Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

[Q&A] Πώς να μεταμορφώσω το λίπος σε μύες;

[Q&A] Πώς να μεταμορφώσω το λίπος σε μύες;
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Ένα συνηθισμένο ερώτημα αναφέρεται στο πώς θα μετατρέψετε το λίπος σας σε μύες. Στην πραγματικότητα ο μυϊκός ιστός δεν μετατρέπεται σε λίπος μιας και είναι τελείως διαφορετικά τα κύτταρα του μυϊκού ιστού και του σωματικού λίπους. Η λύση είναι να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα και να μειώσετε το λίπος σας.

1800x672-female-nutrition_1200x672_acf_cropped_1200x672_acf_cropped

Πώς να μεταμορφώσω το λίπος σε μύες;

Το πρώτο στάδιοείναι να χάσετε βάρος και να κρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την μυϊκή σας μάζα. Για να το πετύχετε αυτό αρκεί να ακολουθήσετε μια ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και μέτρια περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά.

Δείτε το άρθρο αυτό για το πώς θα χτίσετε μια σωστή διατροφή. 

Εφόσον λοιπόν κάνετε μια διατροφή στην οποία θα χάνετε αργά λίπος κάθε βδομάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα λειτουργήσουν επικουρικά ώστε να κρατήσετε μυϊκό ιστό όσο κάνετε δίαιτα και να μην καταβολίσετε:

4th-july-detox-2

Απαραίτητα Αμινοξέα και Αντικαταβολισμό

Πρωτεΐνη & Κρεατίνη για διατήρηση μυϊκής μάζας

 

Και αφού αδυνατίσω;

Με λίγα λόγια, αφού χάσετε το επιθυμητό βάρος θα κάνετε το ακριβώς αντίθετο. Για να το πετύχετε αυτό αρκεί να ακολουθήσετε μια ελαφρώς υπερθερμιδική διατροφή με μέτρια προς υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά. Έτσι θα χτίσετε αργά αργά μυϊκό ιστό με αποτέλεσμα:

 

Να έχετε μετατρέψει το λίπος σε μύες ... 

 

Τα ανωτέρο συμπληρώματα είναι απαραίτητα και στην περίοδο αύξησης της μυϊκής μάζας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υδατάνθρακες και λιπαρά ...

 

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein