Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

MyGainer: Για καθαρό όγκο!

MyGainer: Για καθαρό όγκο!
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Θέλετε δύναμη και μέγεθος; H MyGainer είναι η νέα καινοτομία στα συμπληρώματα όγκου και δύναμης!

MyGainer: Για καθαρό όγκο!

Αν δυσκολεύεσαι να αυξήσεις τον όγκο σου και την μυϊκή σου μάζα, τότε η MyGainer είναι για εσένα. H μυϊκή μάζα μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν το σώμα σου είναι σε θερμιδικό πλεόνασμα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες από όσες καις. Τόσο απλό.

Το MyGainer περιέχει το υψηλής ποιότητας μείγμα Carb10™  το οποίο αποτελείται από εξαιρετικά διαλυτούς υδατάνθρακες και εξαιρετικά διακλαδισμένη κυκλική δεξτρίνη, τα οποία είναι ιδανικά για την αναπλήρωση των αποθεμάτων του μυϊκού γλυκογόνου που εξαντλούνται μέσω της άσκησης – απαραίτητο για τη βέλτιστη αποκατάσταση.Περιέχει αμάρανθο, αλεύρι  tigernut, γλουταμίνη, bcaa, πολυβιταμίνες και ένζυμα!

Είναι το MyGainer για εσένα;

Ο λόγος που οι περισσότεροι θέλουν ένα συμπλήρωμα όγκου είναι η απόκτηση μυϊκή μάζας, αλλά όσο και αν απλό ακούγεται, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο! Υπάρχουν πολλά άτομα που δυσκολεύονται να χτίσουν μυϊκή μάζα για διάφορους λόγους. Το συμπλήρωμα αυτό είναι μια υγιεινή επιλογή για να κερδίσετε μυϊκή μάζα σε συνδυασμό με μια καλή διατροφή.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα. Κάποιοι είναι σωστοί αλλά και κάποιοι είναι λανθασμένοι.

Ο σωστός τρόπος να χτίσεις μυϊκή μάζα

Ο σωστός τρόπος να χτίσεις μυϊκή μάζα είναι να τρώς αρκετή πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, λιπαρά. Είναι να γυμνάζεσαι με ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και να τρως περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνεις καθημερινά. Δηλαδή να βρίσκεσαι σε θερμιδικό πλεόνασμα.

Μην ξεχάσεις να δεις αυτά:Η βίβλος για την Υπερτροφία: Μέρος ΑΗ βίβλος για την Υπερτροφία – Μέρος ΒΗ βίβλος για την Υπερτροφία – Μέρος Γ

Τα 2 βασικά συστατικά είναι η πρωτεΐνη και οι υδατάνθρακες. Η πρωτεΐνη συνεισφέρει στην μυϊκή ανάπυξη και οι υδατάνθρακες στην αποκατάσταση και στην ομαλή μυϊκή λειτουργία μετά από παρατεταμένη άσκηση όπου τα επίπεδα γλυκογόνου είναι χαμηλά. Επομένως, η ιδανική στιγμή είναι μετά την προπόνηση είναι να λάβεις ποιοτικούς υδατάνθρακες και πρωτεΐνη.

Δοσολογία

  • Προσθέστε 1 μεγάλη μεζούρα σε 500-1000 ml νερό ή πλήρες γάλα μέσα σε ένα σέικερ της Myprotein, ανακινήστε για 30 δευτερόλεπτα και καταναλώστε 30 λεπτά πριν/μετά την προπόνηση.
  • Καταναλώστε το ως το πρώτο πράγμα το πρωί μαζί με ελληνικό γιαούρτι, smoothies, τηγανίτες, χυλούς ή από μόνο του για να σας τροφοδοτήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Εναλλακτικά, καταναλώστε το οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας

 

 

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein