Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Νόστιμα Vegan Blondies | Υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες

Νόστιμα Vegan Blondies | Υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Βγές από την ρουτίνα και δοκίμασε αυτά τα vegan blondies.

Χωρίς ζάχαρη, βούτυρο ή αυγά που αποτελούν βασικό μέρος των κλασικών συνταγών blondie και brownie, αυτά τα νόστιμα τετράγωνα blondies με θεϊκή γεύση σε κάθε δαγκωματιά είναι τέλεια για έναν φυτικό τρόπος ζωής και διατροφής.

Μπορεί να εκπλαγείς όταν δεις μια μικρή ποσότητα ρεβιθιών στη λίστα των συστατικών, αλλά εμπιστέψου μας, γνωρίζουμε τι κάνουμε. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, καθιστώντας αυτές τις νόστιμες λιχουδιές ιδανικές για την ενίσχυση της καθημερινής λήψης της πρωτεΐνης σου.

Ξέχασε τα περίπλοκα βήματα και άσε την προπόνηση για τα χέρια μόνο για το γυμναστήριο, καθώς δεν υπάρχει κανένα ζύμωμα σε αυτήν τη συνταγή - ολόκληρο το μείγμα είναι φτιαγμένο στο μίξερ και θα είναι έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά. Ναι! Θέλουμε να διατηρούμε τα πράγματα εξαιρετικά απλά.

Είτε κάνεις μια μεγάλη ποσότητα για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου το Σαββατοκύριακο ή απλά χρειάζεσαι κάτι δελεαστικό για να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου τα βράδια, αυτά τα vegan blondies είναι ό,τι καλύτερο.

Μερίδες: 8 τετράγωνα

https://youtu.be/Rg_PXZa_mdk

Συστατικά

Μέθοδος

  1. Προθέρμανε το φούρνο σου στους 180 ° C και βάλε σε ένα ταψί φούρνου λαδόκολλα, στη συνέχεια άφησε το.
  2. Τοποθέτησε όλα τα συστατικά, εκτός από τα vegan τσιπς σοκολάτας, σε έναν μίξερ και ανακάτεψε μέχρι το μείγμα να είναι λείο και χωρίς σβώλους.
  3. Ρίξε το μείγμα σου στο έτοιμο ταψί και χρησιμοποιήσε το πίσω μέρος ενός κουταλιού ή μιας σπάτουλας για να το απλώσεις.
  4. Πασπάλισε με τα τσιπ σοκολάτας από πάνω.
  5. Ψήσε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν στα άκρα. Στη συνέχεια, κόψε τα vegan blondies σου σε τετράγωνα και απόλαυσε τα!
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein