Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Myamino Energy – συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια

Myamino Energy – συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

To MyaminoEnergy είναι η νέα καινοτομία της Myprotein που θα σας καλύψει τις ανάγκες σας εάν ψάχνετε συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και συγκέντρωση. Πρόκειται για μια πλήρη φόρμουλα αμινοξέων και διεγερτικών με πολλαπλές χρήσης για αθλητές και μη. Δείτε περισσότερα!

Τι είναι το Myamino Energy;

Κάποτε τα αμινοξέα ήταν συνδεδεμένα με bodybuilders ή αθλητές δύναμης, πλέον όμως έχουν γίνει δημοφιλή μεταξύ απλών ατόμων που γυμνάζονται, κάνουν γιόγκα, αθλήματα ή από άτομα που κάνουν δουλειές που απαιτούν σωματική και πνευματική κόπωση. Και φυσικά μην ξεχνάμε και τους μαθητές ή φοιτητές. Και ειδικά αν πρόκειται για περίοδο εξεταστικής όπου θέλετε συγκέντρωση τα βράδια που λιώνετε στη βιβλιοθήκη, το MyaminoEnergy είναι εδώ για εσάς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τα συμπληρώματα έχουν γίνει mainstream και δίνουν σε όλους όσους γυμνάζονται την δυνατότητα να νιώθουν αλλά και να δείχνουν καλύτερα . Είτε μπορεί να τρέχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ , να προσπαθείτε να αφιερώσετε όσο χρόνο σας απομένει στο γυμναστήριο, είτε είστε αρχάριος που τώρα γράφτηκε πρώτη φορά στο γυμναστήριο είτε παλιός , είτε κάνετε καθιστική ζωή είτε χειρωνακτική εργασία.  τα συμπληρώματα σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα και την μεσογειακή διατροφή αλλά σε πολλές περιπτώσεις βοηθούν ώστε να σας πάνε ένα βήμα παρακάτω όταν χρειάζεστε λίγο περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους τους σε επίπεδο υγείας και fitness.

Αλλά γιατί αυτό το συμπλήρωμα έχει τόσο επιτυχία και ποια τα πλεονεκτήματα του συνδυασμού αμινοξέων με διεγερτικά; Επίσης, πρέπει να ενσωματώνει κανείς τέτοια προϊόντα στα καθημερινά διατροφικά συστατικά και αν ναι, τι παράγοντες πρέπει να λάβει υπόψη;

 

myamino energy focus

Αμινοξέα για Ενέργεια

Το Myamino Energy συνδυάζει συγκέντρωση, ενέργεια και τα οφέλη μυϊκής ανάπτυξης των αμινοξέων, παρέχοντας πολλαπλά πλεονεκτήματα σε εκείνους που θέλουν μια έξτρα ώθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους. Είτε πρόκειται για πρωϊνό ξύπνημα είτε για μια καλή προπόνηση, το Myamino Energy σας καλύπτει.

Η πλειοψηφία των συμπληρωμάτων αμινοξέων περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις BCAΑ και πιο συγκεκριμένα την λευκίνη, την ισολευκίνη και την βαλίνη. Πάμε να εξερευνήσουμε την φόρμουλα Myamino Energy και να δούμε παρέα την νέα καινοτομία της Myprotein.

Συστατικά Myamino Energy

Το Myamino energy είναι αρκετά μπροστά σε επίπεδο καινοτομίας σαν συμπλήρωμα. Αποτελείται από 15 συστατικά ανά μερίδα, συμπεριλαμβανομένων των μη απαραίτητων αμινοξέων, της κιτρουλίνης αποτελώντας το ιδανικό συμπλήρωμα για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τα επίπεδα ενέργειας τους και να διατηρούν μυϊκή μάζα μέσα στην ημέρα

Και όχι μόνο αυτό. Το Myamino energy περιέχει δυο φυσικά συστατικά που αποδίδουν περίπου 100mg καφεΐνης ανά μερίδα προερχόμενη από έκχυλισμα πράσινου τσαγιού και πράσινου καφέ.

Πώς τα αμινοξέα βοηθούν το σώμα σας;

Το Myamino energy παρέχει αρκετά αμινοξέα που βοηθούν στην αποκατάσταση, αυξάνουν την μυϊκή απόδοση και αποτρέπουν τον καταβολισμό. Επίσης, αυτή η φόρμουλα περιέχει γλουταμίνη για επιπλέον αποκατάσταση, κιτρουλίνη για επιπλέον πρήξιμο και τα 3 απαραίτητα BCAAs, συνθέτοντας ένα τέλειο όλα-σε-ένα μείγμα που λειτουργεί είτε σαν προ ή μετά-προπονητικό συμπλήρωμα είτε σαν συμπλήρωμα για μέσα στην προπόνηση.

Περιέχει ελάχιστη ζάχαρη και λιγοστές θερμίδες και είναι ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα αφού προσφέρει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται για την μυϊκή ανάπτυξη/συντήρηση σε περίοδους θερμιδικού ελλείματος ενώ παράλληλα τα φυσικά συστατικά του πράσινου τσαγιού και καφέ βοηθούν στην απώλεια λίπους.

Πότε να λάβω το Myamino Energy;

Μπορείτε να το λάβετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή και να λάβετε 1-3 μερίδες πριν την προπόνηση. Μια καλή ιδέα είναι και το πρωί, ειδικά όταν ακολουθεί μια δύσκολη μέρα.

Διατίθεται σε αρκετές γεύσεις από Blue Raspberry μέχρι και Ροδάκινο Μάνγκο -  ώστε να σας ανανεώσει σωματικά αλλά και γευστικά…

Οδηγός Myamino Energy

Ίσως σας μπερδέψαμε λίγο. Σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό για το Myamino Energy ώστε να ξέρετε πότε και πως να το καταναλώσετε. Περιέχει 100 mg καφεΐνης ανά μερίδα, επομένως εσείς κρίνετε την κατάλληλη δοσολογία με βάση την ανεκτικότητά σας.

Πότε; Πόσο; Γιατί;
Πρωϊ 1-2 μερίδες Όταν ακολουθεί ένα δύσκολο meeting ή μια κουραστική μέρα.
Ενδιάμεσα της ημέρας 1-2 μερίδες Η ιδανική λύση για μια δόση ενέργειας μέσα στην ημέρα
Πριν την προπόνηση 2-3 μερίδες

Για αξέχαστες προπονήσεις με αυξημένη ενέργεια, συγκέντρωση και δύναμη με μυϊκό πρήξιμο, αντικαταβολισμό και πρωτεΐνοσύνθεση για επιπλέον πρόοδο και αποκατάσταση.

 

 

 

 

 

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein