Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Burgers γεμιστά με μοτσαρέλα

Burgers γεμιστά με μοτσαρέλα
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Ο,τιδήποτε γεμιστό με τυρί παίρνει ένα μεγάλο ναι από εμάς.

Αυτά τα υπέροχα γεμιστά και ζουμερά μπιφτέκια μοτσαρέλας είναι μια ιδανική απόλαυση για το Σαββατοκύριακο όταν θέλεις κάτι που πραγματικά θα το απολαύσεις.

Το να φτιάξεις τα δικά σου μπιφτέκια είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξέρεις ακριβώς τι έχουν μέσα και είναι υπέροχο αν προσπαθείς να ελαχιστοποιήσεις την περιεκτικότητα των κρεατικών σου σε λιπαρά και θέλεις να ενισχύσεις τη γεύση με όλα τα αγαπημένα σου καρυκεύματα.

Και φυσικά, το κύριο συστατικό πρέπει να είναι εκείνη η μπάλα λιωμένης μοτσαρέλας στη μέση που περιμένει να την απολαύσεις.

Δες πώς να τα φτιάξεις.

Μερίδες 4

Συστατικά

  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • 2 σκελίδες σκόρδου (ψιλοκομμένες)
  • 500 γρ. άπαχο βόειο κρέας κιμά
  • 2 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
  • ½ κ.γ. σκόνη πιπεριού καγιέν
  • 1 αυγό
  • 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι για γεύση
  • 1 μπάλα μοτσαρέλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά

Πρόσθετα:

Μέθοδος

1) Προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 200 ° C.

2) Πρώτα, ζεσταίνεις λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μετά προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακάτεψε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει, στη συνέχεια αφαίρεσε από τη φωτιά και πρόσθεσε τα σε ένα μεγάλο μπολ.

3) Στη συνέχεια, πρόσθεσε τον κιμά, τη σκόνη μουστάρδας, το πιπέρι καγιέν, το αυγό, την φρυγανιά και μια πρέζα αλάτι. Χρησιμοποίησε ένα πολτοποιητή πατάτας για να ανακατέψεις τα συστατικά έτσι ώστε να έχεις ένα καλά συνδυασμένο μείγμα burger.

4) Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να κόψεις περίπου το ένα τέταρτο του μείγματος κιμά και σχημάτισε ένα μπιφτέκι. Τοποθέτησε το ένα τέταρτο της μοτσαρέλας πάνω από το μπιφτέκι στη μέση και χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να διαμορφώσεις τον κιμά γύρω από το τυρί έτσι ώστε να είναι πλήρως καλυμμένο και στο κέντρο.

5) Στη συνέχεια, ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τοποθέτησε τα μπιφτέκια στο τηγάνι και τηγάνισε τα και από τις δύο πλευρές για μερικά λεπτά μέχρι να ροδίσουν - αυτό βοηθά στη στεγανοποίηση της υγρασίας πριν το ψήσιμο. Στη συνέχεια, τοποθέτησε τα σε ένα ταψί και μαγείρεψε τα για 20 λεπτά.

6) Βγάλε τα από το φούρνο και στη συνέχεια φτιάξε τα burger σου! Ψωμί για burgers με σουσάμι, μερικά φύλλα μαρουλιού και φέτες ντομάτας και άφθονη BBQ sauce χωρίς ζάχαρη.

Διατροφικές πληροφορίες

Συνολικό λίπος14g
Συνολικοί υδατάνθρακες12g
Πρωτεΐνη40g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein