Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Wrap τορτίγιας με γέμιση αυγών | Mεσημεριανό σε 10 λεπτά

Wrap τορτίγιας με γέμιση αυγών | Mεσημεριανό σε 10 λεπτά
Lauren Dawes
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Δοκίμασε αυτό το απλό wrap hack την επόμενη φορά που θα χρειαστείς ένα γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη.

Έτοιμο σε λιγότερο από 10 λεπτά, αυτή η μοναδική τορτίγια με γέμιση αυγών είναι ο τέλειος τρόπος για να έχεις στο μεσημεριανό σου διάλειμμα — ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χρειάζεσαι λίγο νόστιμο καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Είναι ένα γρήγορο φαγητό που φτιάχνεται σωστά και είναι εύκολο να το καρυκεύσεις με ό,τι πρόσθετο ή περισσευούμενο λαχανικό θέλεις.

Χρειάζεσαι μόνο ένα τηγάνι, που σημαίνει ότι υπάρχει ελάχιστο πλύσιμο στο τέλος. Ιδανικό.

Μερίδες

1

Χρόνος προετοιμασίας

5 λεπτά

Ώρα μαγειρέματος

6 λεπτά

https://youtu.be/2l-DT-mQjg0

Συστατικά

  • 2 wrap τορτίγιας
  • 3 αυγά
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 0,5 κ.γ. αλάτι
  • 0,5 κ.γ. πιπέρι
  • 1 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού
  • 100 γρ. τσένταρ χαμηλών λιπαρών (τριμμένο)
  • Για να σερβίρεις: BBQ σάλτσα χωρίς ζάχαρη

Μέθοδος

  1. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια τοποθετούμε προσεκτικά ένα wrap τορτίγιας στο κέντρο.
  2. Σπάσε τα αυγά σoυ απευθείας στο wrap, πρόσθεσε την πάπρικα, το κρεμμύδι σε σκόνη, αλάτι και πιπέρι και χρησιμοίησε ένα πιρούνι για να τα ανακατέψεις όλα μαζί. Σκέπασε το τηγάνι με ένα καπάκι και άφησέ το να ψηθεί για 2-3 λεπτά.
  3. Αφαίρεσε το καπάκι και πρόσθεσε το τριμμένο τσένταρ πάνω από τη στρώση των αυγών. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το δεύτερο wrap τορτίγιας από πάνω, σκέπασε ξανά με το καπάκι και άφησε το να ψηθεί για άλλα 2 λεπτά.
  4. Αφαίρεσε το καπάκι και κάλυψε το wrap της τορτίγιας με ένα μεγάλο πιάτο. Σήκωσε προσεκτικά το τηγάνι και γύρισέ το ανάποδα ώστε η τορτίγια να είναι τώρα στο πιάτο. Βάλε το ξανά στο τηγάνι για να το ψήσεις και απ’ την άλλη πλευρά για 2-3 λεπτά.
  5. Μόλις ψηθεί, αφαίρεσε το από τη φωτιά και άφησε το να κρυώσει για λίγα λεπτά πριν κόψεις στα τέσσερα και το απολαύσεις με άφθονη σάλτσα BBQ χωρίς ζάχαρη. Πρόσεξε να μην καείς απ’ το εσωτερικό του λιωμένου τυριού.
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein