Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Quesadillas Γαλοπούλα Αβοκάντο

Quesadillas Γαλοπούλα Αβοκάντο
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Μη αφήσεις περισσευούμενα αυτά τα Χριστούγεννα! Αν μείνει γαλοπούλα από το οικογενειακό τραπέζι, τότε χρησιμοποιήσέ την για αυτή την μοναδική συνταγή.

Μερίδες: 4

Συστατικά

  • 1 κ.σ. 100% Λάδι καρύδας
  • 8 πίτες tortilla ολικής αλέσεως
  • 150g cheddar χαμηλών λιπαρών (τριμμένο)
  • 200g μαγειρειμένη γαλοπούλα (κομμένη σε κομματάκια)
  • 2 κομμένα αβοκάντο
  • 100g φέτα χαμηλών λιπαρών
  • Κόλιανδρος

Αν θέλεις βάλα και λίγο σάλτσα της επιλογής σου. 

Διαδικασία

1)  Ζέστανε μια μικρή ποσότητα λαδιού (περίπου 1 κ.γ.) σε ένα μεγάλο τηγάνι και μετά βάλε την πίτα tortilla.

2) Δημιούργησε ένα ομοιόμορφο στρώμα τριμμένου cheddar πάνω από την tortilla και άσε το να λιώσει λίγο (αυτό θα πάρει περίπου 1 λεπτό).

3) Στη συνέχεια, τοποθέτησε το τεταρτημόριο της γαλοπούλας, της φέτα και το μισό κομμένο αβοκάντο πάνω από το τσένταρ. Πασπάλισε με κόλιανδρο και στη συνέχεια κάλυψε με μια άλλη τορτίγλα.

4) Μαγείρεψε για περίπου ένα λεπτό, στη συνέχεια γύρισε την τορτίγια και μαγείρεψε και από την άλλη πλευρά. Μια εύχρηστη συμβουλή για να το κάνεις αυτό είναι να καλύψεις την τορτίγια με ένα μεγάλο πιάτο και, στη συνέχεια, γύρισε προσεκτικά το τηγάνι ανάποδα έτσι ώστε η tortilla να βγαίνει από το πιάτο - τότε μπορείς απλά να την σύρεις πίσω.

5) Μαγείρεψε για μερικά ακόμα λεπτά, ώστε το τυρί να λιώσει και η γέμιση να είναι ζεστή.

6) Μετάφερε σε μια ζεστή πλάκα, κάλυψε με αλουμινόχαρτο και επανάλαβε με τα υπόλοιπα συστατικά μέχρι να έχεις τέσσερις πλήρεις quesadillas.

7) Κόψτε τα quesadillas σε τεταρτημόρια και σέρβιρε με σάλτσα.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες602
Συνολικό λίπος28g
Συνολικοί υδατάνθρακες46g
Πρωτεΐνη40g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein