Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

5 βιταμίνες για γενική υγεία και υποστήριξη του ανοσοποιητικού

5 βιταμίνες για γενική υγεία και υποστήριξη του ανοσοποιητικού
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος είναι απαραίτητη κατά την διάρκεια της χρονιάς ώστε να αντιμετωπίσουμε εύκολα πιθανά βακτήρια, ιούς ή απλό κρύωμα.

Στην πραγματικότητα, παρόλο που πάνω από το μισό των Αμερικάνων παίρνουν τακτικά βιταμίνες, 60% των νέων ενήλικων ηλίκιας μεταξύ 18-29 δεν λαμβάνουν βιταμίνες σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.

Δες την μοναδική σειρά με βιταμίνες και μέταλλά μας.

Παράλληλα, πάμε να δούμε 5 μοναδικές και απαραίτητες επιλογές.

Πολυβιταμίνες Alpha Men

Οι πολυβιταμίνες είναι απαραίτητες για την γενική υγεία και οι Πολυβιταμίνες Alpha Men έχουν τα πάντα, όπως βιταμίνη Α, C, E και Β12 ώστε να κρατήσει τα ενεργειακά επίπεδα σε υψηλά επίπεδα καθώς και σελήνιο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διατίθεται σε 2 μεγάλες συσκευασίες και προσφέρει σταθερή ενέργεια και υποστήριξη του ανοσοποιητικού με έναν εύκολο και βολικό τρόπο.

Βιταμίνη C Plus

Η βιταμίνη C είναι μια απαραίτητη υδατοδιαλυτή βιταμίνη που συμβάλλει σε ένα ευρύ φάσμα ζωτικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, καθιστώντας τα πανίσχυρα δισκία μας ιδανική λύση για να καλύψεις τις ημερήσιες απαιτήσεις σου και βοηθώντας σε να νιώσεις όμορφα κάθε ημέρα!

Βιταμίνη Β12

Αυτό το συμπλήρωμα αποτελεί ισχυρή πηγή βιταμίνης B12 (κυανοκοβαλαμίνη), πράγμα που το καθιστά τον ιδανικό τρόπο να πετύχεις την απαραίτητη ημερήσια πρόσληψη, όποιες κι αν είναι οι διατροφικές σου επιλογές.

Απαραίτητα Ωμέγα- 3

Τα ωμέγα 3 είναι απαραίτητα για την καρδιά και το μυαλό. Έχουν βοηθητικά λιπαρά οξέα και έχουν σχεδιαστεί για την υποστήριξη της ομαλής λειτουργίας της καρδιάς και την γνωστικής λειτουργίας.

Τα ωμέγα 3 είναι ένα επωφελές λιπαρό οξύ που δεν παράγεται με φυσικό τρόπο στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το λάβεις από την διατροφή σου. Οι κάψουλες αυτές είναι βολικές και είναι απαραίτητες για την υγεία της καρδιάς και του μυαλού.

Βιταμίνη D3 Elite

Δεν είναι πάντα εύκολο να ικανοποιείς τις καθημερινές ανάγκες για βιταμίνη D, καθώς η βιταμίνη αυτή προέρχεται κυρίως από την έκθεση στον ήλιο και απουσιάζει από πολλές τροφές. Οι βολικές μαλακές κάψουλές μας έχουν ελεγχθεί για απαγορευμένες ουσίες και επομένως είναι ιδανικές για τους αθλητές που πρέπει διατηρούν το επίπεδο αυτής της απαραίτητης βιταμίνης στο σώμα τους.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein