Συμπληρώματα

Η Νέα Γενιά Pre-Workout | Pre-Workout Gummies

Νιώθεις κόπωση πριν το γυμναστήριο; Μην φοβάσαι, εδώ σε καλύπτει η νέα γενιά των Pre-Workout Gummies. Χωρίς να περιορίζεται στη βελτίωση της απόδοσης στο γυμναστήριο, τα νόστιμα Gummies είναι ο τέλειος τρόπος για να αυξήσεις την καφεΐνη.

Pre-Workout Gummies

Με μόλις 20 mg καφεΐνης ανά μερίδα, θα λάβεις την ώθηση που χρειάζεσαι από ένα ζελεδάκι για να περάσεις την πρωινή σχολική ώρα, να ολοκληρώσεις την εργασία σου ή να βάλεις ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου έτοιμο για τις πρωινές σου συναντήσεις. Εάν η ανοχή σου στην καφεΐνη είναι ελαφρώς υψηλότερη ή εάν ήσουν έξω όλη τη νύχτα και χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από μια μικρή ενίσχυση, πάρε δύο ζελεδάκια ή τρία ή τέσσερα. Αλλά με μέτρο!

Οι μέσες σκόνες pre workout περιέχουν περίπου 150 mg καφεΐνης. Αυτό μπορεί να είναι λίγο πολύ για τον μέσο άνθρωπο του οποίου η κανονική πρόσληψη καφεΐνης περιλαμβάνει τον πρωινό του καφέ, ακολουθούμενη από επιλογές αυστηρά χωρίς καφεΐνη για να μην διαταράξει τον ύπνο του. Και εκεί είναι που έρχονται τα Pre-Workout Gummies.

Εάν είσαι φίλος του γυμναστηρίου και πας συχνά, αλλά είσαι νέος στην καφεΐνη πριν την άσκηση, τα Pre-Workout Gummies είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσεις. Η καφεΐνη θα λειτουργήσει για να διασφαλίσει ότι τίποτα δεν εμποδίζει την συγκέντρωσή σου — καλωσόρισες νέο PB. Και με την προσθήκη βιταμίνης Β6 για τη μείωση της κούρασης και της εξάντλησης, μπορείς να ολοκληρώσεις τη γυμναστική σου και να έχεις την ενέργεια να συνεχίσεις την υπόλοιπη ημέρα σου.

Με λίγα λόγια

Ένα Pre-Workout Gummy την ημέρα βοηθά να αντιμετωπίσεις την κούραση. Αν οποιονδήποτε λόγο χρειαστείς μια μικρή ενίσχυση καφεΐνης, επίλεξε μία από αυτές τις λιχουδιές.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Writer and expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Κατέβασε το app για αποκλειστικές προσφορές Περισσότερα