Συνταγές

Pancakes Σοκολάτα Πορτοκάλι | Απόλυτη Γεύση

Συνταγή για υπέροχα pancakes σοκολάτας με πορτοκάλι! Εύκολη, γρήγορη και κυρίως … απόλαυση χωρίς ενοχές.

Pancakes Σοκολάτα Πορτοκάλι | Απόλυτη Γεύση για τους λάτρεις της σοκολάτας

pancakes

Συστατικά

Για τα Pancakes: 

Για την σως:

Διαδικασία

1. Προσθέστε την μπανάνα, την πρωτεΐνη, το κακάο, τα αυγά, το baking powder και το γάλα αμυγδάλου στο μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το ξύσμα πορτοκαλιού!

2. Ρίξτε λίγο λάδι καρύδας σε ένα τηγάνι και όταν το τηγάνι ζεσταθεί, ρίξτε λίγο από το μείγμα. Επαναλάβετε ανάλογα με τον αριθμό pancake που επιθυμείτε.

3. Μόλις αρχίσουν να φουσκώνουν, αναποδογυρίστε!

4. Για την σως, ανακατέψτε το βούτυρο ξηρών καρπών, την σκόνη κακάο και το γάλα αμυγδάλου. Ρίξτε επιπλέον γάλα αμυγδάλου αν χρειαστεί.

5. «Χτίστε» τα pancakes σας με κομμάτια μπανάνας και την σως και την πρωτεϊνική σοκολάτα.Bασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».


Οι Super προσφορές συνεχίζονται, ρίξε μια ματιά! Περισσότερα