Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Vegan Blueberry Mug Cake με αρκετή πρωτεΐνη

Vegan Blueberry Mug Cake με αρκετή πρωτεΐνη
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Κατανάλωσε φυτική πρωτεΐνη με αυτή τη γλυκιά απόλαυση.

Μερικές φορές το μόνο που θέλεις είναι ένα κέικ… μείον τον χρόνο και την προσπάθεια ψησίματος. Εκεί ερχόμαστε εμείς με αυτήν την υπέροχη συνταγή κέικ βατόμουρου.

Φτιαγμένο με λίγα συστατικά, θα είσαι έτοιμος/η να το φας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Επιπλέον, θα έχεις μόνο μία κούπα να πλύνεις μετά αντί για τα αρκετά μπολ που έχεις να πλύνεις μετά από την προετοιμασία ενός κανονικού κέικ.

Είναι φτιαγμένο με ένα scoop Brown Rice Protein και αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να συμπληρώσεις την καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης σου. Είναι ιδανικό για την υποστήριξη πολλών σημαντικών λειτουργιών στο σώμα, καθώς και για να βοηθήσεις τους μυς σου να αναπτυχθούν και να αναρρώσουν.

Συνολικά, πιστεύουμε ότι αυτό το mug cake με χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρά και φυτικά συστατικά είναι η τέλεια λύση για όταν έχεις λιγούρες για κάτι γλυκό.

Μερίδες 1

https://youtu.be/Se7Df0n9CKA

Συστατικά

  • 4 κ.σ. γάλα αμυγδάλου
  • 1 scoop πρωτεΐνη Brown Rice
  • 2 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
  • ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • Μία χούφτα blueberries

Προαιρετικά πρόσθετα:

Μέθοδος

  1. Πρόσθεσε το γάλα, τη σκόνη πρωτεΐνης, τη ζάχαρη καρύδας και το μπέικιν πάουντερ σε μια κούπα ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων και ανακάτεψε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
  2. Μόλις συνδυαστεί πλήρως, ρίξε μια χούφτα blueberries πάνω από το μείγμα και βάλε το στο φούρνο μικροκυμάτων.
  3. Βάλε τα στον φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα στα 800 watt. Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το φούρνο μικροκυμάτων σου, γι 'αυτό σου συνιστούμε να παρακολουθείς το κέικ κατά την διάρκεια του ψησίματος - θα πρέπει να φουσκώσει, αλλά εάν αρχίσει να φουσκώνει πάνω από το χείλος της κούπας, σταμάτησε το φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια άφησε το να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα.
  4. Βγάλε το από το φούρνο μικροκυμάτων και άφησε το να κρυώσει για τουλάχιστον 3-4 λεπτά πριν το φας. Γαρνίρισε το με λίγο ξύσμα λεμονιού και αν θες μια έξτρα δόση απόλαυσης μπορείς να προσθέσεις λίγο σιρόπι.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες248
Συνολικοί υδατάνθρακες38g
Πρωτεΐνη24g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein