Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

MyPre V2: MyRange – Το νέο επίπεδο προεξασκητικού !

MyPre V2: MyRange – Το νέο επίπεδο προεξασκητικού !
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Ήρθε η ώρα να νιώσετε την πραγματική ενέργεια και συγκέντρωση που ψάχνατε. Το MyPre V2 της σειρά MyRange ήρθε για να απογειώσει τις προπονήσεις σας!

MyPre V2: MyRange - Το νέο επίπεδο προεξασκητικού !

Τι είναι το προεξασκητικό συμπλήρωμα ; Είναι κατάλληλο για εσάς;

Το προεξασκητικό συμπλήρωμα και γενικά τα προεξασκητικά συμπληρώματα παρέχουν τα απαραίτητα συστατικά ώστε να σας βοηθήσουν στην προπόνησή σας. Μπορεί να γνωρίζετε ότι παρέχουν καφεΐνη ή κρεατίνη ώστε να βελτιώσουν την απόδοση σας, αλλά υπάρχουν αρκετά συστατικά επιπλέον τα οποία σας βοηθούν να είστε υγιείς και έχουν ως στόχο να αυξήσουν τα ενεργειακά σας επίπεδα.

Περιέχει μια σειρά ελεγμένων, δημοφιλών και αποδεδειγμένων συστατικών τα οποία απογειώνουν την προπόνησή σας σε συνδυασμό με ένα καταπληκτικό κοκτέιλ κρεατίνης, καφεΐνης, BCAAs, απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοχείων. Και μαζί με άλλα "δυνατά" συστατικά αποτελεί το τέλειο προεξασκητικό!

Άνεξάρτητα από τον στόχο σας, το V2:Myrange είναι για κάθε στόχο, άθλημα, αθλητή και για κάθε φιλοδοξία!

Και δεν είναι μόνο η καινοτομία και η γεύση. Το MyPre σχεδιάστηκε για να αυξήσει τα ενεργειακά σας επίπεδα και τη συγκέντρωση ώστε κάθε προπόνησή σας να είναι μοναδική! Επομένως... τι περιέχει το νέο προεξασκητικό;

Τι περιέχει το νέο προεξασκητικό;

Το V2 περιέχει μια σειρά δημοφιλών συστατικών με υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο, βοηθώντας στην απόδοση, στην μείωση της κούρασης ενώ παράλληλα παρέχει συνεχή συγκέντρωση και ενέργεια στην προπόνησή σας ώστε να βγάλετε αποτελεσματικά την τελευταία επανάληψη ή το τελευταίο χιλιόμετρο...

Έτσι λοιπόν περιέχει τα εξής τα οποία έχουν τα αντίστοιχα οφέλη:

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, καθώς και στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η νιασίνη συμβάλλει στην κανονική ψυχολογική λειτουργία μειώνοντας ταυτόχρονα την κούραση και την κόπωση.

Η θειαμίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό και υγιή μεταβολισμό σας.

Η βιταμίνη C μειώνει την κούραση και την κόπωση και συμβάλλει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση.

Περιέχει 35 mg TeaCrine ανά μερίδα, μια ένωση δομικά παρόμοια με την καφεΐνη, για να δώσει επιπλέον απόδοση...

Καφεΐνη: 175 mg καφεΐνης ανά μερίδα, η οποία αποδεδειγμένα αυξάνει την εγρήγορση και βελτιώνει τη συγκέντρωση.

Κρεατίνη: H Μονοϋδρική Κρεατίνη έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι αυξάνει τη σωματική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης.

Αμινοξέα: Κάθε μερίδα παρέχει ένα περιεκτικό προφίλ αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων 4g BCAAs σε αναλογία 2: 1: 1 λευκίνης, ισολευκίνης και βαλίνης, τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία της νέας πρωτεΐνης.

Astragine: Το Astragin έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την απορρόφηση αμινοξέων, βιταμινών και γλυκόζης ενώ αυξάνει την ευαισθησία της ινσουλίνης στο σώμα σας και την παραγωγή ΑΤΡ.

Bioperine: είναι ένα εκχύλισμα μαύρου πιπεριού το οποίο αυξάνει τη συγκέντρωση βιταμίνης Β6 στο αίμα σας. Αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών ουσιών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις βιταμίνες που βάζετε στο σώμα σας.

Capsimax: Το Capsimax υποστηρίζει την παραγωγή ενέργειας του σώματός σας βοηθώντας στη βελτίωση και διατήρηση του μεταβολισμού σας. Είναι ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από κόκκινες καυτερές πιπεριές τσίλι, δίνοντάς σας όλα τα πλεονεκτήματα των καψαϊκινοειδών χωρίς το κάψιμο.

Teacrine: Η Teacrine έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ενέργεια, την κίνησή σας και τη συγκέντρωσή σας δίνοντας σας περισσότερη συγκέντρωση στο γυμναστήριο.

Όποια και αν είναι οι στόχοι σας για γυμναστήριο, το MyPre v.2 κάνει την κάθε προπόνηση σας ... μια ξεχωριστή εμπειρία!

 





 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein