Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Protein Spreads: 3 τρόποι να τα χρησιμοποιήσεις

Protein Spreads: 3 τρόποι να τα χρησιμοποιήσεις
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Protein Spreads: πόσο εθισμένος είσαι από το 1-10;

Η τελευταία προσθήκη στην νέα μας #TreatWithoutTheCheat συλλογή σνακ είναι τα protein spreads! Είναι νόστιμα και αποτελούν μια εναλλακτική της σοκολάτας με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος που παρέχει 21 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα 100 γρ.

Έχουν 87% λιγότερη σοκολάτα από τις εναλλακτικές των σούπερ μάρκετ και αποτελούν την ιδανική λύση για να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου χωρίς ενοχές...

Ετοιμάσαμε για εσένα 3 γρήγορες και εύκολες μοναδικές συνταγές με Protein Spreads ! Πάμε να τις δούμε παρέα.

https://youtu.be/3GLhrqDFYgY

1) Τοστ σοκολάτα μπανάνα

Κάποιες φορές τα απλά πράγματα είναι πανέμορφα στην ζωή. Όλοι ξέρουν ότι ο συνδυασμός σοκολάτας με μπανάνα πάνω σε ένα ζεστό τοστ αποτελεί την απόλυτη απόλαυση!

protein toast
Τι χρειάζεσαι: Τι να κάνεις:
  1. Ψήσε το ψωμάκι, ρίξε Protein Spread σοκολάτας μαζί με την μπανάνα και καλή απόλαυση!

2) Pancakes Λευκής Σοκολάτας & Raspberry

H λευκή σοκολάτα έχει κάτι το ιδιαίτερο και το μοναδικό - και αυτό ακριβώς το συναίσθημα θα σου προσφέρουν αυτές οι νόστιμες τηγανίτες. Έχουν στρώσεις με αρκετό Protein Spread λευκής σοκολάτας οι οποίες ισορροπούν με την μοναδική γεύση των raspberries.

protein pancakes
Τι χρειάζεσαι:Τι να κάνεις:
  1. Πρώτον, κάνε ένα απλό μείγμα ανακατεύοντας τα αυγά, το αλεύρι και το γάλα σε μια κανάτα ή ένα μπολ.
  2. Στη συνέχεια, σε ένα τηγάνι, ζέστανε λίγο λάδι και πρόσθεσε μια κουτάλα του μείγματος στο τηγάνι. Ψήσε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
  3. Μόλις ψηθεί, άπλωσε αρκετό Protein Spread (Λευκή Σοκολάτα), στη συνέχεια αναποδογύρισε και επανάλαβε.
  4. Ρίξε Rasberries και αν θες να το κάψεις ... ρίξε λιωμένα κομματάκια Protein Spread (Λευκή Σοκολάτα), ζεσταίνοντας μια μικρή ποσότητα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10-20 δευτερόλεπτα.

3) Brownies Σοκολάτα Φουντούκι με 3 συστατικά

Αυτά τα brownies είναι πανεύκολο και γρήγορο να τα φτιάξεις και σου ικανοποιούν τις λιγούρες σου με τέλειο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο αυγά, λίγο αλεύρι και ένα βαζάκι Protein Spread Σοκολάτα Φουντούκι. Τόσο απλό!

brownie protein spreads
Τι χρειάζεσαι:Τι να κάνεις:
  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 175°C/350°F.
  2. Πρόσθεσε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και χτύπησε καλά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε το αλεύρι και χτύπησε ξανά μέχρι να αναμειχθούν καλά.
  3. Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ή ένα μεγάλο κουτάλι, βάλε ολόκληρο το περιεχόμενο ενός βάζου Protein Spread (σοκολάτα φουντούκι) και πρόσθεσέ το στο μίγμα.
  4. Ανακάτεψε καλά μέχρι να συνδυαστούν πλήρως όλα τα συστατικά - το μίγμα πρέπει να γίνει αρκετά παχύ, σαν κολλώδης ζύμη.
  5. Στη συνέχεια, μετέφερε αυτό το μείγμα φορμάκι που έχεις λαδώσει. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να το εξομαλύνεις ομοιόμορφα κατά μήκος της φόρμας.
  6. Ψήσε για 15 λεπτά, στη συνέχεια αφαίρεσε από το φούρνο και άφησε να κρυώσει. Κόψε σε τετράγωνα και καλή απόλαυση!

Δεν ξέρεις ποια συνταγή να δοκιμάσεις πρώτα; Πάρε όλες τις γεύσεις σε ένα μοναδικό πακέτο Protein Spread Trio Box.

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein