Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Frozen Yoghurt cups με πρωτεΐνη | Σνακ για μετά την προπόνηση

Frozen Yoghurt cups με πρωτεΐνη | Σνακ για μετά την προπόνηση
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Αυτά τα Frozen Yoghurt cups με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη είναι η ιδανική λιχουδιά για μετά την προπόνηση.

Ακολούθησε αυτήν την εύκολη συνταγή από τον Niall Kirkland για υπέροχα κρεμώδη, cups φυστικοβούτυρου. Αποτελούν έναν γλυκό και απλό τρόπο για να αυξήσεις την ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης σου - είναι ιδανικά για να σε δροσίσουν μετά από μια σκληρή προπόνηση.

Το καλύτερο είναι ότι μπορούν να φτιαχτούν μέσα σε λίγα λεπτά και να φυλάσσονται στην κατάψυξη σου για όποτε θέλεις κάτι γλυκό χωρίς ενοχές!

Επιπλέον, με μερικές απλές αλλαγές μπορείς εύκολα να κάνεις την δικιά σου παραλλάγή αυτής της συνταγής - απλά βάλε ένα scoop απο την αγαπημένη σου γεύση πρωτεΐνης, πειραματίσου με μερικά FlavDrops στο μείγμα γιαουρτιού ή κάνε ένα mix με τα μούρα που χρησιμοποιείς για να τα επικαλύψεις. Ακόμα και οι πιο αρχάριοι στην κουζίνα είναι δύσκολο να μην καταφέρουν να φτιάξουν αυτή την εύκολη συνταγή.

Μερίδες 16

https://www.youtube.com/watch?v=-Tc1g19WCEA

Συστατικά

 

Μέθοδος

  1. Αρχικά, ετοίμασε ένα δίσκο muffin με θήκες κέικ.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το γιαούρτι, την πρωτεΐνη και το μέλι μέχρι να έχεις ένα απαλό μείγμα χωρίς κομμάτια.
  3. Στη συνέχεια, χώρισε το μείγμα ομοιόμορφα ανάμεσα στις θήκες στο δίσκο με τα muffin.
  4. Στη συνέχεια, λιώσε το φυστικοβούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 40-60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πάρε μια κουταλιά του γλυκού και βάλτην πάνω από κάθε cup, στην συνέχεια ρίξε τα blueberries και στη συνέχεια πασπαλίσε με ψίχουλα από το μπισκότο.
  5. Βάλε τα cups στην κατάψυξη και άφησε τα για τουλάχιστον 2 ώρες. Απόλαυσε τα!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες76
Συνολικό λίπος3g
Συνολικοί υδατάνθρακες3g
Πρωτεΐνη6g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein