0
Καλάθι

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Συμπληρώματα

[Q&A] Πώς να μεταμορφώσω το λίπος σε μύες;

Ένα συνηθισμένο ερώτημα αναφέρεται στο πώς θα μετατρέψετε το λίπος σας σε μύες. Στην πραγματικότητα ο μυϊκός ιστός δεν μετατρέπεται σε λίπος μιας και είναι τελείως διαφορετικά τα κύτταρα του μυϊκού ιστού και του σωματικού λίπους. Η λύση είναι να αυξήσετε την μυϊκή σας μάζα και να μειώσετε το λίπος σας.

1800x672-female-nutrition_1200x672_acf_cropped_1200x672_acf_cropped

Πώς να μεταμορφώσω το λίπος σε μύες;

Το πρώτο στάδιο είναι να χάσετε βάρος και να κρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την μυϊκή σας μάζα. Για να το πετύχετε αυτό αρκεί να ακολουθήσετε μια ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και μέτρια περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά.

Δείτε το άρθρο αυτό για το πώς θα χτίσετε μια σωστή διατροφή. 

Εφόσον λοιπόν κάνετε μια διατροφή στην οποία θα χάνετε αργά λίπος κάθε βδομάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα λειτουργήσουν επικουρικά ώστε να κρατήσετε μυϊκό ιστό όσο κάνετε δίαιτα και να μην καταβολίσετε:

4th-july-detox-2

Απαραίτητα Αμινοξέα και Αντικαταβολισμό

Πρωτεΐνη & Κρεατίνη για διατήρηση μυϊκής μάζας

 

Και αφού αδυνατίσω;

Με λίγα λόγια, αφού χάσετε το επιθυμητό βάρος θα κάνετε το ακριβώς αντίθετο. Για να το πετύχετε αυτό αρκεί να ακολουθήσετε μια ελαφρώς υπερθερμιδική διατροφή με μέτρια προς υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά. Έτσι θα χτίσετε αργά αργά μυϊκό ιστό με αποτέλεσμα:

 

Να έχετε μετατρέψει το λίπος σε μύες … 

 

Τα ανωτέρο συμπληρώματα είναι απαραίτητα και στην περίοδο αύξησης της μυϊκής μάζας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υδατάνθρακες και λιπαρά …

 

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Τα άρθρα μας διατείθονται για εκπαιδευτικούςκαι πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.Bασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Διατροφής και Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκολίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και ασχολούμαι με το Fitness τα τελευταία 15 χρόνια. Μπορεί οι σπουδές μου να διαφέρουν απο το πεδίο της άθλησης/διατροφής, η μακρόχρονη εμπειρία μου όμως και η επιστημονική προσέγγιση των ζητημάτων του Fitness, με καθυστούν έναν καταξιωμένο γνώστη του χώρου. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση "Extraordinary claims require extraordinary evidence", αφού τα λεγόμενα μου υποστηρίζονται κατα μεγάλο ποσοστό απο ερευνητικά δεδομένα σε συνδυασμό με εμπειρικά δεδομένα.


Οι Super προσφορές συνεχίζονται, ρίξε μια ματιά! Περισσότερα