Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Προσφορές Black Friday | Οδηγός για τις αγορές Myprotein

Προσφορές Black Friday | Οδηγός για τις αγορές Myprotein
Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Η Black Friday πλησιάζει γρήγορα. Μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη σε απίστευτες Προσφορές Black Friday είναι μεν απολαυστική αλλά σίγουρα δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Επομένως, φτιάξαμε έναν οδηγό για εσάς ώστε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στις 23 Νοεμβρίου.

Είτε θέλετε δωράκια για εσάς, είτε για τους αγαπημένους σας τα Χριστούγεννα, έχουμε κάποιες μοναδικές προσφορές καθώς και εκδόσεις περιορισμένης έκδοσης μόνο για εσάς.

ΠρωτεϊνικόΗμερολόγιοΑντίστροφηςΜέτρησης για τα Χριστούγεννα

Από την 1η μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, μια πρωτεϊνική λιχουδιά θα σας συνοδεύει κάθε ημέρα.

Βρείτε μια κρυμμένη μπάρα πρωτεϊνών πίσω από κάθε παράθυρο, κάθε μια από τις οποίες είναι επιλεγμένη από το φάσμα των καλύτερων σε πωλήσεις προϊόντων μας. Δείτε το Πρωτεϊνικό Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης Χριστουγέννων.

Πρωτεϊνικές μπάρες, μπισκότα και brownies με πρωτεΐνη ώστε να μην έχετε τύψεις και ενοχές.

ΣοκολατούχοΗμερολόγιοΑντίστροφηςΜέτρησης  για τα Χριστούγεννα

Πίσω από κάθε παράθυρο θα βρείτε ένα σοκολατάκι γάλακτος υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, δημιουργημένη με νόστιμο βούτυρο κακάο και απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την πορεία μέχρι τα Χριστούγεννα χωρίς να χαλάσετε τη διατροφή σας .

Ρούχα Black Friday Περιορισμένηςέκδοσης

Θέλετε νέα ρούχα για το γυμναστήριο; Δείτε τον Οδηγό Για Ρούχα BlackFriday ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές.

PhaseTech

THE Whey+

Συνδυάστε την καθαρότερη μορφή απομονωμένης πρωτεΐνης με την καινοτομία PhaseTech™. Ακαταμάχητη γεύση και τεχνολογία για άριστη αποκατάσταση, με το απόλυτο πρωτεϊνικό ρόφημα για μετά την προπόνηση. Ανακαλύψτε περισσότερα για τηνTHEWhey+.

THE Amino+

Αυτό τον πανίσχυρο μείγμα αμινοξέων θα φτάσει την αποκατάστασή σας σε άλλα επίπεδα. Τα PhaseTech™ BCAAs παρέχουν στο μυϊκό σας σύστημα τα δομικά συστατικά που χρειάζεται αρκετή ώρα μετά την κατανάλωσή τους. Περιέχουν συνολικά 14 γρ. αμινοξέων ανά μερίδα καθώς και συστατικά που προσφέρουν αυξημένη παροχή θρεπτικών συστατικών ώστε να σώμα σας να τα αξιοποιεί στο μέγιστο.

Δοκιμάστε την νόστιμη Τροπική γεύση στην Black Friday και ετοιμαστείτε για σκληρές προπονήσεις. Ανακαλύψτε περισσότερα για τοTHE Amino+.

 THE Pre-Workout+

Ενδυναμώστε τις προπονήσεις σας με το THEPre-workout+. Ισχυρή φόρμουλα με καφεΐνη αργής απελευθέρωσης που θα σας ενδυναμώσει σε κάθε σας προπόνηση. Ανακαλύψτε περισσότερα για το THEPre-workout+.

THE Carb Crusher

THECarbCrusher, ένα ιδανικό σνακ για τις λιγούρες σας το οποίο δεν περιέχει ζάχαρη. Έχει 21 γρ. πρωτεΐνης και κατά μέσο όρο 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης 20 διαφορετικών βασικών βιταμινών και ανόργανων ουσιών. Τι άλλο μπορεί να κάνει για εσάς μια μπάρα σοκολάτας;

Πρωτεΐνη Impact Whey

Ετοιμαστείτε για απίθανες προσφορές στην Πρωτεΐνη Impact Whey . Η ΝΟ1 σε πωλήσεις πρωτεΐνης στην Ευρώπη. Περιέχει 21 γρ. άριστης ποιότητας πρωτεΐνη και 4.5 γρ. BCAA, 3.6 γρ. γλουταμίνη και 1.9 γρ. λιπαρών ώστε να αποτελεί το ιδανικό σας καύσιμο ώστε να υποστηρίζετε τους στόχους σας.

Διατίθεται σε πάνω από 40 γεύσεις και αυτά τα Χριστούγεννα προτείνουμε την Αλατισμένη Καραμέλα, την Σοκολάτα Πορτοκάλι και την γεύση Αμυγδαλωτά. 

FlavDrops

FlavDrops, ιδανικό σιρόπι χωρίς ζάχαρη για τα γλυκά των Χριστουγέννων, για τον καφέ σας, για το ρόφημα σας ή την βρώμη σας. Μηδέν θερμίδες ή λιπαρά και 17 διαφορετικές γεύσεις.

Με λίγα λόγια

Αν αυτή η λίστα δεν σας φαίνεται αρκετή, τότε προετοιμαστείτε για απίστευτες προσφορές ώστε να να πετύχετε άμεσα τους στόχους σας αυτά τα Χριστούγεννα.

Ανακαλύψτε τα Ρούχα Black Friday Περιορισμένης έκδοσης…

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Η Jennifer Blow είναι η UKVRN Registered Associate Nutritionist μας – εγγεγραμμένη στο μητρώο των αρμόδιων και ειδικευμένων επαγγελματιών διατροφής του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει πτυχίο Bachelor’s of Science σε Nutritional Science και μεταπτυχιακό Master’s of Science by Research στην Διατροφή, και τώρα ειδικεύεται στη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία και το fitness, η οποία στηρίζεται πάντα από επιστημονική έρευνα. Η Jennifer έχει αναφερθεί ως διατροφολόγος σε πολλές δημοσιεύσεις όπως στο Vogue, Elle, και Grazia, για την ειδικότητά της στην επιστήμη της διατροφής για την άσκηση και την υγιεινή ζωή. Η εμπειρία της ξεκινά από το σύστημα υγείας της Αγγλίας στο NHS μέχρι και σε εξειδικευμένη έρευνα για την συμπλήρωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων αλλά και την επίδραση των fast foods στην υγεία, η οποία παρουσιάστηκε στο Ετήσιο Συνέδριο Nutrition Society. Η Jennifer συμμετέχει σε πολλές συνεχιζόμενες εκδηλώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι η πρακτική της παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για την Jennifer εδώ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Jennifer κάνει περπάτημα και ποδηλασία ενώ στα posts της θα δείτε ότι λατρεύει να δείχνει στον κόσμο ότι η υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα πείνα.

myprotein