Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Ροδάκινα στη σχάρα με γιαούρτι πρωτεΐνης | Συνταγή για υγιεινό γλυκό

Ροδάκινα στη σχάρα με γιαούρτι πρωτεΐνης | Συνταγή για υγιεινό γλυκό
Lauren Dawes
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Αυτή η απλή συνταγή είναι το τέλειο γλυκό για ένα καλοκαιρινό απόγευμα.

Ο Niall Kirkland σερβίρει ένα άλλο νόστιμο υγιεινό επιδόρπιο που είναι ιδανικό για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου για ζάχαρη με άφθονη φυσική γλυκύτητα. Όσον αφορά στα φρούτα, τα ροδάκινα είναι σίγουρα κορυφαία επιλογή και υπάρχει αυτό το κάτι μοναδικό όταν τα καλύπτεις με κρεμώδες γιαούρτι και τραγανές νιφάδες αμυγδάλου...

Η προσθήκη ενός scoop πρωτεΐνης ορού γάλακτος βανίλιας στο γιαούρτι είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο νόστιμους τρόπους για να αυξήσεις την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Μερίδες 3

https://youtu.be/KbLwxl0-K8c

Συστατικά

Για τα ροδάκινα:
  • 4 ροδάκινα (βεβαιώσου ότι είναι ωραία και ώριμα)
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας (λιωμένο)
Για το γιαούρτι πρωτεΐνης:
  • 200g ελληνικό γιαούρτι με 0% λιπαρά
  • 1 scoop Impact Whey Protein (Vanilla)
Για γαρνίρισμα:
  • Μια χούφτα αμύγδαλα φιλέ
  • 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή σιρόπι χωρίς ζάχαρη
  • Φρέσκα φύλλα μέντας

Μέθοδος

  1. Αρχικά, ανακάτεψε μαζί την πρωτεΐνη και το γιαούρτι μέχρι να γίνει ωραίο και λείο.
  2. Στη συνέχεια, βάλε στην φωτιά ένα τηγάνι με σχάρα μέχρι να ζεσταθεί πολύ (μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο τύπο, αλλά δεν θα έχει τα σημάδια από τη σχάρα αν δεν χρησιμοποιήσεις μια σχάρα).
  3. Κόψε τα ροδάκινα στη μέση, αφαίρεσε τα κουκούτσια και στη συνέχεια, κόψε ξανά το μισό στη μέση. Άπλωσε τις φέτες ροδάκινου σε ένα ταψί ή μια σανίδα κοπής και άλειψε και τις δύο πλευρές των ροδάκινων με λιωμένο λάδι καρύδας.
  4. Ρίξε 4 φέτες ροδάκινου κάθε φορά στο ζεστό τηγάνι και μαγείρεψε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα ροδάκινα και να δεις τα σημάδια της σχάρας, στη συνέχεια γύρισε τα και μαγείρεψε από την άλλη πλευρά.
  5. Σέρβιρε τα ψητά ροδάκινα αμέσως με άφθονο γιαούρτι πρωτεΐνης και σιρόπι σφενδάμου, μαζί με λίγες νιφάδες αμυγδάλου και καστανή ζάχαρη, αν θέλεις.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες238
Συνολικό λίπος7g
Συνολικοί υδατάνθρακες29g
Πρωτεΐνη16g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein