Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Gyosa με χοιρινό στην φριτέζα αέρος

Gyosa με χοιρινό στην φριτέζα αέρος
Myprotein
Writer and expert9 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein
Είσαι έτοιμος να ανεβάσεις επίπεδο στο παιχνίδι σπιτικού φαγητού για το βράδυ της Παρασκευής;

Αυτή η απίστευτη συνταγή σε φριτέζα αέρος από το @bechardgrave είναι ο τέλειος τρόπος για να εντυπωσιάσεις οποιονδήποτε είναι αρκετά τυχερός ώστε να τρώει σπίτι σου - και το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο από ότι θα περίμενε κανείς.

Σοβαρά, τα κύρια βήματα είναι να συνδυάσεις το κρέας και το καρύκευμα για να φτιάξεις την εξαιρετικά νόστιμη γέμιση με χοιρινό και στη συνέχεια να το βάλεις σε περιτυλίγματα wonton πριν το μαγείρεμα. Τόσο απλό.

Ποτέ πριν δεν χρησιμοποίησες Wonton περιτυλίγματα; Μην πανικοβάλλεσαι. Είναι τόσο εύκολο να τα χειριστείς και απολύτως απαραίτητο αν θέλεις αποτελέσματα τόσο πειστικά όσο το αγαπημένο σου ασιατικό takeaway.

Μαγειρεύοντας τα στον ατμό πριν την φριτέζα αέρος, πετυχαίνεις ένα τέλεια μαγειρεμένο, χυμώδες εσωτερικό με ένα ακαταμάχητα τραγανό εξωτερικό. Νόστιμο.

Για 42 μερίδες

Συστατικά

  • 350 γραμμάρια άπαχο χοιρινό κιμά
  • 250 γραμμάρια μαλακό τόφου
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη σκόρδου (ή ψιλοκομμένο σκόρδο)
  • 2 κουταλιές της σούπας σκόνη τζίντζερ
  • 30ml σάλτσα σόγιας
  • Αλάτι & πιπέρι για γεύση
  • Χούφτα φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
  • 42 Wonton περιτυλίγματα
  • Επιπλέον σάλτσα σόγιας για σερβίρισμα

Μέθοδος

  1. Αρχικά, σε ένα μπολ ανακάτεψε το χοιρινό κιμά, το τόφου, τα καρυκεύματα και το κρεμμυδάκι. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ένα μαγειρικό σκεύος παρασκευής πουρέ για να ανακατέψεις καλά το μείγμα.
  2. Στη συνέχεια, πάρε τα περιτυλίγματα wonton και ένα μικρό μπολ με νερό. Τοποθέτησε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ξύλο κοπής ή επιφάνεια για να βοηθήσεις αποφευχθεί το να κολλήσουν τα περιτυλίγματα wonton ενώ δημιουργείς τα gyozas.
  3. Φτιάξε κάθε gyoza τοποθετώντας μια κουταλιά μείγμα χοιρινού κρέατος στο κέντρο ενός περιτυλίγματος wonton σε τετράγωνο σχήμα. Βούτηξε ένα δάχτυλο στο νερό και βρέξε τις άκρες του περιτυλίγματος για να τις βοηθήσεις να κολλήσουν μεταξύ τους, πριν διπλώσεις διαγώνια για να δημιουργήσεις ένα σχήμα τριγώνου με τη γέμιση κρέατος καλυμμένη στο κέντρο. Στη συνέχεια, πάρε δύο γωνίες του τριγώνου και δίπλωσέ τις σε μια καμπύλη, συνδέοντας κάθε ένα από τα σημεία.
  4. Επανάλαβε μέχρι να τελείωσει όλο το υπόλοιπο μείγμα χοιρινού κρέατος.
  5. Μόλις είναι έτοιμα, πρώτα μαγείρεψε στον ατμό τα gyozas για 10-12 λεπτά και μετά τοποθέτησέ τα στη φριτέζα αέρος για να μαγειρευτούν για 4 λεπτά στους 180C.
  6. Σέρβιρε αμέσως με επιπλέον σάλτσα σόγιας και απόλαυσε!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες300
Συνολικό λίπος12g
Συνολικοί υδατάνθρακες24g
Πρωτεΐνη24g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
ounded around a kitchen table in 2004, Myprotein’s vision has always been to revolutionise how we power movement. In 2011 Myprotein became part of the THG family, and by 2016 we proudly claimed the title of the world’s leading online sports nutrition brand. Over the last 20 years, we’ve created game-changing supplements like Clear Whey and Dry Scoop Pre-Workout and launched new brands tailored to your needs including MP, Myvitamins, Myvegan and MyPRO. We exist to break boundaries. To help you cut through the noise in the fitness industry and get down to the information you can trust. Our blog features articles from trusted PT’s, nutritionists and dieticians with tons of experience in the industry. We listen to what topics you’re interested in, and dip into our pool of experts to give you information you can trust.
myprotein