Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Myrange: Συμπληρώματα Διατροφής για Μέγιστη Απόδοση

Myrange: Συμπληρώματα Διατροφής για Μέγιστη Απόδοση
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Myrange, μια σειρά με συμπληρώματα διατροφής για μέγιστη απόδοση για άτομα που γυμνάζονται και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είτε σε επίπεδο σώματος, είτε επίπεδο απόδοσης είτε απλά θέλουν να είναι σε φόρμα συνέχεια!

 

Συμπληρώματα Διατροφής Myrange

Είναι ειδικά σχεδιασμένα και επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι ενισχύουν την απόδοση. Κάθε προϊόν έχει άριστα σχεδιασμένες φόρμουλες με Νο1 ποιότητα συστατικών, είτε πρόκειται για ένα δυνατό προεξασκητικό είτε την πρωτεΐνη Whey, τα συμπληρώματα διατροφής Myrange είναι εδώ για εσάς για κάθε περίσταση!

Θέλετε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα σας; Πάμε να δούμε την σειρά Myrange και πώς κάθε συμπλήρωμα ξεχωριστά μπορεί να φτάσει την προπόνηση σας σε άλλο επίπεδο.

Thewhey™: Μια πρωτεΐνη που ανεβάζει τον πήχη

Μια πρωτεΐνη κορυφαίας ποιότητας, σχεδιασμένη με ένα μοναδικό τριπλό μείγμα πρωτεΐνών. Επίσης, περιέχει την υπερβολικά γρήγορα απορροφήσιμη υδρολυμένη πρωτεΐνη ώστε να τροφοδοτήσετε το σώμα σας άμεσα και γρήγορα με τα καλύτερα δομικά συστατικά!

thewhey

Η Thewhey™ περιέχει, εκτός από αγνή πρωτεΐνη, και άλλα συστατικά όπως γλουταμίνη και BCAA, τα οποία είναι δομικά συστατικά πρωτεΐνών και αποτελούν την δομή νέων μυών. Σίγουρα είναι ακριβό, δύσκολο και χρονοβόρο να λάβετε όλα τα συστατικά από τη διατροφή σας, επομένως, η Thewhey™ σας δίνει την λύση!

  • Λευκίνη: το βασικότερο εκ των τριών BCAA, με έρευνα που υποστηρίζει την μυϊκή ανάπτυξη και την ευαισθησία στην ινσουλίνη
  • Ισολευκίνη: μπορεί να ενισχύσει τη σύνθεση πρωτεϊνών και να βελτιστοποιήσει τη χρήση γλυκόζης κατά τη διάρκεια της άσκησης
  • Βαλίνη: βοηθά στην αποκατάσταση και ανάπτυξη μυών, ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα
  • Γλουταμίνη: για bodybuilders μέχρι και αθλητές αντοχής, η γλουταμίνη είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αμινοξύ αποκατάστασης
  • MyZyme®: ένα εξειδικευμένο μείγμα ενζύμων, με περισσότερη πρωτεάση από οτιδήποτε άλλο, βοηθώντας να σπάσουν οι πρωτεΐνες στα αμινοξέα τους

Για να το θέσουμε απλά, η Thewhey™ περιέχει αρκετά σημαντικά συστατικά που συντελούν στο να αποτελεί την τέλεια φόρμουλα μυϊκής μάζας. Είναι επιστημονικά σχεδιασμένη ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, προσφέροντας δύναμη, αντοχή και βέλτιστη αποκατάσταση.

Mypre™ 2.0: ένα εκρηκτικό νιτρικό! 

Το καλύτερο νιτρικό της αγοράς... η καλύτερη φόρμουλα pre-workout ήρθε εδώ ανανεωμένη και βελτιωμένη!

pre workout Mypre

Το Mypre™ 2.0 σχεδιάστηκε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας σε κάθε προπόνηση. Περιέχει καφεΐνη που αυξάνει την αντοχή, τη συγκέντρωση και τη δύναμη ενώ παράλληλα περιέχει κρεατίνη η οποία αυξάνει την απόδοση και τη μυϊκή μάζα. Αλλά εκτός από αυτά, περιέχει αρκετά άλλα συστατικά όπως:

 

  • AstraGin®: 100% φυσικό και προερχόμενο από φυτά,  το AstraGin® είναι γνωστό ότι υποστηρίζει την απορρόφηση αμινοξέων, βιταμινών και μετάλλων
  • BioPerine®: φημισμένο στις κινέζικες παραδοσιακές θεραπείες, το BioPerine® αυξάνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών
  • Capsimax®: Ένα κόκκινο καυτό εκχύλισμα τσίλι που είναι γνωστό ότι υποστηρίζει την παραγωγή ενέργειας του σώματός σας συμβάλλοντας στη βελτίωση του μεταβολισμού σας. Βάλτε "φωτιά" στο σώμα σας χωρίς να αισθανθείτε το κάψιμο στο στόμα σας!
  • TeaCrine®: που προέρχεται από την theacrine η οποία, παρόμοια με την καφεΐνη, αυξάνει την εγρήγορση, τη συγκέντρωση και την απόδοση - ιδανική για επιπλέον προπονητικό όγκο και πολλά προσωπικά ρεκόρ!

Mydiet™: Το μυστικό στην απώλεια βάρους

Κατασκευασμένη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η Mydiet™ είναι η τέλεια φόρμουλα απώλειας βάρους. Συνδυάζει Micelle X™, D-Celle™, and isolate whey προσφέροντας 27g πρωτεΐνης σε κάθε δόση.

πρωτεΐνη για απώλεια βάρους

Περιέχει, επίσης, DigeZyme® – ένα ειδικά διαμορφωμένο μίγμα ενζύμων που βοηθά στη διάσπαση της πρωτεΐνης σε αμινοξέα, τα οποία στη συνέχεια αποτελούν το δομικό στοιχείο νέων, άπαχων μυών. Ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να χάσουν το λίπος και να γραμμώσουν. Επιπλέον, είναι γεμάτο με άλλα συστατικά όπως:

  • Πράσινο τσάι: ένας αποτελεσματικός λιποδιαλύτης που περιέχει πολυφαινόλες και καφεΐνη
  • Βιταμίνη B5: που αποδεικνύεται ότι συμβάλλει σε ένα ενεργειακό μεταβολισμό, ψυχική απόδοση και μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA): η έρευνα έχει δείξει μια άμεση συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης CLA και της αύξησης του βασικού μεταβολικού σας ρυθμού, που με τη σειρά του μπορεί να μειώσει το σωματικό σας ποσοστό λίπους
  • Χολίνη: ενθαρρύνει το σώμα να διατηρήσει το μεταβολισμό σας ενεργό και συμβάλλει στην καθυστέρηση της κόπωσης
  • Glucomannan: μια δημοφιλής μορφή ινών, η οποία έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την απώλεια βάρους

Τι περιμένεις; Το Mydiet™ είναι η λύση στη γράμμωση!

Mygainer™: για σοβαρή μυϊκή μάζα

Έχετε δυσκολία στο να βάλετε όγκο; Αν ναι, το Mygainer™ είναι το συμπλήρωμα που σας λείπει. Περιέχει γλουταμίνη, BCAA και ένα μείγμα ενζύμων, ό,τι δηλαδή πρέπει να περιέχει μια σοβαρή φόρμουλα όγκου! Και φυσικά δεν είναι μόνο το πρωτεϊνικό περιεχόμενο που την κάνει ξεχωριστή, αλλά περιέχει απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου, του μαγνησίου και της βιταμίνης Β6.

 

συμπληρώματα όγκου

Πιο αναλυτικά, περιέχει:

  • D-Celle Whey®: έχει προστεθεί παράλληλα με isolate whey και πρωτεΐνες γάλακτος, και είναι επιστημονικά αποδειγμένη ότι βοηθά στην ανάπτυξη των μυών
  • Carb10™ and Karbolyn®: οι πιο ιδανικοί υδατάνθρακες για αναπλήρωση μυϊκού γλυκογόνου μετά την άσκηση
  • DigeZyme®: ένα επιστημονικά κατασκευασμένο μίγμα ενζύμων που διασπούν τις πρωτεΐνες στα αμινοξέα τους ενώ χωνεύονται

Mythermo X-Treme™: για σωστή λιποδιάλυση

Προϊόν με διπλή χρησιμότητα. Και λιποδιαλύτης και προεξακσητικό. Το Mythermo X-Treme™ περιέχει ειδικά επιλεγμένα συστατικά για να σας παρέχει ενέργεια, συγκέντρωση και λιποδιάλυση.

λιποδιαλύτες

Γιατί όμως είναι τόσο δυνατό προϊόν; Πάμε να δούμε.

  • Περιέχει μια δυνατή ποσότητα διεγερτικών σε σχέση με άλλους λιποδιαλύτες με υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης και TeaCrine® – προσφέροντας συγκέντρωση και απόδοση!
  • Kola nut: προστέθηκε για να υποστηρίξει την απώλεια βάρους με την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού του σώματος, βοηθώντας σας να κάψετε τις θερμίδες πιο γρήγορα
  • Ένα μοναδικό μείγμα βιταμινών, ανόργανων συστατικών, ιχνοστοιχείων και φυτικών εκχυλισμάτων: αυτά παίζουν βασικό ρόλο σε πράγματα όπως η μείωση της κόπωσης και η διατήρηση της συγκέντρωσης γλυκόζης στο αίμα.

Καφεΐνη Αργής Απελευθέρωσης + CLA Και Βιταμίνη Ε

Τι είναι η Φυσική Καφεΐνη Αργής Απελευθέρωσης + CLA και Βιταμίνη Ε;

καφεΐνη

Μια μοναδική κάψουλα αργής απελευθέρωσης, η οποία περιέχει μικρά σφαιρίδια φυσικής καφεΐνης, μέσα σε Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ (CLA), και μια φυσική πηγή Βιταμίνης Ε. Αυτή η κάψουλα έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να απελευθερώνει σταδιακά την καφεΐνη, χωρίς το άτομο που την καταναλώνει να λαμβάνει την αρχική κορύφωση που έβλεπε συνήθως όταν κατανάλωνε 97mg καφεΐνης

Ο ιδανικός σύντροφος στις προπονήσεις σας

Η σειρά Myrange είναι εδώ για να καλύψει με ποιοτικό και αποτελεσματικό τρόπο όλους τους στόχους σας, είτε πρόκειται για αύξηση μυϊκής μάζας είτε για απώλεια λίπους! Από bodybuilders μέχρι και δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές,  λάτρεις των πολεμικών τεχνών ή άτομα που τους αρέσει η γιόγκα, η σειρά Myrange προσφέρει άριστη ποιότητα θρεπτικών συστατικών για κάθε περίσταση! 

 

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein