Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

[Συνέντευξη] Fitness μοντέλο και Surfer – Corinne Evans

[Συνέντευξη] Fitness μοντέλο και Surfer – Corinne Evans
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Συνέντευξη για γυναικείο Fitness με την Corinne Evans - fitness model και surfer!

Πότε άρχισες να γίνεσαι τολμηρή, πότε έκανες την πρώτη αλλαγή και ποια τα αποτελέσματα;

Φέτος αποφάσισα να σταματήσω να τρώω κρέας, να αρχίσω να τρώω οργανικά και να σταματήσω να τρώω τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Νιώθω καλύτερα ψυχικά και σωματικά.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου fitness άσκηση;

Λατρεύω τόσες πολλές: είναι δύσκολο να επιλέξω. Το HIIT είναι τέλειο για το surfing και μου αρέσει, επίσης, το Pilates ώστε να ισχυροποίησω τον κορμό μου για τα κύματα!

Corinne Evans

Έχετε νιώσει ποτέ αμήχανα στο γυμναστήριο; Αν ναι, πώς χειρίστηκες το θέμα;

Ναί! 100%. Είναι δύσκολο να αισθάνεσαι σίγουρος όλη την ώρα, αλλά εγώ η ίδια φρόντισα οι ανασφάλειες μου να μην με αφήσουν μακριά απο αυτό που αγαπώ - το fitness και το surf!

Έχεις ελεύθερο γεύμα;

Ναι, αλλά δεν μαρέσει να το λεω cheat meal ή ελέυθερο γέυμα. Είναι απλά μια διατροφική ισορροπία. Λατρεύω την πίτσα, ειδικά όταν έχει μπόλικο τυρί και λαχανικά! Mmmmm!

Αν έπρεπε να δώσεις μια συμβουλή στις γυναίκες, τι θα έλεγες;

Be yourself. Don’t try and be someone you’re not. Love who you are, every day. Δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου και να μην παριστάνεις κάποια που δεν είσαι. Αγάπα αυτό που είσαι κάθε μέρα! 

Πώς χαλαρώνεις;

Μου αρέσει να χαλαρώνω στον καναπέ με ένα τσάι από βότανα. Το καλοκαίρι, μου αρέσει μια μέρα στην παραλία! Οι ήχοι των κυμάτων είναι τόσο χαλαρωτικοί. Επίσης, όλοι έχουν καλή διάθεση στο γυμναστήριο.

Το αγαπημένο σου μέρος για surf ; Έχεις παρέα στο surf;

Μου αρέσει να σερφάρω στο Μπαρμπάντος, είναι εκπληκτικό! Ο σύζυγός μου εργάζεται στο ίδιο άθλημα και έτσι περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας πάνω στα κύματα και μου αρέσει. Θα ήθελα πολύ να επισκεφθώ την Ιαπωνία και την Αμερική-αυτό είναι το επόμενο σχέδιό μου!

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein