Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

22 Δώρα γυμναστικής για δρομείς | Χριστούγεννα 2022

22 Δώρα γυμναστικής για δρομείς | Χριστούγεννα 2022
Emily Wilcock
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Όλοι οι δρομείς γνωρίζουν ότι το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής, γι' αυτό πάρε τους δώρα γυμναστικής που ταιριάζουν με τους στόχους τους. Εκείνοι που τρέχουν τακτικά έχουν πραγματικά αγάπη για το άθλημα και είναι γεμάτοι με τις ενδορφίνες που προέρχονται από το τρέξιμο. Αλλά πολλή από τη χαρά που φέρνει το τρέξιμο μπορεί να καταστραφεί αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να βεβαιωθείς ότι κάθε προπόνηση τρεξίματος είναι καλή.

Έτσι, φέτος, αν έχεις φανατικούς δρομείς στη ζωή σου ή κάποιον/α που θέλει να ξεκινήσει το τρέξιμο, αυτά τα δώρα σίγουρα αποτελούν μια τέλεια επιλογή.

Αυτά είναι τα κορυφαία 22 δώρα μας για δρομείς.

1. Εορταστικές γεύσεις πρωτεΐνης ορού γάλακτος

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε τους εορταστικές γεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του νέου Cinnamon Danish και Pumpkin Spice Impact Whey (μπορείς να κάνεις κάτι πιο γιορτινό;). Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε δρομέα στη ζωή σου.

Αυτή την εποχή το μόνο που θέλει να κάνει κάποιος είναι να καταβροχθίσει γλυκές λιχουδιές. Αυτές οι απολαυστικές γευστικές γεύσεις αναμφίβολα θα σε βάλουν στο εορταστικό πνεύμα, αλλά μην σε ξεγελάσει η γεύση, αφού δεν θα επηρεάσει τους μακροθρεπτικούς σου στόχους.

2. Jelly Belly Impact Whey Protein

Επεκτείναμε επίσης τη συνεργασία μας με το εμβληματικό Jelly Belly για να δημιουργήσουμε τρεις ολοκαίνουργιες γεύσεις Impact Whey Protein ακριβώς στην ώρα τους για τα Χριστούγεννα – Buttered Popcorn, Toasted Marshmallow ή Τσιζκέικ με Φράουλα. Η τέλεια επιλογή για οποιονδήποτε έχει λατρεία στα γλυκά.

3. Gingerbread Layered Bar

Τα δώρα γυμναστικής δεν θα ήταν ολοκληρωμένα χωρίς ένα εορταστικό Layered Bar. Αυτή η κλασική χριστουγεννιάτικη γεύση έχει πλέον προστεθεί σε μια Layered μπάρα και σύντομα θα γίνει η αγαπημένη σου γεύση.

Αποτελεί επίσης το τέλειο δώρο και είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει ένα χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε αυτά τα Χριστούγεννα.

4. Running Headband

Το τρέξιμο τους χειμερινούς μήνες μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητικό, οπότε βοήθησέ τες να να μείνουν ζεστές με αυτό το Running Headband. Ιδανικό για να διατηρούν τα μαλλιά τους πίσω και τα αυτιά τους ζεστά. Ένα Running Headband επιτρέπει επίσης τη θερμότητα να ξεφύγει από την κορυφή του κεφαλιού, σε αντίθεση με ένα καπέλο.

5. Yoga Recovery Mat

Κάθε δρομέας ξέρει πόσο σημαντικό είναι το stretching αν θέλεις να συνεχίσεις να χτίζεις τα ρεκόρ σου.

Αυτό το χαλάκι αποκατάστασης γιόγκα δεν είναι μόνο για γιόγκι. Είναι ιδανικό για όλες τις ρουτίνες διατάσεων. Η κατασκευή υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει μέγιστη άνεση για όλες τις ανάγκες σου σε επίπεδο διατάσεων.

6. Γυναικείο κολάν Velocity Ultra Seamless – Stone Blue

Το κολάν Velocity Ultra Seamless είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ελαστικότητας για μέγιστη άνεση και εύρος κίνησης σε όλη τη διάρκεια του τρεξίματός σου, καθώς και πάνελ εξαερισμού για να σου κρατούν δροσερή όλη την ώρα. Σε αυτό το υπέροχο χρώμα Stone Blue, αυτά τα κολάν είναι ιδανικά για τρέξιμο ή για 5k.

7. Women’s Velocity Ultra 1/4 Zip Top – Stone Blue

Γιατί να μην ολοκληρώσεις το σετ Velocity με το ταιριαστό 1/4 Zip Velocity Ultra Top σε Stone Blue. Ένα ελαφρύ τοπ κατασκευασμένο από ύφασμα που αναπνέει για να διασφαλίζει ότι θα είσαι άνετη σε όλη τη διάρκεια του τρεξίματός σου. Μια εξαιρετική στρώση για τις πιο κρύες διαδρομές, όπου θέλεις λίγη περισσότερη κάλυψη, αλλά πρέπει να παραμείνεις δροσερή.

8. Γυναικείο αθλητικό σουτιέν Velocity – Stone Blue

Φυσικά χρειάζεσαι ένα αθλητικό σουτιέν για να ολοκληρώσεις το τρέξιμο σου και το αθλητικό σουτιέν Velocity σε αυτό το υπέροχο Stone Blue χρώμα είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος. Προσφέρει μεσαία υποστήριξη, πάνελ ράχης για ελευθερία κινήσεων και αφαιρούμενα cups.

9. Ανδρικό μακρυμάνικο τοπ Velocity

Το μακρυμάνικο μπλουζάκι της Velocity διαθέτει επίσης ένα ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και απομακρύνει τον ιδρώτα, με διχτυωτές πλάκες στην πλάτη και διχτυωτά μανίκια για βέλτιστο αερισμό.

Είναι σχεδιασμένο για κανονική εφαρμογή και με γνώμονα τη μέγιστη ελευθερία κίνησης.

10. Men’s Velocity Ultra 1/4 Zip Top – Storm

Ακριβώς όπως η γυναικεία έκδοση, το Men's Velocity Ultra 1/4 Zip Top είναι ένα ιδανικό κομμάτι layering για αυτές τις πιο ψυχρές διαδρομές αυτή την εποχή του χρόνου. Τα διχτυωτά πάνελ παρέχουν αερισμό, η αντανακλαστική ταινία εξασφαλίζει ασφάλεια κατά τις σκοτεινές διαδρομές και οι τρύπες του αντίχειρα παρέχουν πρακτικότητα και άνεση. Όλα αυτά κάνουν αυτό το τοπ ιδανικό για τρέξιμο. Και χάρη στην κατασκευή με Polygiene BioStatic™, αυτή η μπλούζα θα παραμείνει πιο φρέσκια για περισσότερο.

11. Men’s Velocity Joggers – Poseidon

Σχεδιασμένα με γνώμονα την πρακτικότητα, τα Ανδρικά Joggers Velocity είναι φτιαγμένα με ελαστικό πάνελ ζέρσεϊ στη γάμπα για να διασφαλίζεται ότι δεν περιορίζεσαι στο εύρος κίνησης και ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης για να σε κρατά άνετο τόσο τις ημέρες του τρεξίματος όσο και τις ημέρες ξεκούρασης. Επιπλέον σε αυτό το υπέροχο χρώμα Poseidon, πώς θα μπορούσες να αντισταθείς;

12. Περιβραχιόνιο τηλεφώνου γυμναστικής

Ιδανικό για να μπορείς να ξεκινήσεις το τρέξιμό σου χωρίς να ανησυχείς για το τηλέφωνό σου και όλα αυτά ενώ διατηρείς τις μελωδίες να ρέουν.

Το περιβραχιόνιο τηλεφώνου Gym Phone χωράει ένα iPhone 6, 6s, 7 και 8 και αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο.

13. Κάλτσες 

Κάθε δρομέας χρειάζεται ένα καλό ζευγάρι κάλτσες και οι δικές μας είναι εξαιρετικά μαλακές.

Οι μανσέτες με ραβδώσεις αποτρέπουν το τρίψιμο και το ελαστικό ύφασμα προσφέρει άνεση.

14. Πακέτο ποικιλίας Clear Vegan & Clear Whey Protein

Κάνε την εορταστική περίοδο ξεκάθαρη φέτος… δώσε δώρο ένα Clear Vegan Variety Pack ή το Clear Whey Variety Pack σε οποιονδήποτε από τους συντρόφους σου για να βρουν την αγαπημένη τους γεύση και να έχουν ένα εύχρηστο δείγμα από αυτά σε περίπτωση που χρειάζονται μια γρήγορη ενίσχυση πρωτεΐνης ενώ είναι έξω για τρέξιμο.

15. Thermopure

Το Thermopure είναι ένα συμπλήρωμα τέλειο για τη βελτίωση της απόδοσης σε αθλήματα αντοχής.

Φτιαγμένο με ένα απαραίτητο μείγμα βιταμινών και συστατικών όπως εκχυλίσματα μαύρου πιπεριού και πράσινου τσαγιού, για να τονώσει την καθημερινή σου ευεξία και καφεΐνη για να σου δώσει μια ώθηση ενέργειας για να βγεις έξω σε αυτό το ζοφερό χειμερινό τρέξιμο.

Ιδανικό για όλους τους δρομείς που γνωρίζεις σε ύφεση με τη φυσική τους κατάσταση, αυτό μπορεί να τους δώσει ώθηση.

16. Πρωτεϊνικό Τζελ

Το Protein Gel είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τροφοδοτήσεις τις διαδρομές σου και να πάρεις μια γρήγορη δόση 20 γρ πρωτεΐνης. Θα σου προσφέρει άμεση ενέργεια για να σου βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτά τα τελευταία μέτρα. Ένα λαμπρό δώρο για κάθε δρομέα.

17. Vegan Sample Box

Για όλους τους vegan δρομείς που γνωρίζεις, το Vegan Sample Box είναι ο καλύτερος τρόπος για αυτά τα Χριστούγεννα.

Συμπεριλαμβανομένου του Crusher Carb, του Protein Blend, του Filled Protein Cookie, του Baked Cookie και του BCAA Sustain, οι vegan δρομείς θα αισθάνονται ότι τους κακομαθαίνεις με αυτό το κουτί.

18. Gel Recovery Elite

Παρέχοντας άνετη και αποτελεσματική ανάκτηση, το Recovery Gel Elite συνδυάζει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, BCAA και γλουταμίνη για να δημιουργήσει την απόλυτη σωτηρία ανάκτησης. Με 15 γραμμάρια πρωτεΐνης και 20 γραμμάρια υδατάνθρακες όλα σε ένα μικρό τζελ, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όλους τους δρομείς που γνωρίζεις που τους αρέσουν αυτές οι μεγαλύτερες διαδρομές και χρειάζονται μια γρήγορη και εύκολη ώθηση.

19. Καθημερινά Πολυβιταμινούχα Δισκία

Κάνε δώρο τις πολυβιταμίνες αυτά τα Χριστούγεννα με αυτές. Ένα μείγμα επτά απαραίτητων βιταμινών σε ένα δισκίο.

Η Ημερήσια Πολυβιταμίνη μας είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινή σου διατροφή, τροφοδοτεί με βιταμίνες για να παραμείνεις στις πίστες αυτό το χειμώνα.

20. Βιταμίνη D3 Elite

Η βιταμίνη D3 υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των οστών και των μυών, συμβάλλοντας στη μείωση της πιθανότητας τραυματισμών που σχετίζονται με τους μυς κατά το τρέξιμο. Η βιταμίνη D3 Elite υποστηρίζει επίσης τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, για να βοηθήσει τους συντρόφους σου να μην χάσουν ξανά άλλη προπόνηση λόγω ρινικής καταρροής.

21. Ασβέστιο & Μαγνήσιο

Το ασβέστιο υποστηρίζει υγιή οστά, προφανώς πολύ σημαντικό για κάθε δρομέα για την πρόληψη τραυματισμών, και το μαγνήσιο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης. Βεβαιώσου ότι οι φίλοι σου που τρέχουν έχουν όλη την ενέργεια που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις διαδρομές τους με αρκετή ενέργεια και ενθουσιασμό. Πάρε αυτά τα δισκία ασβεστίου και μαγνησίου και ευχαρίστησέ μας αργότερα.

22. Vegan Sample Box

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις το πρόγραμμα τρεξίματός σου με ενέργεια φυτικής προέλευσης. Έχουμε συμπεριλάβει μια σειρά από όλα τα καλύτερα δείγματα πρωτεΐνης και σνακ. Δες το Vegan Sample Box.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein