Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Σάλτσα (Dressing) από Λάδι Καρύδας & Λάιμ

Σάλτσα (Dressing) από Λάδι Καρύδας & Λάιμ
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Ξέρατε ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα υγιεινό dressing (σάλτσα) με λάδι καρύδας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιρούνι και ένα μπολ - εύκολο!

To Coconpure είναι πλούσιο σε τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (MCTs) και είναι το καλύτερης ποιότητας λάδι καρύδας που κυκλοφορεί στην αγορά.

 

Σάλτσα (Dressing) από Λάδι Καρύδας & Λάιμ

coconut oil lime dressing

Μερίδες: περίπου 25

Συστατικά

75ml Coconpure (λιωμένο αλλά όχι καυτό)

75ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

50ml μέλι

50ml μηλόξυδο

Χυμός και ξύσμα από μισό λάιμ

Λίγο αλάτι

Διαδικασία

# 1 Συνδυάστε όλα τα συστατικά εκτός από τα λάδια και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν (μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα πιρούνι, αν θέλετε). # 2 Στη συνέχεια, ρίχνετε σιγά-σιγά τα έλαια ενώ χτυπάτε μέχρι να μαλακώσει και να γίνει σαν κρέμα. # 3 Ρίξτε το πάνω από την αγαπημένη σας σαλάτα ή ψύξτε μέχρι να την χρειαστείτε ξανά!

Μακροθρεπτικά συστατικά ανά μερίδα

Θερμίδες: 60

Υδατάνθρακες: 2g

Λιπαρά: 6g

Πρωτεΐνη: 0g

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein