Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Pancakes Πρωτεΐνης με μπανάνα – 4 μόνο υλικά

Pancakes Πρωτεΐνης με μπανάνα – 4 μόνο υλικά
Myprotein
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein
Αυτά τα pancakes πρωτεΐνης με μπανάνα και 4 συστατικά είναι τέλεια (ακόμα και για έναν αρχάριο στην κουζίνα).

Τα pancakes πρωτεΐνης με μπανάνα είναι ένα βασικό κομμάτι του πρωινού για κάθε αθλητή και μη, αλλά και σε ποιόν δεν έχει τύχει τα pancakes του να βγουν σαν ξεροκαμμένες, άμορφες μάζες με χαλασμένο σχήμα;

Αυτή η εξαιρετικά εύκολη, απίστευτη συνταγή θα είναι η πρώτη επιλογή για pancakes πρωτεΐνης με μπανάνα στο πρωινό (και ίσως ακόμη και μεσημεριανό γεύμα και δείπνο).

Βγαίνουν4 pancakes των 12.5cm

ΣυστατικάΠροετοιμασία
  1. Αρχικά, χρησιμοποιήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήστε το να ζεσταθεί. Το κλειδί εδώ είναι μέτρια θερμοκρασία- αν αρχίσει να καπνίζει, είναι πολύ ζεστό.
  2. Στη συνέχεια, προσθέστε την μπανάνα και τα αυγά σας σε ένα μπλέντερ ή μίξερ. Ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να είναι ομογενές.
  3. Προσθέστε τη σκόνη πρωτεΐνης και τις νιφάδες βρώμης στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Βεβαιωθείτε τα προσθέτετε μετά από τις μπανάνες και τα αυγά για να αποτρέψετε τη σκόνη να κολλήσει στο κάτω μέρος του μπλέντερ (σε κανέναν δεν αρέσει ένα καβουρδισμένο μπλέντερ).
  4. Ρίχνετε ένα τέταρτο του μίγματος στο προθερμασμένο τηγάνι σας, σχηματίζοντας ένα pancake πλάτους περίπου 12.5εκ. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε τα pancakes λίγο πιο παχιά - απλά περιμένετε 20 δευτερόλεπτα και ξαναρίξτε μια μικρή ποσότητα από πάνω.
  5. Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα (ή μέχρι το κάτω μέρος να πάρει χρυσό χρώμα), στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να ανασηκώσετε το pancake και μαγειρέψτε για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε έως ότου έχετε χρησιμοποιήσει όλο το μίγμα.
  6. Συνδυάστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες (πιστεύουμε πως τα βατόμουρα μαζί με το Σιρόπι Χωρίς Ζάχαρη (Γεύση Σφένδαμου) μας κάνουν τα καλύτερα pancakes πρωτεΐνης στον κόσμο).
Βρείτε κι άλλες γευστικές συνταγές με Pancakes πιο κάτω....

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες115
Συνολικό λίπος1g
Συνολικοί υδατάνθρακες14g
Πρωτεΐνη15g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein