Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

«Η καλύτερη μέχρι στιγμής» | Παρουσιάζοντας την The Impact Bar

«Η καλύτερη μέχρι στιγμής» | Παρουσιάζοντας την The Impact Bar
Monica Green
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Τα σνακ δεν μένουν ποτέ για πολλή ώρα στο γραφείο της Myprotein και τα δείγματα της νέας Impact Bar δεν αποτελούν εξαίρεση. Όταν λέμε ότι είναι η «πιο νόστιμη μπάρα όλων των εποχών», το εννοούμε.

Μια μπάρα τριών στρώσεων με μαλακό και λαστιχωτό κέντρο καραμέλας, στολισμένη με σοκολάτα και επικαλυμμένη με crispies για επιπλέον τραγανότητα. Είναι ιδανική για την ικανοποίηση της λιγούρας για γλυκό και ο τέλειος σύντροφος για ένα φλιτζάνι τσάι.

Τέλος πάντων, τώρα που συστηθήκατε, εδώ είναι οι λεπτομέρειες της νέας Impact Bar.

Τι είναι η Impact Bar;

Μας αρέσει τα σνακ μας να έχουν αρκετή πρωτεΐνη. Η μπάρα Impact περιέχει 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, είναι χαμηλή σε ζάχαρη, υψηλή σε φυτικές ίνες και εξαιρετικά βολική.

Και διατίθεται σε επτά υπέροχες γεύσεις - Caramel Nut, Fudge Brownie, Dark Choc Sea Salt, Dark Choc Orange, Dark Choc Mint, Peanut Butter, Cookies & Cream - ώστε να μπορείς να βρεις τη γεύση των ονείρων σου.

Τι πιστεύουν οι πελάτες

Μερικοί πελάτες μας έχουν ήδη δοκιμάσει τη νέα μπάρα. Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν χορταίνονται.

Αυτός ο πελάτης δεν έχει δοκιμάσει ακόμη και τις επτά γεύσεις, αλλά είμαστε εντυπωσιασμένοι που έχει ήδη δοκιμάσει τις τέσσερις (και τις λάτρεψε). Παρόλο που δεν είμαστε βέβαιοι ότι η Impact Bar δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον όγκο… απλώς φαε δύο μπάρες την επόμενη φορά!

Δεν μας πειράζει να την τυλίξεις και να την βάλεις στο ψυγείο και να την κρατήσεις για αργότερα, Άναμπελ…

Σταμάτα Τζέιν, κοκκινίζουμε…

Με λίγα λόγια

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η νέα Impact Bar είναι επιτέλους εκεί έξω για να τη δοκιμάσουν όλοι. Διάλεξε τη γεύση σου και πες γεια στο νέο αγαπημένο σου σνακ, ιδανικό για το γραφείο, εν κινήσει ή πριν ή μετά την προπόνησή σου.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein