Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Cinnamon Roll Mug Cake με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Cinnamon Roll Mug Cake με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
Lauren Dawes
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Cinnamon Roll Mug Cake. Γλυκό, κολλώδες και απίστευτα απλό. Και με αρκετή πρωτεΐνη!

Αυτά τα σπιτικά ρολά κανέλας θα θες να τα κάνεις ξανά και ξανά, είτε θες ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες με γεύση ή κάτι που θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου για γλυκό.

Φτιαγμένα με συστατικά που μπορείς να βρεις στο ντουλάπι σου, εγγυόμαστε ότι αυτά θα είναι η νέα σου επιλογή όταν έχεις τη διάθεση για κάτι γλυκό και χαλαρό. Αντί για ένα σούπερ ζαχαρούχο γλάσο, διαπιστώσαμε ότι ένα απλό μείγμα γάλακτος και η απίστευτη Impact Whey Protein με γεύση Κανέλα Δανίας μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά εξίσου καλά-και είναι πολύ καλύτερο για τους στόχους fitness που έχεις θέσει!

Μερίδες 2

https://youtu.be/fmT8yqAZPR8

Συστατικά

Μέθοδος

1) Προθέρμανε το φούρνο στους 180 °C.

2) Σε ένα μικρό μπολ, ανακάτεψε το γάλα και τη σκόνη πρωτεΐνης κανέλας μέχρι να ομογενοποιηθούν και, στη συνέχεια, άφησέ τα στην άκρη.

3) Στη συνέχεια, ανακάτεψε μαζί το αλεύρι και το γιαούρτι μέχρι να γίνει ζύμη. Ρίξε λίγο αλεύρι στην επιφάνεια της κουζίνας σου για να μην κολλήσει και στη συνέχεια άνοιξε το προς τα πάνω σε μια μακριά λωρίδα που έχει πάχος περίπου 1 εκατοστό. Θα έχεις αρκετή ζύμη για να φτιάξεις 2 ξεχωριστές μερίδες - αν δεν θέλεις να κάνεις και τις δύο ταυτόχρονα, κράτα την υπόλοιπη ζύμη σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για να την χρησιμοποιήσεις την επόμενη μέρα.

4) Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να κόψεις τις ανομοιόμορφες άκρες έτσι ώστε να έχεις μια μακριά λωρίδα ζύμης σε σχήμα ορθογωνίου, στη συνέχεια άλειψε με ένα στρώμα λιωμένο λάδι καρύδας και πασπάλισε με άφθονη κανέλα. Στη συνέχεια, τύλιξε τη ζύμη από το κάτω μέρος της λωρίδας, έτσι ώστε να έχεις ένα σφιχτό ρολό.

5) Τοποθέτησε το ρολό κανέλας σου σε ένα μικρό ραμέκιν ή κούπα ανθεκτική στο φούρνο και στη συνέχεια ψήσε για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί.

6) Άφησε το να κρυώσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια άλειψε το γενναιόδωρα με το μείγμα κανέλας και πρωτεΐνης γάλακτος που έκανες νωρίτερα. Απλό και τόσο νόστιμο!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες357
Συνολικό λίπος9g
Συνολικοί υδατάνθρακες47g
Πρωτεΐνη19g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein