Myprotein
Writer and expert2 χρόνια πριν
![Myprotein Προβολή του προφίλ του Myprotein](https://static.thcdn.com/images/v2/app/uploads/2024/07/Mycon-Graphite-Grey-small-1-1_1719840864-150x150.png?width=200)
Διπλασίασε την απόλαυση - αυτό το λιωμένο mug cake διαθέτει ένα ακαταμάχητο λιωμένο κέντρο σοκολάτας![](https://static.thcdn.com/images/v2/app/uploads/sites/33/2022/09/Molten-Chocolate-FEATURE_1580904228_1663232155.jpg?width=700)
Αν είσαι το είδος του ατόμου που λαχταρά πάντα κάτι γλυκό για να τελειώσει το δείπνο απολαυστικά, αυτό το απίστευτο κέικ λιωμένης σοκολάτας σε κούπα σίγουρα θα είναι αυτό που χρειάζεσαι.
Είναι μια συνταγή χωρίς αλεύρι, φτιαγμένη με λίγα απλά συστατικά που σίγουρα θα έχεις διαθέσιμα στην κουζίνα σου. Επιπλέον, το σοκολατένιο κέντρο περιέχει μία δόση πρωτεΐνης, χάρη στο υπέροχο Protein Spread, το οποίο παρασκευάζεται με ποιοτικό συμπυκνωμένο ορό γάλακτος και έχει 87% λιγότερη ζάχαρη από τις εναλλακτικές των σούπερ μάρκετ.
Μέσα σε λίγα λεπτά, θα έχεις ένα πολύ νόστιμο επιδόρπιο. Ξεκίνα να φτιάχνεις το δικό σου τώρα.
https://youtu.be/VGm5Phd3g0I
Μερίδα 1Συστατικά για το Molten Chocolate Mug Cake
- 1 ώριμη μπανάνα (λιωμένη)
- 2 κ.σ. Βούτυρο Αμυγδάλου
- 2 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- 3 κ.σ. γάλα
- 1 κ.σ. Protein Spread (Σοκολάτα Φουντούκι)
![](https://static.thcdn.com/images/v2/app/uploads/sites/33/2022/09/Molten-Chocolate-FEATURE_1580904228_1663232155.jpg?width=700)
Μέθοδος
- Βάλε μαζί την πολτοποιημένη μπανάνα, το βούτυρο αμυγδάλου, το κακάο σε σκόνη και το γάλα σε μια μεγάλη κούπα ασφαλή για τον φούρνο μικροκυμάτων και ανακάτεψε καλά με ένα πιρούνι έως ότου το μείγμα συνδυαστεί καλά.
- Στη συνέχεια, πρόσθεσε μια γενναιόδωρη κουταλιά Protein Spread πάνω από το μείγμα στο κέντρο. Δεν χρειάζεται να το πιέσεις προς τα κάτω, θα βυθιστεί καθώς ψήνεται.
- Βάλε την κούπα σου στο φούρνο μικροκυμάτων και ρύθμισε τον φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα στα 800 watt. Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φούρνο μικροκυμάτων σου, οπότε σου συνιστούμε να παρακολουθείς το κέικ κατα την διάρκεια ψησίματος - θα πρέπει να σηκωθεί, αλλά εάν αρχίσει να φουσκώνει πάνω από το χείλος της κούπας σταμάτησε το φούρνο μικροκυμάτων και στην συνέχεια άφησε το να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Οι άκρες πρέπει να φαίνονται ψημένες αλλά η επιφάνεια του κέντρου θα πρέπει να φαίνεται ελαφρώς υγρή και γυαλιστερή.
- Βγάλε την κούπα από το φούρνο μικροκυμάτων και άφησε τη να κρυώσει για τουλάχιστον δύο ή τρία λεπτά πριν το φας. Πρόσεξε το υγρό κέντρο - αυτό το λιωμένο κέικ σοκολάτας θα είναι πολύ ζεστό εσωτερικά! Εάν θέλεις να κάνεις το κάτι επιπλέον, πασπάλισε με ζάχαρη άχνη και μερικά berries.
Διατροφικές πληροφορίες
Θερμίδες | 456 |
---|---|
Συνολικό λίπος | 24g |
Συνολικοί υδατάνθρακες | 50g |
Πρωτεΐνη | 15g |
Myprotein
Writer and expert
![Myprotein Προβολή του προφίλ του Myprotein](https://static.thcdn.com/images/v2/app/uploads/2024/07/Mycon-Graphite-Grey-small-1-1_1719840864-150x150.png?width=200)
ounded around a kitchen table in 2004, Myprotein’s vision has always been to revolutionise how we power movement. In 2011 Myprotein became part of the THG family, and by 2016 we proudly claimed the title of the world’s leading online sports nutrition brand. Over the last 20 years, we’ve created game-changing supplements like Clear Whey and Dry Scoop Pre-Workout and launched new brands tailored to your needs including MP, Myvitamins, Myvegan and MyPRO. We exist to break boundaries. To help you cut through the noise in the fitness industry and get down to the information you can trust. Our blog features articles from trusted PT’s, nutritionists and dieticians with tons of experience in the industry. We listen to what topics you’re interested in, and dip into our pool of experts to give you information you can trust.