Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

No-Bake Cheesecake με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη

No-Bake Cheesecake με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
Emily Wilcock
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Cheesecake, πρωτεΐνη και μίνι σοκολατένια αυγά. Θα σε ξετρελάνει!

Μια άψογη συνταγή με μόλις 430 θερμίδες ανά μερίδα η οποία δεν θα βλάψει τα μακροθρεπτικά σου συστατικά. Αποτελεί ένα νόστιμο σνακ γεμάτο πρωτεΐνη!

Εάν ετοιμάζεις τα ταπερ σου και τα βάζεις στη σειρά, μπορείς ακόμη και να προετοιμάσεις αυτό το γλυκό σνακ για την εβδομάδα σου.

Συστατικά

Μέθοδος

  1. Ανακάτεψε μαζί τη βρώμη, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και το γάλα.
  2. Βάλε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό και ανακάτεψε καλά.
  3. Πρόσθεσέ το στο βάζο ή το ραμεκίν σου και στη συνέχεια βάλε το στην κατάψυξη για λίγα λεπτά.
  4. Συνδύασε το Kvarg με το μισό άλειμμα λιωμένης πρωτεΐνης.
  5. Ρίξε με κουτάλι το μείγμα στη βάση του cheesecake σου και πρόσθεσε από πάνω το υπόλοιπο άλειμμα λιωμένης πρωτεΐνης.
  6. Στη συνέχεια, πρόσθεσε μερικά μικρά κομμάτια σοκολατένιων αυγών γύρω από τις άκρες και τοποθέτησε μερικά ολόκληρα μίνι αυγά στο κέντρο.
  7. Βάλτο στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες και απόλαυσέ το!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες430
Συνολικό λίπος13g
Συνολικοί υδατάνθρακες53g
Πρωτεΐνη25g
Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein