Δωρεάν Μεταφορικά στα 55€ Κατεβάστε την εφαρμογή Myprotein Κερδίστε 15€

-38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: -40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: APPGR

SYNTAGES

Cheesecake Cups βατόμουρου με λίγες θερμίδες

Cheesecake για τον δρόμο!

Το Cheesecake είναι ένα επιδόρπιο κορυφαίας κατηγορίας και ακόμη καλύτερο όταν συσκευάζεται ξεχωριστά για σνακ εν κινήσει. Ο

ξέρει ξεκάθαρα τι κάνει και έχει βρει μια απλή αλλά νόστιμη συνταγή για cheesecake που μπορείς να απολαύσεις παράλληλα με τα μακροθρεπτικά σου συστατικά.

Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ένας πιο υγιεινός τρόπος για να ικανοποιήσεις τη λαχτάρα σου για cheesecake.

Μερίδες

6 φλιτζάνια

Συστατικά

Cheesecake:

  • 1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά (ή ελαφρύ τυρί κρέμα)
  • 1/3 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρά, σκέτο
  • 1 αυγό ολόκληρο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • Στύψιμο λεμονιού
  • 2-3 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου (ή οποιοδήποτε γλυκαντικό)
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 & 1/2 κουταλιές (35-50 γρ.) πρωτεΐνη σε σκόνη

Επικάλυψη:

  • 3/4 φλιτζανιού κατεψυγμένα σμέουρα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου)
  • Λίγο λεμόνι (προαιρετικά)
  • 1/4 φλιτζάνι θρυμματισμένα δημητριακά ή γκρανόλα ή θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς.

Μέθοδος

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το cheesecake σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε μια θήκη για μάφινς με επένδυση για μάφιν και τα γεμίζουμε με το μείγμα.
  3. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο (190 βαθμούς) για 22-24 λεπτά.
  4. Όσο είναι στο φούρνο, προσθέτουμε τα κατεψυγμένα μούρα σε ένα τηγάνι με το μέλι και το λεμόνι μέχρι να γίνουν μια πάστα.
  5. Όταν βγάλουμε το μείγμα του cheesecake από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και μετά προσθέτουμε την επικάλυψη.
  6. Πασπαλίζουμε με θρυμματισμένα δημητριακά (ή την εναλλακτική μας) και μετά το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να το απολαύσουμε.

calories104
totalFat2
totalCarbohydrates7
protein14
Emily Wilcock
Emily Wilcock Writer and expert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing — before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Σχετικές αναρτήσεις