Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ποιο να επιλέξεις για καθαρή μυϊκή μάζα; | To Mygainer έγινε THE Gainer

Ποιο να επιλέξεις για καθαρή μυϊκή μάζα; | To Mygainer έγινε THE Gainer
Evangeline Howarth
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Σε ένα κόσμο που η εύρεση παχυντικών σνακ είναι πιο εύκολη από την εύρεση υγιεινών φαγητών, μπορεί να είναι δύσκολο να βάλει κανείς καθαρή μυϊκή μάζα χωρίς λίγη βοήθεια. Στην πραγματικότητα, μπορεί να στραφείτε προς τα ροφήματα όγκου ώστε να αυξήσετε τις θερμίδες σας με ένα βολικό τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια ροφήματα όγκου είναι γεμάτα ζάχαρη και κενές θερμίδες, οι οποίες μαζί με την απόκτηση μυών να σας δημιουργήσουν και λίπος.

Αν αυτό σας ακούγεται γνώριμο, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τη νέα και βελτιωμένη THE Gainer. Αναζητάμε συνεχώς τρόπους να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας ώστε να έχετε βέλτιστη απόδοση. Επομένως, επανασχεδιάσαμε όχι μόνο τα συστατικά, αλλά και τις γεύσεις ώστε να έχετε το πιο νόστιμο ρόφημα για τα καθαρότερα μυϊκά κέρδη.Tο My Gainer έγινε THE Gainer. Διαβάστε για τις αλλαγές που κάναμε:

Γεύση και υφή

Η γεύση και η υφή είναι ιδιαίτερα σημαντικά όταν πίνετε κάτι συγκεκριμένο κάθε μέρα. Για αυτό δουλέψαμε σκληρά ώστε να σχεδιάσουμε το πιο νόστιμο ρόφημα όγκου μέχρι σήμερα.

Στην παλιά γεύση σοκολάτα και φράουλα έλειπε κάτι. Επομένως, σχεδιάσαμε τα ροφήματα αυτά με γεύσεις Σοκολάτα Μπράουνι και Φράουλα Μιλκσέικ ώστε να απολαμβάνετε την γεύση ενώ παράλληλα να ζείτε χωρίς ενοχές. Επιπλέον, πλέον έχει μια νέα πιο ομαλή υφή και γεύση, το οποίο σημαίνει ότι ποτέ πλέον δεν θα ταλαιπωρείστε να πιείτε το ρόφημά σας.

 

 

Διατροφή - Αναλογία Συστατικών

Η Mygainer είχε πραγματικά τέλεια μακροθρεπτικά συστατικά για καθαρό μυϊκό όγκο. Ωστόσο, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Στην THE Gainer κάναμε την αλλαγή. Και οι δύο γεύσεις έχουν μια αναλογία 2:1 υδατάνθρακα (110 γρ.) προς πρωτεΐνη (55 γρ.), ώστε το σώμα σας να είναι σε θέση να αξιοποιήσει το βέλτιστο από την χρόνο αποκατάστασής του.1

Μετά την προπόνηση, οι υδατάνθρακες χρησιμοποιούνται για να αναπληρώσουν τις αποθήκες γλυκογόνου και να βοηθήσουν την πρωτεΐνη να απορροφηθεί από το μυϊκό σύστημα, ώστε αυτή η αναλογία να είναι η ιδανική για το χτίσιμο μυϊκής μάζας. 2

Η THE Gainer περιέχει 10 γρ. υγιεινών λιπαρών, τα οποία χρειάζονται για δραστηριότητες όπως η παροχή ενέργειας και η υποστήριξη της ανάπτυξης των κυττάρων.3 Αυτά τα λιπαρά προέρχονται από τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας και λιναρόσπορο, αποτελώντας το πιο ισορροπημένο ρόφημα στην αγορά μέχρι σήμερα.

 

Υδατάνθρακες

To THE Gainer περιέχει ανώτερο μείγμα γρήγορης και αργής απορρόφησης υδατανθράκων ώστε να σας δώσουν άμεση και διαρκή ενέργεια. Το Carb10™ και η Κυκλική Δεξτρίνη προσφέρουν μια ιδανική ισορροπία για γρήγορη ενέργεια και αργή, παρατεταμένη ενέργεια.

Η Carb10™ έχει χαμηλή οσμωτικότητα, έτσι ώστε να μπορεί να περάσει γρήγορα μέσα από το στομάχι, ενώ ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης σημαίνει ότι δεν θα επιταχύνει τα επίπεδα σακχάρου ή ινσουλίνης και θα προσφέρει μια αργή και παρατεταμένη απελευθέρωση ενέργειας στους μυς.

Η έρευνα έχει δείξει την ελάχιστη ανταπόκριση στην ινσουλίνη και τη γλυκόζη του αίματος από την Carb10™ μετά την κατανάλωση για περισσότερες από 1-2 ώρες, σε σύγκριση με την μαλτροδεξτρίνη, η οποία προκαλεί μια απότομη αύξηση στην ινσουλίνη και τα επίπεδα σακχάρου.4

Η δεξτρίνη ολοκληρώνει την ισορροπία υδατανθράκων δρώντας σαν μια μορφή γρήγορης απελευθέρωσης ενέργειας. Ωστόσο, είναι αρκετά διαφορετική από άλλους γρήγορους υδατάνθρακες που υπάρχουν στα περισσότερα ροφήματα όγκου της αγοράς. Έχει χαμηλή οσμωτικότητα, οπότε ξοδεύει λιγότερο χρόνο στο στομάχι και απορροφάται από το παχύ έντερο ώστε να κατευθυνθεί στους μυς σας γρηγορότερα.

Είναι επίσης μοναδική με τον τρόπο που βαθμιαία υποβαθμίζεται και απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος, διασφαλίζοντας ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα παραμένουν σταθερά, βοηθώντας για άλλη μια φορά την αποφυγή της κατάρρευσης του σακχάρου στο αίμα.

Αντίθετα με την Mygainer, περιέχει επίσης αλεύρι βρώμης και αλεύρι φαγόπυρου για να φτιάξει το υπόλοιπο μίγμα υδατανθράκων. Και οι δύο έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και απελευθερώνουν ενέργεια αργά. Το φαγόπυρο είναι επίσης ένας πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά υδατάνθρακας που είναι γεμάτος με μέταλλα και αντιοξειδωτικά, καθώς και με φυτικές ίνες, για να βοηθήσει στην πέψη.

Η THE Gainer έχει λιγότερη ζάχαρη από ότι η Mygainer, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε μόνο "καλοσύνη" από κάθε θερμίδα, η οποία θα βελτιώσει τη σύνθεση του σώματός σας καθώς χτίζετε μυς.5

Πρωτεΐνη

Πολύ συχνά, η περιεκτικότητα πρωτεΐνης σε ένα ρόφημα όγκου προέρχεται από την whey πρωτεΐνη και τις πρωτεΐνες γάλακτος οι οποίες έχουν λιγότερη πρωτεΐνη και περισσότερα λιπαρά σε σχέση με άλλα συμπληρώματα.

Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι πήρατε τα μέγιστα μυϊκά οφέλη από κάθε ρόφημα, επομένως εισάγαμε αργής και γρήγορης απορρόφησης πρωτεΐνης που υπάρχουν στην THE Gainer ώστε να βεβαιωθείτε για άμεση πρωτεϊνοσύνθεση που συνεχίζει για αρκετές ώρες.

Το πρωτεϊνικό μείγμα στην THE Gainer είναι σχετικά όμοιο με την Mygainer αφού περιέχει Whey Protein Isolate και Whey Phospholipid Protein Concentrate. Η Protein Isolate περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη περιεκτικότητας 90% και έχει λιγότερα λιπαρά, χοληστερόλη, υδατάνθρακες και θερμίδες σε σχέση με άλλες πρωτεΐνες. Καλά νέα για τα μακροθρεπτικά σας συστατικά.

Αντίθετα με την Mygainer, η THE Gainer περιέχει καζεΐνη η οποία απορροφάται αργότερα από την whey. Είναι μια ιδανική πηγή BCAAs και γλουταμίνης για μια απόλυτα άριστη διατροφή μυϊκής ανάπτυξης.

Από την άλλη πλευρά, η υδρολυμένη Whey στην THE Gainer είναι η πιο γρήγορα απορροφήσιμη πρωτεΐνη στην αγορά. Οι μεγάλες πρωτεϊνικές αλυσίδες διασπώνται σε πεπτίδια μικρής αλυσίδας για γρήγορη πέψη, που σημαίνει τη γρήγορη μεταφορά αμινοξέων στους μυς για την κατασκευή μυϊκής μάζας.

Για να το θέσουμε απλά, η THE Gainer παρέχει, άμεσα και με διάρκεια, πρωτεΐνη στο σώμα σας για καθαρή ποιοτική μυϊκή μάζα.

Με λίγα λόγια

H THE Gainer θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σας και στην απόκτηση καθαρής μυϊκής μάζας. Σας προσφέρει ιδανική ισορροπία ανώτερης πρωτεΐνης, υδατανθράκων και λιπαρών για άμεσα αποτελέσματα.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

1 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

2 Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

3 Dutchen, S. (2010). What Do Fats Do in the Body? National Institute of General Medical Sciences.

4 Compound Solutions Inc. Carb10™.

5 Miller, W. C., Lindeman, A. K., Wallace, J., & Niederpruem, M. (1990). Diet composition, energy intake, and exercise in relation to body fat in men and women. The American journal of clinical nutrition52(3), 426-430.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein