Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Πουτίγκα σοκολάτας υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες

Πουτίγκα σοκολάτας υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες
Lauren Dawes
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Θέλεις ένα υγιεινό γλυκό; Δοκίμασε πουτίγκα σοκολάτας με αρκετή πρωτεΐνη εύκολα, γρήγορα και γευστικά. Και πάνω από όλα χωρίς να χαλάσεις την διατροφή σου. Μπορεί να είσαι δύσπιστος για αυτήν τη συνταγή μετά από μια γρήγορη ανάγνωση των συστατικών, αλλά δεν μπορείς να την απορρίψεις μέχρι να τη δοκιμάσεις.

Πάντα εμπιστευόμαστε την @healthy_floflo γιατί βρίσκει τις πιο δημιουργικές ιδέες για υγιεινές συνταγές που είναι εκπληκτικά απλές και εύκολες να επιτύχει ακόμη και ο μάγειρας με τη μικρότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό πραγματικά ξεπερνάει όλα τα παραπάνω.

Αυτή η πουτίγκα είναι φτιαγμένη με μόνο μια γενναιόδωρη μεζούρα πάγου, νερού και λίγη από την απολαυστική απολαυστική μαύρη σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα Impact Whey Protein. Είναι ένα επιδόρπιο που σίγουρα θα ταιριάζει στα μακροθρεπτικά σου συστατικά και θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα την λαχτάρα σου για γλυκό. Σύμφωνα με την Flo, το κόλπο είναι να εμπιστευτείς τη διαδικασία και να συνεχίσεις να χτυπάς μέχρι να αποκτήσεις την πιο εκπληκτικά μεταξένια, αφράτη συνοχή που έγινε ποτέ. Ναι, είναι πραγματικά τόσο απλό.

Ονομάστηκε πουτίγκα σοκολάτας σύννεφων για κάποιο λόγο. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και απαλή, σαν μια αέρινη μους με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Τα θρεπτικά συστατικά μιλούν επίσης από μόνα τους – ποια άλλη γλυκιά απόλαυση μπορεί να είναι τόσο απολαυστική με λιγότερο από 50 θερμίδες ανά μερίδα;

Δώσε μια ευκαιρία και θα κολλήσεις.

https://youtu.be/iZNHH4uVufg

Συστατικά για πουτίγκα σοκολάτας

Μέθοδος

  1. Πρώτα, πρόσθεσε τον πάγο, το νερό και την Impact Whey Protein σε έναν μίξερ και ανακάτεψε μέχρι να γίνει λεία και ευάερη. Συμβουλή: μην εγκαταλείς το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσεις μια λεία και μεταξένια υφή, θα χρειαστούν λίγα λεπτά, αλλά εμπιστέψου τη διαδικασία.
  2. Το μείγμα θα πρέπει να είναι έτοιμο μετά από λίγα λεπτά. Ένας καλός τρόπος να το καταλάβεις είναι μόλις αλλάξει χρώμα - από σκούρο καφέ σε πολύ πιο ανοιχτό χρώμα.
  3. Άδειασε σε ποτήρι ή μικρό ραμεκίν για να σερβίρεις. Εάν αισθάνεσαι ότι θες να το κάνεις πιο φανταχτερό, πασπάλισε το πάνω μέρος με λίγη σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη ή ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα για την απόλυτη γαρνιτούρα.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες48
Συνολικοί υδατάνθρακες1g
Πρωτεΐνη8g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein