7 γρ. άμεσων υδατανθράκων, δηλαδή τα ζάχαρα που στέλνουν την γλυκόζη του αίματος στα ύψη , αυξάνοντας το λίπος και καταστρέφοντας την μεταβολισμό και την ικανότητα του οργανισμού μας να διασπά το λίπος. Έχει τρομερές γεύσεις και πλέον θα αποτελεί το ιδανικό σας υγιεινό γλυκό.

Τι είναι οι άμεσοι υδατάνθρακες;

Οι άμεσοι υδατάνθρακες ή απλοί υδατάνθρακες, είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται να περιγράψει τους υδατάνθρακες που προκαλούν μια απότομη αύξηση στην γλυκόζη του αίματος. Ο λόγος που οι υδατάνθρακες  προκαλούν αύξηση του ζάχαρου είναι ότι αποτελούνται μόνο από μία ή δύο μονάδες σακχαριτών ζάχαρης. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα δεν χρειάζεται να τα διασπάσει για να τα χωνέψει, επομένως είναι διαθέσιμα γρήγορα μετά το φαγητό. Υπάρχουν σε πολλά τρόφιμα όπως φρούτα ή λαχανικά, αλλά αυτά που πρέπει να αποφύγουμε είναι τα πρόσθετα ζάχαρα που βρίσκονται σε γλυκά και σνακ.

Αν πρόκειται να κάνετε μια προπόνηση αντοχής, το να τρώτε απλούς υδατάνθρακες δεν είναι κακό. Αλλά οποιαδήποτε άλλη ώρα, καλό είναι να το αποφύγετε. Όταν η ζάχαρη απελευθερώνεται φυσιολογικά στην κυκλοφορία του αίματος μετά το φαγητό, η ορμόνη αποθήκευσης, η ινσουλίνη, εκκρίνεται από το πάγκρεας.  Η ινσουλίνη συλλέγει τη ζάχαρη για χρήση ως ενέργεια, αλλά και για να αποθηκεύσει την περίσσεια ως γλυκογόνο (αποθέματα υδατανθράκων) και αποθέματα λίπους. Όσο υψηλότερα είναι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τόσο πιο πιθανό είναι να αποθηκεύσετε την περίσσεια ενέργεια ως λίπος και ενώ η ινσουλίνη εκκρίνεται, η δυναμική καύση λίπους σας τίθεται σε αναμονή.

Πότε να απολαύσω την Carb Crusher;

Οποιαδήποτε ώρα έχετε λιγούρα, είτε στο γραφείο, είτε μετά την προπόνηση είτε στο δρόμο . Eπίσης μην ξεχνάτε έχει ελάχιστη ζάχαρη και άρα δεν θα σας καταστρέψει την δίαιτα.

Γεύσεις Carb crusher

3 νόστιμες γεύσεις

Tο να βρείτε ένα νόστιμο, υγιεινό και λαχταριστό σνακ, το Carb Crusher είναι εδώ για εσάς! Με τρεις εκπληκτικές γεύσεις, θα θέλετε και τις τρεις ώστε να καλύψετε τις λιγούρες σας.

  • Μαύρη Σοκολάτα & Θαλασσινό Αλάτι

    Απαλή, μαστιχένια βάση με γλυκόπικρη μαύρη σοκολάτα, ενισχυμένη με θαλασσινό αλάτι και στρωματοποιημένη με μια γενναιόδωρη δόση καραμέλας και τραγανά κομμάτια ‐ όλα καλυμμένα με μεταξένια μαλακή μαύρη σοκολάτα.

    Μπάρα με γεύση μαύρη σοκολάτα
  • Τζιζκέικ φράουλα

    Βυθισμένη στη σοκολάτα γάλακτος, αυτή η βελούδινη βάση με cheesecake φράουλα συνοδεύεται με τραγανά κομμάτια ώστε να προσφέρει τη γεύση του αγαπημένου σας επιδόρπιου, γεμάτη με καραμέλα.

    cheesecake φράουλα

  • Καραμέλα Καρύδι

    Μια ακαταμάχητη βάση με ξηρούς καρπούς, με απαλή καραμέλα ώστε να αποδώσει ένα πλούσιο φινίρισμα που λιώνει στο στόμα σας, καθώς και μια εξωτερική κάλυψη σοκολάτας γάλακτος.

    μπάρα καραμέλα
    H

Οι μπάρες με το carb crusher θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος σου για το καλοκαίρι, μπορείς να το κρατάς παντού για να μην μείνεις πεινασμένος ποτέ.

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Katerina Baka
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka
myprotein