Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Πρωτεϊνική λιχουδιά: Clear Whey Jelly Sweets

Πρωτεϊνική λιχουδιά: Clear Whey Jelly Sweets
Myprotein
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein
Δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τη λιγούρα σου; Δοκίμασε αυτήν την πρωτεϊνική λιχουδιά.

Αυτά τα νόστιμα γλυκά ζελεδάκια με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από την @healthy_floflo είναι ιδανικά για έναν άμεσο τρόπο "επαναφόρτισης" μετά από μια προπόνηση. Είναι ενισχυμένα με λίγα scoop από πρωτεΐνη Clear Whey Isolate! Και όχι μόνο είναι γεμάτα με φρουτώδη γεύση, αλλά δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη και συνοδεύονται από αρκετή πρωτεΐνη για να υποστηρίξουν την προπόνησή σου. Είναι μια μοναδική λιχουδιά!

Είναι πολύ απλό να φτιάξεις μια παρτίδα από αυτές τις υγιεινές λιχουδιές και να τις διατηρήσεις στο ψυγείο για όποτε σε πιάσουν λιγούρες.

Και ακόμα καλύτερα, εξατομίκευσε τη συνταγή χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σου γεύση Clear Whey. Θα μπορούσες ακόμη και να το δοκιμάσεις με μια από τις λιγότερο γνωστές παραλλαγές μας…

Και έχε τα μάτια σου ανοιχτά στα εικονικά μας ράφια για μερικές νέες προσθήκες στην οικογένεια Clear Whey πολύ σύντομα.

Μερίδες 18

Συστατικά για την πρωτεϊνική λιχουδιά

Για το ροζ στρώμα:
  • 400 ml νερό
  • 2 scoops Clear Whey Isolate (Cranberry & Raspberry)
  • 2 φακελάκια ζελατίνη
Για το λευκό στρώμα:
  • 150 γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 50 ml γάλα βρώμης
  • ½ φακελάκι ζελατίνη

Διαδικασία

  1. Για την φρουτώδη πρώτη στρώση, πρόσθεσε το νερό και την Clear Whey Isolate σε ένα σέικερ και ανακάτεψε μέχρι να ενωθούν πλήρως χωρίς σβόλους. Στη συνέχεια ρίξε το υγρό σε ένα τηγάνι και πρόσθεσε τα φακελάκια ζελατίνης. Άφησε τη ζελατίνη να «ανθίσει» αφήνοντας για ένα λεπτό περίπου.
  2. Ανακάτεψε το μείγμα ώστε να ενωθεί και να ζεσταθεί ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά - θα δεις την υφή να γίνεται λεία, αλλά φρόντισε να μην ζεσταθεί πολύ ή να βράσει. Μόλις ζεσταθεί, άδειασε σε ένα ταψί ή ταψί και μετέφερε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  3. Στο μεταξύ, δημιούργησε την κρεμώδη στρώση σου προσθέτοντας το γιαούρτι και το γάλα σε ένα τηγάνι μαζί με μισό φακελάκι ζελατίνη. Άφησε τη ζελατίνη να ανθίσει ξανά, στη συνέχεια ανακάτεψε και ζέστανε όπως έκανες την πρώτη στρώση.
  4. Μόλις είναι έτοιμο, ρίξε την άσπρη στρώση πάνω από την πρώτη στρώση και ξαναβάλε στο ψυγείο για 3-4 ώρες για να δέσει το ζελέ.
  5. Κόψε σε κύβους και απόλαυσε αμέσως ή άφησε τα στο ψυγείο για λίγες μέρες.

https://www.youtube.com/watch?v=acah6D6dulk

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες18
Πρωτεΐνη3g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein