Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Molten Chocolate Mug Cake στο φούρνο μικροκυμάτων

Molten Chocolate Mug Cake στο φούρνο μικροκυμάτων
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein
Διπλασίασε την απόλαυση - αυτό το λιωμένο mug cake διαθέτει ένα ακαταμάχητο λιωμένο κέντρο σοκολάτας

Αν είσαι το είδος του ατόμου που λαχταρά πάντα κάτι γλυκό για να τελειώσει το δείπνο απολαυστικά, αυτό το απίστευτο κέικ λιωμένης σοκολάτας σε κούπα σίγουρα θα είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Είναι μια συνταγή χωρίς αλεύρι, φτιαγμένη με λίγα απλά συστατικά που σίγουρα θα έχεις διαθέσιμα στην κουζίνα σου. Επιπλέον, το σοκολατένιο κέντρο περιέχει μία δόση πρωτεΐνης, χάρη στο υπέροχο Protein Spread, το οποίο παρασκευάζεται με ποιοτικό συμπυκνωμένο ορό γάλακτος και έχει 87% λιγότερη ζάχαρη από τις εναλλακτικές των σούπερ μάρκετ.

Μέσα σε λίγα λεπτά, θα έχεις ένα πολύ νόστιμο επιδόρπιο. Ξεκίνα να φτιάχνεις το δικό σου τώρα.

https://youtu.be/VGm5Phd3g0I

Μερίδα 1

Συστατικά για το Molten Chocolate Mug Cake

Μέθοδος

  1. Βάλε μαζί την πολτοποιημένη μπανάνα, το βούτυρο αμυγδάλου, το κακάο σε σκόνη και το γάλα σε μια μεγάλη κούπα ασφαλή για τον φούρνο μικροκυμάτων και ανακάτεψε καλά με ένα πιρούνι έως ότου το μείγμα συνδυαστεί καλά.
  2. Στη συνέχεια, πρόσθεσε μια γενναιόδωρη κουταλιά Protein Spread πάνω από το μείγμα στο κέντρο. Δεν χρειάζεται να το πιέσεις προς τα κάτω, θα βυθιστεί καθώς ψήνεται.
  3. Βάλε την κούπα σου στο φούρνο μικροκυμάτων και ρύθμισε τον φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα στα 800 watt. Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φούρνο μικροκυμάτων σου, οπότε σου συνιστούμε να παρακολουθείς το κέικ κατα την διάρκεια ψησίματος - θα πρέπει να σηκωθεί, αλλά εάν αρχίσει να φουσκώνει πάνω από το χείλος της κούπας σταμάτησε το φούρνο μικροκυμάτων και στην συνέχεια άφησε το να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Οι άκρες πρέπει να φαίνονται ψημένες αλλά η επιφάνεια του κέντρου θα πρέπει να φαίνεται ελαφρώς υγρή και γυαλιστερή.
  4. Βγάλε την κούπα από το φούρνο μικροκυμάτων και άφησε τη να κρυώσει για τουλάχιστον δύο ή τρία λεπτά πριν το φας. Πρόσεξε το υγρό κέντρο - αυτό το λιωμένο κέικ σοκολάτας θα είναι πολύ ζεστό εσωτερικά! Εάν θέλεις να κάνεις το κάτι επιπλέον, πασπάλισε με ζάχαρη άχνη και μερικά berries.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες456
Συνολικό λίπος24g
Συνολικοί υδατάνθρακες50g
Πρωτεΐνη15g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein